LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 58 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 55 458
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 180
да питам има ли някъде в ларедута където можеш да си следиш поръчката дали ти е изпратена

# 181
да питам има ли някъде в ларедута където можеш да си следиш поръчката дали ти е изпратена

Не

# 182
По повод липсващата ми поръчка от 14ти февруари, Сабине току що ми отговори, че ще проучат нещата и ще ми изпрати ваучер, както съм искала. Сега ще чакам да видя дали ще ми изпрати ваучера. )))
а може ли с Re да и кажа, че съм съгласна за ваучера?
А за офертата преди малко, ако на някой му проработи кода да се обади.

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 22:27 от Mirama

# 183
Ето и реални снимки http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=237116
Забравих да кажа че са с кода за мишката  bouquet
отваря се началната страница на снимка.бг  Peace

# 184
И аз съм получила известие от 10-ти пощ.клон за 3 пакета,значи е поръчката 27.03 и от 2.04/там имам две поръчки за един ден/,та станаха 3.Сега чакам да ми донесат известието и да бягам след работа,че работят до 18,00ч.
Довечера ще пиша с точност от кои дати е.Нямам търпение вече.
Еееее не е честно и аз чакам от 10клон от 28.03......момичета вижте като отидете има ли и други пакети....да не ходя напразно че ми е болно бебчето.... Praynig

момичета днес в 9ти клон имаше пратка за радостина ,радина ...нещо подобно,но злобната лелка не даде инфо. Laughing

# 185
По повод липсващата ми поръчка от 14ти февруари, Сабине току що ми отговори, че ще проучат нещата и ще ми изпрати ваучер, както съм искала. Сега ще чакам да видя дали ще ми изпрати ваучера. )))
А за офертата преди малко, ако на някой му проработи кода да се обади.

Ako става дума за кода за спортни артикули...на мен ми работи...сваля 20% от безцветни

# 186
Я да питам за тези въпросните каталози понеже в кода с мишката пишеше че има и каталог но аз нямам Вие как го получавате отделно от плика в който са ви нещата ли newsm78

# 187
  • Sofia
Я да питам за тези въпросните каталози понеже в кода с мишката пишеше че има и каталог но аз нямам Вие как го получавате отделно от плика в който са ви нещата ли newsm78
аз не го получих с мишката.Преди това са ми пратили каталози

# 188
Няколко мами ме питаха  на лични за тези маратонки в розово http://www.laredoute.fr/vente-outbreak-nike-bebe.aspx?productid= … e&pagesize=16
Ето ги

сребърно или сиво е като цвят?
Ние имаме другата разцветка,но май и тази ще поръчам
Сребристо е и даже малко розовее според мен.

# 189
  • Sofia
убеди ме да ги поръчвам Wink 4-ти чифт маратонки за лятото Crazy ако не ме набият ще е добре Mr. Green

# 190
става въпрос за ето тази оферта
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=an … 3650100RO03720365
но при мен нещо не действа кода отново

относно ваучера, пратили са ми поръчката в remboursement, и под тип на ваучера пише следното: Remboursement colis égaré
предишният път ми пратиха номера на ваучера на имейла, сега ги питах дали тук ще ми го пратят или по пощата, защото не ми се чака още някоя седмица да дойде по пощата

# 191
  • София
Детските Пуми нали си отговаряха на размера?
Харесала съм това нещо http://www.laredoute.fr/vente-puma-sacramento-stencils-diams-beb … e&pagesize=16, но се колебая между 25 и 26 номер. Кракът ни е 15 см и може би малко отгоре и по таблицата трябва да сме за по-малкия номер, но да не се окаже, че са умалени? Имате ли впечатления от този модел?

# 192
  • Все на втория етаж
При мен от детските Адидас си има номера  Rolling Eyes

Чоча , а колко пари взе сандалките в БГ?

Mirama , честит рожден ден !!! Simple Smile

# 193
Иренка, мерси много. )))) Ларедутците решили да ми направят подарък, ама ако кода и работеше щеше да е супер. ))) Но поне пък ще имам ваучер за непристигналият ми колет, ама все се надявам да пристигне де, хем ваучер, хем и дрешките. )) Нагла съм, но....))) Да не се е изгубил. )))
Хайде стига спам, лека нощ на всички, утре ще питам за едни бермуди, които съм харесала за мъжа. ))))

# 194
При мен от детските Адидаски няма никакъв номер  Rolling Eyes
Mirama, честит рожден ден и всичко най-хубаво ти желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт