Фотография # 47

• 32 107
  • 741
  •   1
Отговори
# 1
# 2
# 3
Много сте словоохотливи днес Mr. Green

Джали, страхотни портрети! Много ме е яд, че не можах да те видя, като беше в София, да обясниш на живо как ги правиш тези красоти. Няма ли да идваш пак Laughing

# 4
  • USA
Дуци, мерси за темичката  bouquet!
Записвам се , за да ви следя. Още не съм на ниво за показване на снимки тук Embarassed Embarassed Embarassed.

# 5
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Дуцка, душко, защото само тия моите неща тука бе  Grinning Въобще не мисля, че са най-важните,
другото инфо е с по-голямо значение като цяло за фотографията.
Може би, за да не става прекалено дълго началото на всяка тема, е добре да направим нова тема,
която да кръстим подходящо, и в която да включваме всякакво такова полезно инфо, без въпроси и отговори,
просто постове с информация. И в началото на всяка нова тема да има линк към тази с информацията  newsm78

Firebird най-вероятно е права за Ixus 95, май SD серията се води по-добра от А.
Може би е добре човек да пробва и да сравни, ако има възможност.

Поснимах малко вчера:
http://www.flickr.com/photos/31483421@N06/4549216481/sizes/l/
http://www.flickr.com/photos/31483421@N06/4549856172/sizes/l/
http://www.flickr.com/photos/31483421@N06/4549217497/sizes/l/

# 6
Джали, Асол - невероятни серии имате последно - но нека, нека ви лежи на съвестта, че като ви гледам снимките, просто не ми се снима вече - нагълтах се с прахта ви  Crossing Arms

# 7
Джали, Асол - невероятни серии имате последно - но нека, нека ви лежи на съвестта, че като ви гледам снимките, просто не ми се снима вече - нагълтах се с прахта ви  Crossing Arms
Joy Joy Joy
Ти пък сега...  Blush
Много се радвам че темата се раздвижи Hug
Дуци, мерси!  bouquet
А колкото до Джали, понеже и мен ме е яд че не се видяхме, съм решила да й ходя на гости в К., за един частен урок... иска-не иска Mr. Green
LemonDesi, добавих те във Фликър, не знам защо не ми беше в контактите...  newsm78
Ето още няколко портрета от мен:

# 8
И аз да припея в общия хор - аплодисменти за Джали и Асол и портретите им!

Страхотни са, браво!!!

# 9
Да се запиша и аз:)
Дуци, аз  с тебе имам друга работа, ако помниш:))) Трябва да ти наместим някой нагласи Mr. Green
Нямам планове за скорошно идване в София, на лични си споделям местонахождението и винаги сте добре дошли, има  много какво да се снима  наоколо.

На ЛемонДеси предложението е добро, стига да има  желаещ да похарчи време да събере на едно място питанките и  теоретичните отговори на  момичетата.
С какво ги снима тез лаленца? Много са хубави!

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 11:10 от Jaly

# 10
Джали, ако ме снимаш така няма да имам нужда от наместване Joy
Асол, като тръгнеш - свирни, идвам с теб, ако ще и в Коста Рика да е Джали Mr. Green
Деси, снощи късно я правих темата, понеже старата беше до 51-ва стр. и много не се вгледах, но всички казаха, че е важно инфото, а аз съм изпълнителна Mr. Green Недей да скромничиш сега Heart Eyes Ако искате нещо друго да добавям казвайте, че няма много време за редакция, само 24 часа Thinking

# 11
Дуци с най-голямо удоволствие, ако се вдигнеш до дойдеш до тука, това ще е  най-малкото, което мога да направя за теб:)))
ЛемонДеси, наистина защо не метнеш линкове на Дуци,  и  файрбърд да направи същото!- не бъдете излишно скромни,   обяснявате страхотно!

# 12
Да се запиша и аз, въпреки че не обичате много такива като мен  Blush

# 13

Едно "напудрено" зализче за запис.

http://www.flickr.com/photos/33076522@N08/4550122731/sizes/o/

Джали, Асол, браво за фотосесиите! Страхотни портрети!

# 14
Да се запиша и аз, въпреки че не обичате много такива като мен  Blush

Какво не обичаме???

Сега аз да питам нещо технологично.
Колкото повече снимам, повече с омагьосвам откъм организция.
Свалям снимките с лайтрум, за са ги виждам( не ми работи камера роу), не пазяDNG фаиловете си, експортвам в джепег, подреждам ги по номера на папките. Обаче като се съберат много снимки за обработка направо каталясвам. Господ да поживи Агнетката, че ме светна как поне в лайтрума  да  оправям по много  снимки наведнъж, но си казах, че ще бъде полезно да обеним малко инфо по този въпрос.
Аз на първо време съм се сетила, че е  добре да спра вече да се презастраховам с  кадри, защото правя по много кадри  подобни, а после ми е жал да ги трия....

И друго.. това всичкото с  рисайз на кадрите, качване насам-натам, взе да ми се струва много време губещо, аз ли нещо не правя както трябва???
Споделете вие как се организирате???

шоши, тъкмо възклицавах във  фликър!

Общи условия

Активация на акаунт