Карлово и Сопот - Великденска тема

• 8 662
  • 223
  •   1
Отговори
# 105
  • на пистата
мойте са  болни  Cryи двамата Cryкашлят,сополи,баси празника Cry

# 106
Там сме туттка трябва да ги опитаме, давайте семейно де който може, разбира се Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 14:36 от tin_tin_

# 107
Честито ви Възкресение Христово и от мен!Много усмивки на детските лица от начупините великденски яйца! Laughing

# 108
  • Карлово
А, Тутти, ние за лятото ще се класираме тогава. Дано само собствениците нямат нищо против дечурлига Grinning
Мацки, това село Свежен е супееер, красота! По-късно ще ви пусна снимки от вчерашното ни гостуване там.

# 109
Ние тъкмо се чудехме къде да отидем на близо да заведем децата на еднодневна екскурзия, микки ми даде добра идея.Чакаме снимки Simple Smile

# 110
  • на пистата
отслабнала съм с три кила без да разбера Rolling Eyesхммм

# 111
Христос Воскресе! Много здраве и късмет на всички! Чудесни яйца! няма да показвам моите Blush

# 112
Ели защо се чудиш, нали искаше да отслабнеш.

# 113
4estit praznik na vsi4ki!
Mikki,da ti e jiv i zdrav unakyt,napravo ni udrqte v gramaja.Srqda 4etvyrtyk i petyk ne sym na rabota,taka 4e moje da se vidim pri hubavo vreme.Ami nie ne vi poznavame mnogo dobre,ama ne e kysno da se zapoznaem.Ako re6ite da organizirate ne6to nqkoq ve4er i ima na koj da harijem beba,moje da se prisyedinim.

# 114
Ако организирате среща тези дни свиркайте, защото съм свободе Simple Smile

# 115
  • Карлово
http://travel.webshots.com/album/563240460PovWrJ?vhost=travel

ето обещаните снимки от Свежен

# 116
Добро утро девойки, как е настроението днес.
Аз си мисля да идем тези дни на разкопките на Старосел newsm78
Ели как са дечицата, оздравяват ли?

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 13:24 от tin_tin_

# 117
  • Карлово
И на нас са ни в плановете разкопките, ама ще изчакаме да стане и голф игрището Mr. Green
Ели я видях с Веско с джипа днес, и бебешор видях в магазина, ама не знам дали тя ме познава и пусти срам Embarassed
Водих Ангел на снимка на тазобедрените стави-всичко е ок.
Довечера сме на РД на приятелката на Мартина-Маги, утре стягаме багажа за Първомай и тръгваме надвечер.

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 14:46 от микки

# 118
  • на пистата
как в един джип бе,нашия е това с веско бях,ако те прочете някой ще каже тая къде митка.ами ицо кашля а нико само сополи има

# 119
  • Карлово
редактирах се Grinning

Общи условия

Активация на акаунт