LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 58 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 55 332
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета! Аз съм прясно регистрирала се ларедутка и вече срещнах трудности,но не с регистрацията а с това,че незнам как да извадя стока от кошницата си . Моля помогнете ми!

# 286
Влизаш си в кошницата, отбелязваш в квадратчето отстрани в дясно до съответната стока и после натискаш бутона "supprimer X" най-отдолу.

# 287
Става въпрос за кафевия тренч 38-40 номер

# 288
  • sofia
Как беше кода за шлифера и дали деиства още
Що не вземеш да попиташ за 4ти път в рамките на 2страници
Сори ама е дразнещо,ако някой иска ще ти отговори

# 289
Момичета, бях писала, че съм получила това яке, но сега искам да го похваля.
Днес няколко пъти ме валя дъжд - не пропуска вода, поларчето отвътре топли (е не става за зимата де), пази от вятър.
Пише, че материята е тефлон.
За тези пари е супер, но сега виждам, че е останал само 36ти номер.

# 290
Здравейте.Получих прословутите пуми-супер са и си отговарят според мен,нося 37-38,поръчах 37,5 и са ми много добре и много ми харесват.Но от това съм много разочарована http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-fille-active-wear.aspx? … e&pagesize=12Поръчката ми е от 07.04.Странно имах от 04.04 а пристигна тази newsm78
Желая приятен ден на всички!

# 291
  • Перник
Действа, днес го пробвах.

# 292
  • Перник
Сори, ама ми зацикли  baby_neutral

# 293
  • пловдив
Здравейте.Получих прословутите пуми-супер са и си отговарят според мен,нося 37-38,поръчах 37,5 и са ми много добре и много ми харесват.Но от това съм много разочарована http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-fille-active-wear.aspx? … e&pagesize=12Поръчката ми е от 07.04.Странно имах от 04.04 а пристигна тази newsm78
Желая приятен ден на всички!
А реални снимки на Пумите може ли Hug

# 294
  • Бургас
И аз моля за реална снимка на Пуми-те!  Praynig

red_shoe, може ли снимчица на парка-та? На снимката в сайта не се разбира кой знае колко много....

# 295
Що ли ми се струва,че тези франсета покрай усилията си да  направт нещо и да поозаптят безразборното ползване на кодове,са овапцали нещо в системата и сега даже и тези,които пращат на мейлите не работят,а като им пишеш все имало технически проблем.Щото това както гледам се случва с все едни  и същи кодове и то при всички.Може би като почнем масово да пишем ще се отприщят малко да пуснат фандък Mr. Green

# 296
Днес няколко пъти ме валя дъжд - не пропуска вода, поларчето отвътре топли (е не става за зимата де), пази от вятър.

Ще бъде  ли удобно  да го снимаш ,да добия по-добра престава.......Благодатя предврително......  bouquet

# 297
  • София
Намалили някои от летните комплектчета и гащенизончета за бебета  Simple Smile Аз естествено не издържах на изкушението и поръчах  Mr. Green
http://www.laredoute.fr/achat-bebe-enfant-0-12-ans-bebe-garcon-0 … tegoryid=22914903

# 298

red shoe якето вталено ли е или е право ?

# 299
Какво да направя? Как да постъпя? Да чакам ли още - проверих, парите са блокирани, но не и изтеглени!
Нормално ли е вече 6-ти ден поръчката да не се появи в суивито?
Дали ще си получа стоките или да очаквам разблокирване на парите?!?!?

Neli, при мен се получи същото с поръчка направена 03.04. Изчаках четири дни и им писах, отговорът беше, че поръчката е получена и даже изпратена. В сиувито нещата се появиха чак на 11-ти! Според мен или им изниква технически проблем със системата или правят някаква случайна проверка кой какъв код е използвал, дали го е получил лично и т.н. Peace

Кода за кафявия тренч 38/40 - 21482

red_shoe, твоето яке какъв номер е? А цвят? Виж как бързо ни заинтригува  Wink

Общи условия

Активация на акаунт