В Морската градина малчугани скачат, след тях сговорни майчини дружини крачат!

• 14 944
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Данинка,Десинико Честит прлазник!Да са ви здрави и щастливи малчуганите.Да ви слушкат много и по-малко белички да правят.   Hug
Insatiable гледай количката да има поне една двойка двойни колела,че ако всичките са единични ще ти се вземе здравето когато трябва да завиваш.Вземи си комбинирана до десетина кг,защото бебето ще расте с всеки изминат ден и ти ще трябва да го тикаш.Ние купихме на бебо на Чиполино-Бимба.За сега съм доволна.Много е лека.Аз се напатих с количката на батко и сега първо гледам кг,после двойни колела.Успех. Laughing

# 197
desinikodaninka честити ви именници  да са ви живи и здрави и да ви радват Hug desiniko много сладка торта си сложила потекоха ми лигите   Stuck Out Tongue
Междудругото какъв ден е днес  Embarassed

# 198
Момичета...ето моята почерпка за вас/ще е в рими ,защото няма как да ви кача снимка с други вкусотии...от работа не ми работи опцийта копи-пейст...та затова ще си позволя това/

Именик е моят златен Виктор днес
та се готвя със почерпки от нощес!!
Да е жив и здрав моят Победител
на високи върхове и слава покорител
Виктор-име е наистина прекрасно
да спориш с ВИКИ-зодия овен е тъй опасно
Хайде пожелайте ни да сме добрички
да радваме наляво и надясно всички!!
Орисайте ни щастие и здраве дълголетно
а на майка му да се държи фриволно и кокетно Heart Eyes
Обичайте ни щото сме човеченца чаровни
къдравелчовци сме и победители безспорни!!  bouquet

Joy Joy hahaha Joy

# 199
Здравейте мамчета  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  Hug  Да са живи и здрави и ного засмяни  Heart Eyes  
Данинка, Десинко много да ви радват   bouquet

Браво на нашите видни поетески  Hug
Гвендолин  Peace права си за илачите ама ако си бяхме все на село а тези наши градски чада  Mr. Green  За това ще си взема аз аптечката а дано я върна неотворена  Praynig  А стихчето е суперрррррррррр  Peace

знам че  е ни в клин ни в ръкав, ама предполагам сте наясно тъй като сте минали по тоя път. имам едно питане ако може да помагате  newsm78. моя приятелка роди преди 30 дни, но споделя че към момента не са и превели нито стотинка майчински, дори и първите 45 дни преди раждане.. аз не съм наясно кога и как става , ама ако някоя мама може да ме насочи към телефон, на който да звънна или с друга информация- ще съм благодарна  Hug срокове?

Кажи на приятелката ти да не се тревожи на мен ги забавиха 4 месеца. Трябва да отиде лично в НОЙ , поне така знам. Но незнам дали ще й ги преведат по - бързо. Успех  Hug

, за който не знае да си кажа че от 25.12.2005 г. (към 17.01.06 съм забременяла)  та чак сега ми дойде, кърменето си каза думата Wink

Кали направо ме срази  #Crazy На мен ми дойде още след 2 - рия или 3 - тия месец след като роди а хем кърмех  #Crazy  А и Гвендолин така  ooooh!  А аз се оциклих бързо - бързо  #Crazy

За сега май ще сме си тук и дано пекне, че да се изнесем към морската  Praynig

# 200
  bouquet Честито на всички именици и да почерпят пак  Mr. Green

# 201

Софи..защо не се обаждаш на драгия зрител ,като се шматкаш около кафе-машинарията.........аааааааа ша има бой.

Теб не съм те виждала ама много поздрави на майка ти, аз нея я познавам още лятото се запознахме в Морската тя беше с малкия Виктор и ми обясняваше за дъщеря си журналистката и т.н.  Wink  айде като се върна ще се видим на живо, междувременно ще ви досаждам във форума от Силистра  Mr. Green

# 202
Теб не съм те виждала ама много поздрави на майка ти, аз нея я познавам още лятото се запознахме в Морската тя беше с малкия Виктор
бряяяяяяяя таз мойта маман..опасна
.. hahaha.навсякъде връзки -с мадами дръзки...ще я паздрави от теб,а ти трябва да ме видиш вече бе... Mr. GreenнИ знаИш кво изтърваш :35
:

# 203
Nqma da izlizam vav Vladislavovo sam Whistling
Tyk klaviaturata nama bg bykvi Crazy

# 204
DZ пропуснах    ooooh!    да те поздравя за градинката  Hug  Браво  Hug  Ако всички сме като теб и не се отказваме градинките и тротоарите ще изглеждат по - друг начин.
За съжаление мен даже вече ме взимат някой мами на подбив заради агресията ми към паркиралите се тъпанари по тротоарите  Embarassed Съобщават ми къде имало някой си нахалник и защо не съм го разкарала  но това могат и те да го направят  Wink   Mr. Green  Ако всяка мама като теб си постига целта направо ще е страхотно   Hug

# 205
pets mersi Hug
Az daje iztargax trevata ot pqsachnika. Mislq che vseki ako napravi neshto she stani po chisto Peace
Spiram da pish shtoto se nervq na latinicata.

Ako nqkoq mama ot Vladislavovo shte izliza da svirka Rolling Eyes

# 206
Честито на Именниците, да са ви живи и здрави и много пакостливи  hahaha
Пети, пак обърка цитатите  Joy
Шляпочка у нас осталось / Пардон за Френския hahaha/
Кали, честито,  при мен се "появи" преди 1 седмица..........и по-зле, щото сега с болки, преди не  Sick
Nqma da izlizam vav Vladislavovo sam Whistling
Tyk klaviaturata nama bg bykvi Crazy
Ауууууу ша та отлъчим  Flutter.ама аиде няма , щото си ни активистка  smile3521
Данинка, ко стана с наш Ричо hahaha / няма да казваме на другите за ко иде реч,..тихо/ smile3532

# 207
pets благодаря за отговора Simple Smile

# 208
:Данинка, ко стана с наш Р..о hahaha / няма да казваме на другите за ко иде реч,..тихо/ smile3532

показа се от огъня hahaha като Мефистофел,притегляше я с глас нежен-любовен към жаркия пламък  и  я приканваше - да снане на Shocked прясно изпечена джумерка....направо жИната факла.Но ник-сън-чо скокна като пъргаво петле и я спаси от пламъците адови Joy Joyголям базик.... #Crazy

# 209
Честит имен ден на викитата да са живи и здрави4ки ,много послушни и д арадват мама и тате Hug

Общи условия

Активация на акаунт