LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 58 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 55 210
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 540
Нямаше ли тема за кодовете  newsm56

# 541
Копирам си поста от темата за кодовете с риск да ме линчувате. Blush Знам, че няма как да ми кажете кой точно ще действа при мен, но може да ме посъветвате кои да пробвам поне.

Момичета, възможно ли е тези да ги намаля още малко:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7260288& … ue&ksource=-1

Не са нова колекция, вярно намалени са и не искам да бъда нагла, но все пак, ако принципно е възможно бих се възползвала. Мисля, че имаше такива, които ги докарват до към 60 % намаление кодове, но аз ползвах няколко , които вече не действат. Може би 36900 мошеше да успее, с него намалих така едни сандали.

Ако някой ме посъветва с кои да пробвам ще съм много благодарна, цял следобяд пробвах и никой и доставката поне не ми маха, а имам и още 6 евро в кошницата + маратонките.

И това ли е безцветна цена? Аз просто не съм наясно кой код как действа, а карам наслуки, затова моля за помощ.

п.п. Харесват ли ви? Това е, че нося 35 номер и не ми се рискува за по- големи суми, ако се окажат много голями. А трудно после ще продам и малък номер. Sad

С този знак горе в ляво не можеш да ги мръднеш с никой код.

В момента кодовете, които пускат са предимно за новата колекция - този знак горе в ляво - и евентуално може да е останал някой код за старата колекция (този знак )

Кодове не действат на стоки с надпис "Nouveau !", "Exclusif Web !" и тези знаци горе в ляво - и

И по принцип на всяка оферта долу с дребен шрифт е написано точно за кои стоки действа и при какви условия  Naughty

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 00:19 от vickey

# 542
  • Все на втория етаж
Много ти благодаря за изчерпателния отговор. Това със знаците не го знех и ми беше полезно. Значи няма и да опитвам повече.

И по принцип на всяка оферта долу с дребен шрифт е написано точно за кои стоки действа и при какви условия  Naughty

Да, но аз оферти не съм получавала, а пробвах кодовете от темата на 1 стр. там само на няколко е отбелязано за кои стоки действат, затова карах останалите подред. Tired
За доста от тях нямам червен надпис, тоест активни са ми все още, но като не знам за какво се ползват точно...Ако знаех за този знак, нямаше да си губя от времето.
Няма да досаждам повече, мерси. Blush

# 543
  • Някъде там...
С 65129 не можеш ли да ги свалиш още 10 евро?

# 544
  • varna
С 65129 не можеш ли да ги свалиш още 10 евро?
не става-те са от аубанеса Peace ако има  нещо друго в кошницата да си го намали,ама тях няма да успее

# 545
преди много теми някои си беше поръчал тази пола http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;topic=284189.540;num_replies=544 , но не мога да намеря тема
Някои били споделил мнение за нея?
Благодаря предварително Wink

# 546
  • до морето
Днес си получих поръчката от 5.04 ,направо не можах да повярвам Crazy.Тежеше 3.700 ,а дойде само за 10 дни  Shocked
Ето това получих
Ако някой иска моето мнение за продуктите да пита Peace
Подаръка ми беше квадратните чинии с приборите - тези и съм много доволна  Grinning а и с него чаршафа и калъфките ми излязоха почти без пари  Grinning

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 05:01 от Royzi

# 547
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-soft-grey.aspx?productid= … e&pagesize=16
някъкви отзиви за този панталон?Дали е с ниска талия

# 548
  • Sofia
и тези знаци горе в ляво - и
за спортната колекция има код,който намаля 20%.

# 549
  • Варна
и тези знаци горе в ляво - и
за спортната колекция има код,който намаля 20%.

Кой е той?

# 550
  • Sofia
някъде в другата тема ми се мерна.Не съм го записала

# 551
Не е кой знае каква оферта, но ако на някой му хареса, ето: http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=776fd884c0f189babc

Royzi, кажи нещо за лота блузки за 1.50 евро. Знам, че на тази цена няма какво да се очаква, но все пак изкоментирай, моля

# 552
# 553
# 554
И двете оферти работят при мен. Втората дава подарък тюркоазено колие  Peace Мерси момичета!!!
Харесала съм си тази рокля:

но не мога да се ориентирам - пише че дължината е 135см - откъде да я меря толкова? от горната част на презрамката  до долния ръб ли? Тогава за да и стига до глезена на моделката тя трябва да е към 160 -165 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт