Шарена Стара Загора - 49

• 18 521
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Вечернице, да ви е живо и здраво нероденото мъжле.
А ако каката толкова настоява и вие сте смели... нали знаеш - от опити глава не боляло. Само от резултатите  Mr. Green

Херолинке, успокой се! Слави ще се оправи и Сержи ще си дойде! ... А! и на кръчма ще идем  Heart Eyes

Иве, това май е проблем на повечето от децата, които започват ясла. Ако изобщо е проблем, защото наистина веднага след тръгването на майка си, си намират интересни занимания и виждат, че от рев файда - никаква. Само да не ревнеш ти после, когато при вземането започне да ти казва "Остави ме да си довърша играта" или "Мамо, ти си отивай, аз ще оставам тук" Wink

# 106
Иначе яслата много ми харесва, много е чиста и просто е прекрасна. Утре директорката каза да и се обадя, за да ме разведе да разгледам. Имало басей, където им правели процедури, но утре ще ми обясни повече  Grinning

Стана ми интересно,коя е тази ясла с басейн?До сега не съм чувала за такава (не че съм се интересувала де ).

# 107
  • Стара Загора
Шеста...
А и в една част от старите ясли и детски градини има басейни... Ако държим да бъдем точни - мини басейни в сутерените... Но за по една група келешлъци е достатъчно... Съвсем друг е въпроса, че едва ли много от тези басейни се ползват сега...
Явно шеста ясла прави изключение... Wink

# 108
И аз мисля, че изобщо не се ползват. Ами тя водата е скъпа, отоплението също. Peace

# 109
Три дни ме нямаше, очаквах като се върна, да видя нова тема ...пък то - мъртвило и пустило!
Топлото време явно влияе на всички.

# 110
  • Стара Загора
Пълна скука е тук без Милко.
Дай някой поздрав пак да оплакнем окото или... да загладим косъма виртуално  Wink

# 111
Здравейте и от мен!Искам да ви питам нещо - знаете ли дали в НиаМед има 4Д ехограф,щото чух някакъв такъв слух...?И ако има наистина при кой лекар е и колко струва,ако знаете де?Благодаря ви предварително!Питам щото искаме да видим нашето бебче по реално.Сега съм в 22 г.с.,пък и да ни потвърдят дали наистина е момиченце....

# 112
  • Стара Загора
Като не пишете вие-да пиша аз.

Днес се запознавах с много хора (свързани с работата ми) и беше доста интересно преживяване. Crazy

Айде, от утре да сме по-редовни (нали го дават да вали-може да живнем повечко Mr. Green ) Peace

# 113
  • Стара Загора
знаете ли дали в НиаМед има 4Д ехограф
Такъв със сигурност няма. Кое трябва да е 4-тото измерение всъщност?
Чувала съм, че е времето, ама някак не ми се вписва за ехограф newsm78
Ако питаш за 3Д, знам че Ина Цонева има, но за Ниамед не мога да кажа.

# 114
В НиаМед има 4Д ехограф,разликата м/у него и 3Д ехографа е че припървия се вижда всичко в реално време докато при 3Д е със закъснение от няколко секунди  Peace А за цената и при кой лекар е незнам ще трябва да се обадиш и питаш  Hug Късмет!

# 115
Наистина ли само във времето е разликата?Щото аз като съм гледала снимка от 4Д - те са едни по-цветни такива,по-червеникави по скоро.Ако е така наистина няма смисъл да търся тогава.Иначе ходихме при Цонева и тя каза 100 % момиче....

# 116
  • Стара Загора
Точно така, четвъртото измерение е времето...
Обаче има едно НО... 3Д и 4Д ехографите са "играчка" за бъдещи родители...
По-скоро начин, да видят рано бъдещото си отроче...
На добрите лекари им стигат онези "старите" със странно размазаните бели и черни сенки...

В Стара Загора, освен Цонева и НиаМед, 3Д ехограф има и Кирчева...

Що се отнася до прегледи, цени, ехографи, наличие или липса... Има специална тема за обсъждане на тези неща...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=263886.0;all
Там има подробна информация по всички такива въпроси...

# 117
ОК!Благодаря много!Аз отскоро се подвизавам във форума и ми е малко трудно да се ориентирам,а пък и търсачката според мен хич не я бива..........До скоро! Hug

# 118
  • Стара Загора
Спокойно, ще се научиш... Трябва ти само малко време да се ориентираш...
А и Търсачката наистина върши чудесна работа... Само малко да й свикнеш... Wink
newsm10

# 119
  • Стара Загора
Прибрах се от гостуването при мама Mr. Green и сержа се върна /време му беше Twisted Evil/
Слави свали температурата и спря повръщането ама се сдоби с разстройство Blush има ацетон в урината следствие на обезводняването. Днес пак ще правя изследване на урината...дано се е постабилизирал. Нищо не давам освен лечебна хумана за сега.....за повръщането давах вомитосхил С.
И днес съм си в нас...дядо му не ме пуска на работа Mr. Green
За събота искате ли излизане вечерта?
dareland иди при д-р Кирчева.

П.П забравих...имате много поздрави от Дони....пълзи и съска из Бургас и мързелува защото Ивелин е поет от баба и дядо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт