Фотография # 47

• 32 094
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
  • Стара Загора
Честит рожден ден на tracy   bouquet
Който пита за архива...вече е "налят" и със темите няма проблем.
Още една лейди от мен
http://www.flickr.com/photos/34258413@N03/4642014443/

# 736
Трейси, бъди здрава и много щастлива!
фелисидад, коментирах във фликър, единия кадър е  абсолютни попадение! Момо, тебе няма да те комнетирам вече, няма и да те гледам!   Дано ме послушаш и всикчите тези изключителни селфове да си ги принтираш в  размер А4!
Хера , доста е прегоряло лицето, поне аз така го виждам.

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 22:41 от Jaly

# 737
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
ЧРД, Трейси. Малко изтъркано, ама жива, здрава, светлина в обектива и на фокус (тук такива неща си пожелаваме) Mr. Green!Фелисидад, тези с потурите са много интересни, харесва ми бекграунда Peace Момиченцето със сините очи е приказно просто, много ми харесва и кадровката и цветовете. Твоето чаве клякай като го снимаш...  Peace
Не в А4, Джали, някои заслужават 50 на 70 директно Flutter

# 738
От на Момо селфовете аз оставам без думи.
Felicidad, писах и във Flickr - първата снимка, все едно си я представям, докато чета сцената, описана в книга Simple Smile
Смятам утре да си купя отражатели. Ще ги ползвам основно за Никола, у дома, светлина от прозореца, но може и за някой портрет. Съвети и препоръки? спряла съм се на това: http://magazin.photosynthesis.bg/offer/507931320040.html ,но се чудя за размера. Чудя се и дали си струва статив и държачи за тях или да се мъча да ги подпирам тук и там.

# 739
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Яна, дай още 10лв. и си купи по- големия, а ако ти се дават и повече... купи още по- голям Peace Държачи аз нямам, но ми писна вече да подпирам, а много често няма как да се подпре, че да ти отразява там, 'дето ти трябва, та трябват си с две думи Peace

# 740
трейси, честит рожден ден и от мен! присъединявам се към пожеланията на останалите момичета. много хубави подаръци си получила!

момичета, благодаря ви за комплиментите. харесвам си и аз повечето от бременните селфове, но не чак толкова, колкото ме хвалите. да изкарвам на хартия, пък, абсурд. между другото, поръчах едни принтове на макси от artscow и съм много доволна от качеството. като се регистрираш имаш и доста безплатни снимки, само че не съм сигурна дали трябва да поръчаш и нещо платено, за да ги получиш. аз си поръчах една канава (онази чб негова снимка, която бях казала, че ми е най-любимата) и също е станала много добре. сега си чака рамка и подходящо място.

# 741

Общи условия

Активация на акаунт