Шарена Стара Загора - 49

• 18 527
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
Вечернице да ти е честито-мъжкия отбор ти се разраства  bouquetДа знаеш,че света е малък-сестра ми и майка ти се оказа че са колежки в една стая са даже LaughingКогато дойдеш в България ще ми е приятно да се запознаем,защото съм чувала много за вас и основно за дечица WinkИ зълва ми живее в Германия.

# 91
Честит Празник!  bouquet

Честит Имен Ден на всички именници! Много здраве и любов! Heart Eyes

# 92
Браво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Оттук насетне - редовен отчет за размера на пишката ще чакаме.

(значи да поръчвам третото у нас да е женско, че нали ще ставаме сватанаци)
Ма ти още ли не си поръчала? Mr. Green
Аре, че купонът ще е пълен.
Вчера като пуснах бомбата на дребните и каката попита кой е виновен. Аз прихнах от смях и и казах - Жоро е виновен Joy Тя така се опули милата, че ми дожаля, щото няма как да схване вица. После казах, че зависи от таткото какво семенце е пуснал и тя ходи да му се кара, че не бил ли разбрал, че са искали сестричка.
Последно изкоментира, че щяла да го приеме, само ако било добро и послушно. hahaha
Гери, зълва ти пише ли при нас в немската тема? За сестра ти знам от мама. Да я поздравиш.

На всички Росни и Цветни девойки и младежи, да сте живи и здрави и гордо да си носите имената!  bouquet

# 93
Гери, зълва ти пише ли при нас в немската тема? За сестра ти знам от мама. Да я поздравиш.
До колкото зная не пише,но не съм напълно сигурна newsm78Благодаря за поздравите ще ги предам.  bouquet

# 94
Здравейте  Hug

Честит имен ден на всички именници на Лазаровден! Да са живи и здрави!
  smile3525

Цветница - Честит празник на всички именници, цветенца. Да са живи и здрави и много щастливи!
  newsm51

Днес и аз имам имен ден. Да почерпя:

Вечерница браво  smile3501 да ви е живо и здраво и вие да сте живи и здрави и леко бременеене  preggo и леко раждане.  newsm10

# 95
Благодаря за почерпката, Марго! Да си жива и здрава.

Честит празник на всички именници   bouquet

# 96
  • Стара Загора
Добро утро!

Благодаря много за отговорите.Днес ще предам на колежката информацията.

Hug

# 97
sladka hapka Благодаря много за поздрава  newsm03 .

# 98
  • Стара Загора
Темичката е много тиха newsm78 .Много сте се спотаили всички Rolling Eyes .
Как ви мина денят?

# 99
Освен че слънчасахме дружно се скапах тотално от следобедната разходка и сега паркирах малкия звяр да спи сам и се надявам да имам успех,защото нямам търпението да го приспивам вече Twisted EvilМечтата ми сега е за един хладен душ и да си вдигна краката на високо..............да отпочинат Joy

# 100
  • Стара Загора
Аз ви пожелавам лека нощ и отивам да спя. Снощи Слави много повръща...днес го водих на доктор - чисти гърди и гърло...няма Т. През деня не е повръщал...но тази нощ пак повърна..сега спи и понеже снощи съм спала едни час отивам да лягам, че не се знае каква ще нощта ми Tired Сержът разбира се го няма...три дена в София командировка.
Ай оплаках се.
Лека ви нощ.
Аууу забравих...честити сини втори гащи на Вечерницата Hug

# 101
Чудесно-разбих ги на английски във вуза.

# 102
  • Стара Загора
Чудесно-разбих ги на английски във вуза.
Браво smile3501

Хера, как е Слави?Успяхте ли да спите снощи?

Успешен и ползотворен ден на всички!

# 103
Здравейте,
Херка много е гадно това повръщане. Дано да се оправите бързо.
И среща скоро няма ли да правим?. Laughing
Този път съм първа в списъка, тати и щерка да се оправят.

# 104
Вечерница, честито ви момченце  Hug Hug Hug
Иве, бравос   bouquet
Херка, дано Слави спре с това повръщане, представям си как се чувстваш  Confused

Сега малък отчет за нас- Сисо е 2-ри ден на ясла  Flutter Днес влязохме и почна да се хили, като си видя госпожата, отиде и я хвана за ръката и влезе в групата. После явно усети, че мен ме няма и ревна. Докато излизах и намествах количката му на терасата го чувах как плаче, после май утихна  Rolling Eyes Дано по-бързо мине тоя период  Praynig Иначе яслата много ми харесва, много е чиста и просто е прекрасна. Утре директорката каза да и се обадя, за да ме разведе да разгледам. Имало басей, където им правели процедури, но утре ще ми обясни повече  Grinning

Лек и усмихнат ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт