Всички от варненската тема сме готини

Между другото забравих да се похваля днес от всички писма дето писах за площадката има ефект.Днес отивам тревата изкосена ,плочките толкова чисти не съм ги виждала

Всички от варненската тема сме готини

Браво на братята роми -явно има все пак файдица с писамцата

скоро обаче няма да може пак да се видим на живо щото и аз като pets заминавам при баба, но като се върна съм на линия

И май и ние като другите на обяд в къщи по леглата, че така спи повече от 2 часа. И после на кафемашинката с Данинката
Времето взе да става хубаво привечер май
май тогава поспира вятъра. 
И май и ние като другите на обяд в къщи по леглата, че така спи повече от 2 часа. И после на кафемашинката с Данинката
Времето взе да става хубаво привечер май
май тогава поспира вятъра.
Беше ми много мързеливо а и времето гадно. Забелязах, че 3-4 дена преди да ми дойде съм като пребита. Нямам сили за нищо. Това след като родих 

. моя приятелка роди преди 30 дни, но споделя че към момента не са и превели нито стотинка майчински, дори и първите 45 дни преди раждане.. аз не съм наясно кога и как става , ама ако някоя мама може да ме насочи към телефон, на който да звънна или с друга информация- ще съм благодарна
срокове?

мускулна конкуренция на Арнолд...
Само дето незнам каква да си избера........мдаааааа
...И аз бях със много-ама адски много болезнен цикъл преди да родя щерката....после ооооооооо божествена наслада.
...нямала съм проблеми.Цък за три дни ,без хабер да си имам
идва и си тръгва