В Морската градина малчугани скачат, след тях сговорни майчини дружини крачат!

• 14 942
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Брех момичета изчервих се  Blush Всички от варненската тема сме готини Heart Eyes Hug

Между другото забравих да се похваля днес от всички писма дето писах за площадката има ефект.Днес отивам тревата изкосена ,плочките толкова чисти не съм ги виждала Crazy

smile3501

# 181
  • морето и сините вълни :)
DZ-ти у кой квартал живейш,щото тука у наща Чайка разфъргаха лайната с едни бръмчащи машинки уж да окосят тревата ooooh!
 То братко таз вечер гледам торбички, морбички,гувна, и разни такива на  окосената трева.май беше по добре неокосена беким не се виждаха #Crazy

# 182
DZ-ти у кой квартал живейш
У квартал центъра живея Mr. Green До общината.И тука косяха с такава машинка ама всичко изчистили слид туи Crazy Браво на братята роми -явно има все пак файдица с писамцата Whistling

# 183
Между другото мамата дето днес ме пита коя съм до кафе машината може и тя да се представи.Не питах днес защото вече бях блокирала Crazy
Аз съм бе ей ме на  newsm03 скоро обаче няма да може пак да се видим на живо щото и аз като pets заминавам при баба, но като се върна съм на линия  bowuu

# 184
Ок  Hug Приятна почивка  bouquet Hug

# 185
Добър вечер  Hug
Аз ще заминавам чак другата седмица към края така, че има още време да ви тровя  Joy
Днес малката спа 30 минути на вън и после си имате на идея какво ми се случи  #Crazy И май и ние като другите на обяд в къщи по леглата, че така спи повече от 2 часа. И после на кафемашинката с Данинката  Hug Времето взе да става хубаво привечер май  newsm78 май тогава поспира вятъра.

# 186
Добър вечер  Hug
Аз ще заминавам чак другата седмица към края така, че има още време да ви тровя  Joy
Днес малката спа 30 минути на вън и после си имате на идея какво ми се случи  #Crazy И май и ние като другите на обяд в къщи по леглата, че така спи повече от 2 часа. И после на кафемашинката с Данинката  Hug Времето взе да става хубаво привечер май  newsm78 май тогава поспира вятъра.

А къде бяхте? Що не звъннах те?

# 187
В къщи къде. Не бяхме излизали от незнам кога  newsm78 Беше ми много мързеливо а и времето гадно. Забелязах, че 3-4 дена преди да ми дойде съм като пребита. Нямам сили за нищо. Това след като родих  Mr. Green

Данинка ти, ли спомена, че ще си носиш нещо за слагане на капсичка. На малката на един гащиризон е паднала и не се сещам къде слагат капси  newsm78

Това сигурно сте го гледали ама да ви черпя един смях с него http://www.post.bg/index.php?page=videos&section=view&vid_id=100216

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 22:52 от pets

# 188
  • Откъм Варната
...Забелязах, че 3-4 дена преди да ми дойде съм като пребита. Нямам сили за нищо. Това след като родих  Mr. Green...

То май аз съм като пребита поради същата причина, миналата седмица бах мноооого зле и после ми дойде в събота и още не е свършило, и отвреме на време ми е премаляло и нямам сили за нищо, а преди не беше така, за 3 дена ми свършваше, а сега от събота и ми е кофтиии, за който не знае да си кажа че от 25.12.2005 г. (към 17.01.06 съм забременяла)  та чак сега ми дойде, кърменето си каза думата Wink

# 189
  • Варна
Иха, Кали толкова много без цикъл. Супер, и от друга страна кофти, като зная че аз 6 месеца не изтърпях и исках да ми дойде, за да се нормализира организма ми.
Аз пък обратно, откакто родих ми идва без да ме боли дни преди това, както беше преди, и ме държи 3-4 дни, а не по седмица както по-рано. Навита съм да родя втори път, ако още повече поолекне месечния ми цикъл Laughing Laughing
Добро утро!
Да се пофаля и при вас, който не знае, не съм вече с оранжева количка Чико, и не ви зная как ще ме разпознавате сега, ако количката е била отличителната черта Joy Joy Joy
Купих си нова лятна количка, със свежи летни цветове, много лекичка, заради което главно я купувам, и най-вече евтинчок. Ето я, новата отличителна черта:

