"Дневникът 41" - заедно си диетуваме и късите поли обуваме

• 15 347
  • 469
  •   1
Отговори
# 240
Малее каква е пустош в темата  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Аз бях на пазар, после готвих, прах, чистих и сега трябва да почета малко и после ще излизам. На диско ще се ходи днес, нали е събота  Mr. Green  dance

Айде ще пиша пак после, ако се е появил, някой изпбщо до тогава  Whistling

# 241
Здравейте,днеска май всички по улиците. То и ние сега се връщаме 5 часова разходка,добре ми се отрази  Mr. Green,направо ме боли всичко.

Тикве приятно диско

Лиде голяма идея ми даде.От днес кантара е наказан в ъгъла,докато не се поправи и не тръгне в правият път,че съм на първият етаж и да го метна пак ще ожелее   Laughing

Aia    много добре,че си стриктна нали цели имаме,трябва да се достигнат

Приятен следобед,на всички дневничета

# 242
Е аз поработих малко.... днес 1ва закуска 1/2 активия мюсли, 2ра закуска ябълка, обяд 1 филия черен хляб с филе от риба..след обеда закуска 1 ябълка... сега обличам късата рокля и изчезвам на РД.... обаче мисля да се наливам с вода...за да не мисля за яденето... а може и малко да потичам по децата... малко спорт ...

crazy_tikva браво на теб.... аз утре ще чистя и ще оправям... дано е по слънчево времето утре

nell@ няма нищо по-хубаво от една дълга разходка... и на мен ми се иска...ама май само с колата имам време да ходя... даже и степера още не съм го раздвижила...но утре е денят, в който ще се раздвижим и ще оправим къщата....  А иначе целта е до 1 месец да стигна тези 48 кг...
приятна вечер

# 243
Минавам на бързо да честитя на тиквичка хубавата новина и да ми обещае снимки  Heart Eyes  искам да видя Венеция Hug
Хайде отивам да се уча, няма да мога да пиша по-подробно  Crazy

# 244
 Grinning HugЗдравейте мили Дневничета!
  Отсъствах...тема и половина Embarassed.
Успях да попрочета последните няколко страници,но виждам,че доста съм изпуснала.Много задачки имах,но вече съм горе-долу свободна Grinning
Браво за минусчетата
Миранди,звездичка Hug
MissCaprice,lideto70,Mirama
crazytikva,vodka s led,iguanka
nell@,Scorpi,Le Plaisir
Smile,Aia,pipy

Chocolata и всички останали Heart Eyes

bouquetМного ми липсвахте  bouquet

# 245
  • София
Благодаря на всички,че харесахте аватара ми  Heart Eyes много съм далеч от такава визия,   261uu но това не ми пречи да си мечтая  Wink 

И аз съм точно толкова далеч от моя аватар колкото и ти, Joy Joy Joy но ще се боря със зъби и нокти да го стигна, така че и ти също!  Peace

Е и аз отлипсвах - сина тренира футбол , та ходихме с мъж ми за агитка и там се намерихме с майка ми - тя пък довела племенника и той тренира също - та весело стана!  Laughing

sireni  Hug радвам се да те видя пак и ти ни липсваше!  Heart Eyes

Отчета ми за днес - сутринта две препечени филийк Бонус с сирене/след снощи трябваше нещо да хапна , че ми беше зверски гладно Mr. Green/
обяд - зелена салата
вечеря месце и зелена салата
Спорт - днес само търках пейка на стадиона  Mr. Green

Приятна вечер на всички!  Hug Hug Hug

# 246
аз да се похваля, че днес вече съм -15 Party Party Party
ама след днешното плюскане на ориз, ще видим акак ще едругата седмица Mr. Green

# 247
Минавам на бързо да честитя на тиквичка хубавата новина и да ми обещае снимки  Heart Eyes  искам да видя Венеция Hug
Хайде отивам да се уча, няма да мога да пиша по-подробно  Crazy

Hug Hug Hug и леко учене   bouquet

звездичка, бравооо   bouquet

sireni
, радвам се да те видяяя  Party Party Party Как си?  Hug

Айде, аз отивам да се къпя и да почвам с приготовленията  Flutter

# 248
crazy_tikva
а във Венеция ли ще ходиш... Thinking супеееееееееер Party Party
после чакаме разказ и снимки Hug

# 249
Здравейте!
Аз днес се издъних Embarassed и сега ме яд #Cussing out .Много хубаво си започнах деня,но по едно време като нападнах едни вафли УЖАС #2gunfire ,а утре на мама на РД-то със сигурност ще продължа с издънките. #Crazy

pipy ,много ти е хубав аватара!

Водчице,дано намериш подходящ режим Peace

Aia ,и аз съм така със сладкото,ако въобще не ям-няма проблеми,но хапна ли малко ставам неудължима и изяждам огромни количества. #Crazy

Тиквичке,много работа си свършила днес.Приятно изкарване на дискотеката и да танцуваш и за мен.

Нел,аз не бях по улиците,а по кафетата.

sireni ,и ти ни липсваше!Къде се изгуби?

звездичка ,браво!!! Party

Иле,леко учене!

Така да дам и аз отчет за деня-2домата Grinning,100гр сирене Grinning,1кисело мляко Grinning и 2вафли Embarassed

# 250
 GrinningИ аз не знам къде се изгубих Laughing...Задачки,задачки и не усетих как мина ден след  ден Rolling Eyes

тиквичке на Венеция ли заминаваш?Кога?

# 251
За вас:

# 252
Добро утро момичета   newsm46 ,

Да ви почерпя с кафе и водичка.... Вчера малко хапнах повече салата , пилешка пържола... повечето ми беше тиквички на скара...после и пържени..ужас... но днес няма да се дъна...сега се захващам с  newsm28 wash hang и после ще ходим на пазар... дано да остане време и на степера да по тренирам. Нямам си активия и закусих малко зърнена закуска с мляко...

звездичка  браво за минусчето

Le Plaisir еми май е най - добре да не опитваме тогава  Laughing иначе  fight fight ще ни бият  Laughing

успешен ден

# 253
Здравейте момичета и от мен. ))))

Аз му ударих едно чистене сутринта и кантара ме възнагради днес. )))) Показа -1кг и съм много щастлива. )))))
Пожелавам лек и успешен и диетичен ден на всички. ))))

# 254
Иле  мерси за свежите фрапенца  Hug

Звездичке   Мирама бравос за минусите. Мирама   радвам се,че упорството ти те възнагради

Тикве как беше диското?Явно е било весело май още не си станала

Аз от вчеращният безвъглехидратен ден имам плюс половин кг.  #2gunfire ,а вече много побеснях.Та от утре съм на един режим дето намерих в нета плодово-зеленчуков,до Велик ден ако не смъкна излишека,че и малко отгоре,че на Велик ден винаги прекалявам с агнешкото,козунаците въобще не ме блазнят.
На всички дневничета едно голямо  Hug и приятен ден

Общи условия

Активация на акаунт