Отговори
# 90
Аз също ще дойда в четвъртък да опаковам, защото днес ми идват гости от Сф! И ще донеса и тогава моите неща!

Относно медиите/ТВ МИКС, RN, вестник "Фактор", вече им изпратих е-мейли и дано нещо се задейства! Но пак ще ги притеснявам! Mr. Green
Ей сега ще драсна и на мейла от Кампари!
А телефоните им случайно да имаш също?

# 91
sneji20, има само един телефон  056/ 84 15 95
Адресът е:
гр. Бургас
ул. Лермонтов №13, ет. 2
до  хотел "България"

# 92
аз също не съм сигурна,, ще разбера към 17,30. Така или иначе имам да допичам продукция, ще гледам да дойда, че е много весело като се съберем.

# 93
 sneji20 нали елист беше писала, че тяхното пресаташе ще пусне в четвъртък към всички медии изявление/нещо като напомняне/.
И аз довършвам вече последните фигурки. Mr. Green

# 94
От мен 21 броя готови торбички за подаръци. Ще гледам утре да приключа и да занеса всичко в склада заедно с кашоните и картичките.

# 95
Красотите на venividivince, са при мен Grinning
venividivince Hug, страхотна си!Незнам как си намерила време за това покрай двете си бебета.Аз не бих се справила Embarassed

Днес със Сирикс разпечатахме нещата в Дигитал.Сега остава само да ги изрежем и да ги монтираме и сме готови.
Табелите стават много паянтови, ама квот такова.На 300грамов картон ги отпечатахме, нямаха по-тежък Confused

Винила също е даден за печат и утре са ни дали обещание от ИКОН да е готов Party-отпечатан, подшит и със сложени капси.Мъжът ми утре ще го вземе от тях и ще го занесе направо в торти "Марс" ако е удобно.
Мадлен имай предвид, че винила смърди ужасно и изпаренията от печата са отровни, удачно ли е да го складираме при тортите.Може да остане в офиса ни винила и да си го вземем от там в петък, единственото неудобство в това е че всичките ни партакеши няма да са на едно място.
Утре ще гледам да донеса стелажите и масата в склада и всичко от готовата ми продукция.В интерес на истината доста от нещата ми(ръчно изработените) не са довършени Embarassed, ама се надявам да успея най-късно до петък.

Днес ще гледам да се свържа и с Руми за да взема торбичките от нея.

Дизайна за стикерите също е готов, връчила съм го на Ками

Моля ви кажете какво точно да пишем на тези плакати?

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 14:18 от Asya_

# 96
А само да питам - в какво ще опаковаме днес, Ася най-вероятно няма да успее да донесе торбичките, а и стикерите на са готови. Етикетчета с цени евентуално? Някой има ли идея?

# 97
  • Бургас
Нещата от Русе пристигнаха, още веднъж благодаря на Джаста и другата мама от Русе за поскрепата   bouquet
момичета "опаковане" е по скоро условно, понеже нали решихме че няма да опаковаме всяко нещо а ще го слагаме в торбички, но мен ме притеснява по скоро ценообразуването и да лепим цени което ще отнеме доста време.

# 98
Здравейте мацки!  Hug
 Днес към 16ч с Мерелин ще се срещнем с председателя на движение " Нашият град" - да видим какво ще се уговорим с него и какво ще успеем да измъкнем зе децата Mr. Green стискайте палци  Praynig

Аз за довечера още не мога да кажа със сигурнаст дали ще дойда!

Утре няма да мога със сигурност, защото имаме професионален празник и ще попразнуваме  newsm44

За четвъртък обаче съм 100% на линия!

# 99
  • Бургас
zajka утре ще се видим ли в х-л България  Laughing

# 100
Нещата от Русе пристигнаха, още веднъж благодаря на Джаста и другата мама от Русе за поскрепата   bouquet
Радвам се,че са при вас вече!Дано успеете да продадете всичко!Много успешен базар ви желая!  bouquet  bouquet  bouquet

# 101
Дидката Хиляди благодарности за вашата подкрепа.   bouquet
Мерси за пожеланията. Поздрави на Русе  Heart Eyes   

# 102
Мамчета, имам добра новина!
 Председателят на движение "Нашият град" , се ангажира да дойде на откриването на базара!  HugАнгажира и телевизия Мсат да от рази събитието  Peace  Освен това, което е и най-важното, човекът  се ангажира сега да направи дарение и обеща в бъдеще винаги когато организираме подобни акции да ни помага!   PeaceДори сега малко ни се скара, че се обаждаме толкова късно! Ама кво да направя....с моя бременски акъл, се сетих малко късно... #2gunfire

# 103
Заравих да кажа - хиляди благодарности на мамите от Русе, които ни помагат  Hug

# 104
zajka  нищо не каза за хартията?
Мами от Русе и аз ви благодаря.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт