LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 58 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 55 407
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 345
  • Бг-мама
Аз имам неща за 54 евро и сваля 24 евро но не ми дава БД  Rolling Eyes
Ако става въпрос за 22500, виж дали всичките 54 евро са неща от новата колекция. И на мен не ми даваше БД, но бях сложила неща от Les Aubaines. После сложих от зеления сектор, от новата колекция и ми махна доставката.
Поръчката трябва да е над 45 евро след приспадане на 24 евро, за да махне доставката.
Ами пробвах и с нещо което е с надпис новоте , но него пък хич не го хваща .Не разбрах точно какво имаш предвид под зеленият сектор.
Аз съм сложила едни панталони ненамалени безцветна цена и едни фанелки.

# 346
  • София , Монтана
Извинявам се за въпроса но какво е безцветна цена и какъв е този зелен сектор?

# 347
Зечова...за БД трябва след намаляването да ти останат над 45Е
това за 22500

Предполагам под зелен сектор има предвид сайта...а под червен Aubanes
Безцветна цена е такава под която няма надпис Prix rouge, prix mini или prix vert

Един въпрос и от мен...някой да е засичал пликове за дрехи от тези на които им изтегляш въздуха с прахосмукачка ???

# 348
  • Бг-мама
това за 22500
Аха , благодаря така трябва да ми се обясни няколко пъти докато зацепя , ма то от грипа ще ме извинявате.  bouquet

# 349
  • Бг-мама
това за 22500

Предполагам под зелен сектор има предвид сайта...а под червен Aubanes
Безцветна цена е такава под която няма надпис Prix rouge, prix mini или prix vert

Един въпрос и от мен...някой да е засичал пликове за дрехи от тези на които им изтегляш въздуха с прахосмукачка ???
Е да сметката след махането на 24 евро   ми е 48 но пак не ми маха доставката има некъв друг пиниз Rolling Eyes
И ако това за зеленият сектор е да не са ми от Aubanes е така , но не става

# 350
Внимавайте с вече намалените неща от пролет-лято, защото с 22500 се сваля сума от действителната им цена и може цената им да стане по-висока, отколкото е в момента.
Същото важи и за офертата с квадратните чинийки. Вече пробвах  Peace

# 351
  • Варна
Аз имам 2 неща - 1-то е prix vert, другото е  prix mini и ми маха доставката.

# 352
момичета има ли код ,намалящ артикулите на anne weyburne?

# 353
  • Бг-мама
Аз имам 2 неща - 1-то е prix vert, другото е  prix mini и ми маха доставката.
А пък на мен прих верт изобщо не ми ги намаля , намаля ми само безцветните ненамалени цени  Close

# 354
Момичета, няkой да е поръчвал тази рокля http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue-femme-la-redoute-creat … e&pagesize=12
или тази туника http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3561186& … ue&ksource=-1
някакви отзиви?
Трудно ми е да се ориентирам по цената за качеството на дрехата, например вижте това http://www.laredoute.fr/vente-la-blouse-tunique-legere-et-aerien … e&pagesize=12
стои много сладко на снимката, и оригиналната му цена е 29,90 евро, обаче всъщност е ужасно тънко - като от тензух почти и много безформено  Rolling Eyes /аз го взех за 2,90 евро та не ме е яд, но за сегашната си цена е прекалено кофти...

# 355
Зечова...при верт не ти го намалява защото по всяка вероятност е ново...
аз пробвах с маратонки за дребния и не ги намали по тази причина
68861 -15Е от 30Е и дава подарък veste beige 38/40
този поне при мен работи ...сори но съм си записала само кода за този размер подарък

# 356
  • Бг-мама
Тц не са нови , и аз пробвах с едни маратонки при верт са но няма надпис новоте  Rolling Eyes

# 357
Сега ако може да ми кажете като прохождат бебетата колко им е голям крака? С тия кодове веднага ми се прииска да поръчам тези: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4127510& … ue&ksource=-1 но не знам кой номер  newsm78
Моника проходи с 19 на КиК (на 1 г. и 2 м.), но както са ти казали и другите, строго индивидуално си е при всяко дете  Peace

Diana_gr, аз писах за дънките Морган  Peace Според мен са уголемени, защото 34 размер, който по принцип поръчвам, са ми малко широчки. Не е трагично де, ще ги нося, но ако се и поотпуснат...Иначе са хубави, но са плътни; не са летни. Ако искаш размери на този номер, свиркай  Peace

# 358
този поне при мен работи ...сори но съм си записала само кода за този размер подарък
[/q

bg viki   bouquet

# 359
22500 и при мен вече работи, успешно намалих маратонки.

Общи условия

Активация на акаунт