Шарена Стара Загора - 49

• 18 533
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Аз ще съм на село Tired та няма да ми видите физиономията Crazy на срещичката.

# 121
  • Стара Загора
Събота вечерта се ходи на църква...
Тоест, да се обикаля църквата след посрещането на празника...
Което не пречи преди това да подложим едно обозримо количество храна и алкохол за да се поемат спокойно тамяновите пари...

# 122
Наистина ли само във времето е разликата?Щото аз като съм гледала снимка от 4Д - те са едни по-цветни такива,по-червеникави по скоро.Ако е така наистина няма смисъл да търся тогава.Иначе ходихме при Цонева и тя каза 100 % момиче....
А колата заложи ли си? Laughing
Тя и на мен ми каза 100% момче, ама ако погледнеш линийката ми е момиче.

# 123
Мамажаба,това за колата съм го чувала от вн хора вече....И аз затова искам даидем още някъде да ни кажат със сигурност,да не после момченцето да го обличаме с розови дрешки  Grinning.А иначе ходя при Енчева но като че ли и на нейния ехограф мн не вярвам щото сигурно на години е колкото мен.....Тя и не можа да го види последния път,не беше сигурна какво е.......

# 124
  • Стара Загора
Винаги съм казвала, че не апарата а задкормилното устройство е вярно Mr. Green Ходя при д-р Енчева. Апаратът наистина е вече доста стар но наистина каквото е казала е познала. Ако не е казала пол значи не е сигурна. По-добре да ти кажа със сигурност отколкото да гадае Mr. Green

# 125
Сега на 9.05 ще ходя на редовен преглед при Енчева ще видим кво ще каже тя........

# 126
Ами то и г.с са ти малко. Може би към шестия месец ще се види по-добре. Но какъвто и да е полът, важното е да е живо и здраво, малко, сладко човече.

# 127
Що да са малко г.с.?Аз сега съм в 22 г.с.,а като ида ще бъда в 24 г.с..........

# 128
Ами 24г.с са шест месеца нали? Имам предвид преди това ако си ходила е по-скоро налучкване.

# 129
Има два сигурни начина за определяне пола на бебето-амниоцентезата и поглеждането между крачетата му след раждането.

Роси,добре си си дошла.

# 130
Има два сигурни начина за определяне пола на бебето-амниоцентезата и поглеждането между крачетата му след раждането.

Роси,добре си си дошла.
Потвърждавам, щото нашия разбойник се явява страшно срамежли и си крие с ръчичка чарковете. Вчера бях на УЗ и пак не се видя. Ама амниото - няма лъжа, няма измама ХУ!

Сватя, ша работите ли по третия въпрос?  Whistling

# 131
Сватя, ша работите ли по третия въпрос?  Whistling
Whistling

# 132
  • Стара Загора
Точно така, четвъртото измерение е времето...
Аз очевидно съм изостанала от последните викове в медицинската ултразвукова техника, но пак не ми стана много ясно.
Не съм виждала 3Д ехограф, но доколкото си спомням при 2Д има движение и то в реално време. Значи по тази логика, старите 2Д апарати са 3Д всъщност, заради измерението - време. Ето! Вече мога да се фръцкам, че и мен са ме гледали на "3Д"  Mr. Green

# 133
Обиколката на яслата се отложи  Confused Сисо вече е болен  Confused Не е сериозно, няма Т, но е с ужасна хрема. Снощи хърка цяла вечер милия, не може да диша направо.... Почна се  Confused

# 134
Иве,бързо да се оправяте!

Искам да помоля знаещите да ми дадат акъл:като си боядисвам яйцата как да направя така,че да не остават по тях следи като ги извадя и оставя върху нещо да съхнат?Стана ли ясно какво искам?

Херка,как сте?Слави по-добре ли е?Вие успокоихте ли се?

Общи условия

Активация на акаунт