Днес го пишете пак дъждовно, но от понеделник, малеее 27 градуса и нагоре.
Наслаждавайте се на прекрасния, априлски дъжд Mr. Green

# 190
Спря ми тока ако се оправи времето ще изляза инък незнам ще отказа до следобяд няма имамееее

# 191
Айде да почерпя, че моя бебок Виктор днес има Имен ден.
Честито на Всички именници.

# 192
Привет мами Simple Smile

знам че  е ни в клин ни в ръкав, ама предполагам сте наясно тъй като сте минали по тоя път. имам едно питане ако може да помагате  newsm78. моя приятелка роди преди 30 дни, но споделя че към момента не са и превели нито стотинка майчински, дори и първите 45 дни преди раждане.. аз не съм наясно кога и как става , ама ако някоя мама може да ме насочи към телефон, на който да звънна или с друга информация- ще съм благодарна  Hug срокове?

desiniko  честит ти именник ! да ти е жив и здрав и да рсте щастлив Simple Smile

# 193
ДобрЮ утро  сладки мадмоазели
от дъжда във къщи сте се сврели!!
Нека той хич не ви плашунка
може и да стане днес за вънка Mr. Green
Слънчицето ще се смили и ще изгрее
душичките ви за разходчица ще сгрее!!
Ще развеете полички и косички
да ви зяпат онемяли всички.
В морската градинка
може и да се сбере дружинка!!

Петс-вчера в къщи не- вкъщи моян синковец така и не щя да спи.Откара цял ден с едно спане от 10 до 11 / за първи път.../.Вечерта в 8 и нещо беше се трупнал да нани.....и така до девет без нещо тази сутрин-не мръдна/той не че иначе се буди де/.А иначе когато е хубаво времето и следобедите  ще стават все по хубави и все по дълги.За капсите-нъц не съм споменавала аз-някой друг ше да е бил Peace

Ани-бани много натуралистично се изказвате бе мацко....само да ви прочете някой общинар и ще му позеленее кратунката от яд. Mr. Green

Софи..защо не се обаждаш на драгия зрител ,като се шматкаш около кафе-машинарията.........аааааааа ша има бой.

Румка -бравс за новата количка.И аз искам май да взема някаква нова по лекичка за малчуганчето...че иначе има опасност да се провърна в hahaha мускулна конкуренция на Арнолд... SickСамо дето незнам каква да си избера........мдаааааа newsm78...И аз бях със много-ама адски много болезнен цикъл преди да родя щерката....после ооооооооо божествена наслада. Party...нямала съм проблеми.Цък за три дни ,без хабер да си имам  hahahaидва и си тръгва

Дилянка-ако е хубаво времето и ние ще отпрашим на разходка с Викторчето.
   От мен за вас мамички   bouquet

П.П ДЕСИНИКО

ВИКТОР-ВИКТОРИЯ/със значение победител/,Минчо,Минка/от св.Мина/ИМАТ ИМЕН ДЕН НА 11 НОЕМВРИ...ОСВЕН ДНЕС....

АМА АЙДЕ ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ...ВИКТОРЧЕТАТА  :bouquet:

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 09:53 от daninka

# 194
.... за който не знае да си кажа че от 25.12.2005 г. (към 17.01.06 съм забременяла)  та чак сега ми дойде, кърменето си каза думата Wink

аз около  03.12.2005 бях заплодена,
но кърмя още умаломощена
тоест от ноември' нула-пет
нямам цикъл - истински късмет!
докога ще цока господина?
дано не стане догодина!

Айде да почерпя, че моя бебок Виктор днес има Имен ден.
...

Десинко,
да ти е щастлив, красив и здрав юнака!
Виктор щом е - победител да е не само в мрака!
Аз пък имам племенник така наречен,
но незнаех, че на празник днеска е обречен...

Да се пофаля и при вас, който не знае, не съм вече с оранжева количка Чико, и не ви зная как ще ме разпознавате сега, ако количката е била отличителната черта Joy Joy Joy
Купих си нова лятна количка, със свежи летни цветове, много лекичка, заради което главно я купувам, и най-вече евтинчок.

Руми,
ха честито возило!
скоро да си купите и колело!
та детето само да се разхожда,
докат мама по кафетата захожда Wink

а на всички тръгващи към село -
подходете мъничко по-смело!
стига пълнихте торби с илачи,
сред природата болест не се влачи!
аз селянка съм видна
и на пръв поглед безобидна!
тук лекарства аз не давам,