Фотография # 47

• 32 105
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
 Joy Аз си мислех, че е коза.
Ама то май има брада  Thinking
В сянка са, да, а и въобще беше не много добро време за снимане. Следващия път рефлектора няма да е само за украшение. Когато захлупя някое такова животинче със софтбокс,
вече съвсем ще ме освидетелстват в нашите покрайнини. И без това най-редовно ме виждат залегнала на най-причудливи места. Ами тия цветя трябва да се снимат по-така, не да излизат в баналните си пози. Те наистина са много нежнички. Аз затова макро обектива за нищо не си го давам. 

Agent-че, леле, ако е един и същ, не ми се мисли, гОркия  Grinning
колко обективи е купил, купува и ще купува, и то за две системи. Нека му е  Grinning

# 721
  • Стара Загора
Коза е, не е пръч... Mr. Green
И умно гледа... Почти усмихнато... Позира... Grinning

# 722
  • Анкх-Морпорк
http://www.flickr.com/photos/31483421@N06/4639472202/sizes/l/
Малко ушите хвърлят сянка, ама аз не че не носех рефлектора, но докато го извадя от калъфа, и охлювът щеше да се шмугне в храстите.
Коза с рефлектор... ох, не...  Joy Ще я изплашиш и ще навредиш на млеконадоя!
Да не говорим, че хората ще подадат съобщения за странни светлини в полето, НЛО и тн.
С козите не е трудно всъщност. Подмамваш я със свежи зелени клонки и я обръщаш в желаната посока.
При снимането на животинки подхранването много помага.

Охлювът ти е цял йога Simple Smile
А цветята са много нежни.
И като почнахме да си говорим за мъже... Искам и макро обектив, и 85 мм...
Дори съм платила парното, сега е ред на обектив, а мъжо, с невинен вид пита: "нали нямаше повече обективи да ти трябват?"

# 723
...
При снимането на животинки подхранването много помага.

При някои деца също.    Laughing

# 724
Този пръч ми напомня една крава, на която са завирах да я снимам от много близо с широкоъгълен на една поляна преди няколко години.
Мъжът подвикваше от безопасно разстояние да не я дразня
Гордо си я качих във Фликр, наричайки я крава..... докато Силвер не ми обърна внимания, че е бик  Mr. Green

Ето малко снимки от мен от Нормандия http://www.flickr.com/photos/ralitzas/4639752832/

# 725
http://www.flickr.com/photos/31483421@N06/4639472202/sizes/l/
Малко ушите хвърлят сянка, ама аз не че не носех рефлектора, но докато го извадя от калъфа, и охлювът щеше да се шмугне в храстите.
Коза с рефлектор... ох, не...  Joy Ще я изплашиш и ще навредиш на млеконадоя!

Joy Joy Joy

Ето и на Тарзан жена му  Mr. Green

# 726
интересна животинска дискусия се е заформила тук. напълно подходящо да покажа и един тюлен:

# 727
Момо ти си най- прекрасният и красив тюлен който съм срещала;))))))))))))))))))))( Hug

# 728
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Момо ти си най- прекрасният и красив тюлен който съм срещала;))))))))))))))))))))( Hug
Peace... раиран при това Joy

# 729
Здравехте, аз съм тук и ви чета най - подробно, но не искам да се включвам с все още некомпетентното си мнение.
Иначе за снимането и аз се уча сега на М да снимам. Мъжа ми снима най-често на Аv.
Днес получих като подарък canon 50mm f/1,4. Сега ще трябва да седна да попрочета повече за него и да направя няколко пробни снимки.
Другия подарък от мъжа ми е курс за начинаещи по фотография. Много съм щастлива.  
днес имам рожден ден и искам да ви почерпя по едно парченце тортичка.

# 730
  • София
Честит рожден ден!  Simple Smile

Ще кажеш ли нещо повече за този курс - кога, къде,колко, кой провежда? Simple Smile

# 731
  • Ах, морето
Честит рожден ден, Трейси! Много сбъднати мечти ти пожелавам.

# 732
Честит рожден ден и от мен!

Момо, прекрасна си!
Джейн Тарзанова също е много добра!

# 733
tracy_t , честит рожден ден Simple Smile Хубави подаръци си получила Wink

# 734
Tracy, честит рожден ден! Много вдъхновение и успехи!

От мен няколко снимки от уикенда ни в Родопите, ще съм благодарна на критики и препоръки Simple Smile

http://www.flickr.com/photos/34496152@N07/

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 17:09 от Felicidad

Общи условия

Активация на акаунт