В Морската градина малчугани скачат, след тях сговорни майчини дружини крачат!

• 14 970
  • 294
  •   2
Отговори
# 120
  • Варна
Добро утро Simple Smile

Insatible, добре дошла и браво за стихотворението. Браво и на останалите ни поетеси  Mr. Green

Саши с малко закъснение, честита ви 2 месечинка   bouquet

Аз все ще питам - къде се загуби Вержи? От доста време не съм я засичала? Дано всичко е ок около нея. 

Ние вчера най-после успяхме да минем през алерголога. Коко доста си поплака докато му вземаха кръв от вената.  Sad След това и секрет от носа и устата. Доста го изтормозихме милото ми детенце. Момичета, ще имам нужда от вашите стиснати плаци утре и в петък - тогава ми излиза тестът за алергиите и резултатите от нослето. Дано няма нищо сериозно  Praynig
Междувременно на мъжа ми откриха алергия към домашен прах. Та затова днес започвам основно чистене и проветряване. Crazy

Правя кафенце и започвам. Хубав ден на всички.

# 121
Хе-хе! Данинка се разписа, айде сега Гвендолин!
Мен хич не ме бройте в списъка, аз това вчера докато го измисля, бая се препотих. Не е за всеки тая работа! Crazy
Yanina , хич не се мъчи мила, половината хора ги изкарват с такава алергия, пък обикновено нищо им няма. Не можеш да се спасиш от праха, затова по- добре не се побърквай от чистене. На една приятелка и изкараха алергия към кучета- пък тя- цял живот гледа кучета и нищо и няма- тъй че...
С Коко всичко ще е ок, не се тревожи!
Относно сводката за децата- големият е вече здрав, а малкият- нещо е сърдит/тоест съдира се от рев/. Днес ако няма разходка- Crazy, кво ще правя- незнам.

Laughing

# 122
здравейте дами,

ние закусихме на двора днес,
но добре поспахме си нощес,
може би защото вечера из гората
омекнаха ни яко и на двамата краката.

Днес е мрачно тук при нас
дано изгрее слънчо в(ъв) по-късен час
но ако дъжд не завали -
да стоим в(ъв) къщи? - надали!

До града едва ли ще се доберем,
но понеже не съм сигурна съвсем -
моля някой номера си да даде
но на лични! че да не стане кипазе!

засега се тупвам на хамака
че Ив само това и чака -
аз спокойно книжка докато чета,
той да рушка с пръчка из калта!

# 123
Днес ако е хубаво времето ще се търкулна с Виктор към нашето място...ама като се наспи следобед.....ще гледамда го сложа към 14 часа ,че да е по бърз в събуждането.Айде до скив...ако някой е още там и ако времето е усмихнато Peace

# 124
# 125
Здравейте мами  HugХвърлихте ме в тъч.Големи поетеси, голямо нещо.Може да издадем стихосбирка.
Саши честита месечинка на патерици.
Insatible видях, че сте до Електрон.На Баучер е д-р Бакалова-педиатър.Тя е личен лекар на големият ми син.Добра е и не изписва антибиотици за щяло и нещяло, а и си разбира от работата.Лошото е, че не си вдига телефона винаги.
Лек ден и приятно стоене в къщи, щото като гледам май няма да се излиза днес  Mr. Green.Ама да не се разчистите.Аз мисля да измия само банята и да сготвя.

# 126
Саши,много са ти сладки хлапенцата....Снимките са ви супер Hug

# 127
Са ши, мъжете ти особено единия са много хубави. Веднага си признавам, че имам предпочитания към средния по възраст!

А аз понеже много обичам хубавата музика - постоянно си слушам нещо.
Днес съм на вълна Emerson Lake & Palmer, поздравявам ви и ви желая хубав ден изпълнен с много слънце и радост в душата  Heart Eyes

ЕLP - from the beginning

# 128
Гвендолин, много готин поздрав! Много ми хареса! Grinning
Така мили момичета, току- що проверих прогнозата-Няма дъжд!
Айде сега- знаете кого да приготвяте и къде да ходите! Хе-хе, скоро може само с иконки да се разбираме!
Тони6а, нали няма да се цепиш от колектива днес?
Франческа?
Ние сме там към един без петнайсет! Hug
Гвендолин, мерси за комплимента от негово име! Embarassed

# 129
аз днес съм на гости на една мацка ,така4е утре ме бройте Peace

Саши само дА ТИ кажа под секрет 4е малкия Сашун на тебе мяза Hug

# 130
Здравейте и мен, слънчо се показва  Simple Smile, това е хубав знак за дълга разходка.
Саши няма да се цепя от колектива, че как без мен Mr. Green
Не можах по-рано да се запиша тук, нямахме ток - някаква профилактика май  Thinking

# 131
  • Варна
Вержито е добре  Mr. Green  имах разправии с ЕОН  #Cussing out и бяхме на гости при свекитата
а днес си активирах ADSL-a newsm44 вече няма да е тука има,тука няма Sunglasses

# 132
само да ви кажа/под секрет/ много дуФа навън бе
пазете се...дан ви фръкнат капацуните
да не ви станат в прах муцуните
дръжте да не фръкнат калпаците
на юнаците Party Party

И по далече с децата от шадраванчето пред кафе машината ,защото нас вчера ....като дуФна изведнъж вятърчето и пръските ни поизкъпаха Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 12:41 от daninka

# 133
Вержито е добре  Mr. Green  имах разправии с ЕОН  #Cussing out и бяхме на гости при свекитата
а днес си активирах ADSL-a newsm44 вече няма да е тука има,тука няма Sunglasses

там е истината Peace

# 134
Гвендолин благодаря за поздрава.Готино парче.  bouquet
Абе девойки как се слагат снимки и музика в постовете?Нещо не ми се получава.
Къде ще ходите в тоз духалник?Ша ва издуха някъде тоз вятър.При нас много духа. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт