LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 58 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 55 304
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 615
При мен тия сандали се появяват в кошницата с удивителна, що така, гледам има хора са ги получили, уж има и номера  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-plates-la-redoute-creatio … e&pagesize=16

# 616
  • виртуално
кой цвят и номер?
аз вчера ги поръчах, но модела с токчето

# 617
  • пловдив
vickey, мерси за отговора   bouquet По тази логика и моите трябва да са отблокирани, защото поръчката ми е от 28.03., но не са  Rolling Eyes Май както дойде, я карат от ПИБ  newsm78
Аз пък имам блокирани пари още от януари месец #Crazy

# 618
Момичета, много моля някой да сподели дали тези си отговарят на номерата. Поръчах си 38 номер но ме е страх да не би да са ми малки и ако трябва да поръчвам по-големи овреме.

Аз нося 40, поръчах 41 и са ми добре (остава един сантиметър подметка пред пръстите, но 40 номер щеше да ми е малък).
Oх, има надежда значи. Мерси  bouquet

# 619
  • Бургас
Получих поръчка от 01,04 на Новата поща в Бургас. По-късно ще дам отчет

# 620
Получих комплекта за пикник - чантата е супер, чиниите и приборите са много лекички, което за пикник е идеално.
Този панталон в черно - плата е много хубав, но са малко дълбоки, а и намейка каза, че са малко по-големи от номера си, ама кой да слуша.

# 621
  • София-Младост
Получих комплекта за пикник - чантата е супер, чиниите и приборите са много лекички, което за пикник е идеално.
Този панталон в черно - плата е много хубав, но са малко дълбоки, а и намейка каза, че са малко по-големи от номера си, ама кой да слуша.

Кой панталон?  Sunglasses

# 622
  • на пистата

Laughingдруг път слушайте

# 623

Ей тоя  Crazy

# 624
  • София-Младост

Ей тоя  Crazy
И аз го чакам него, мисля че съм я послушала...ако изобщо съм си уцелила номера  Laughing

# 625
.

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 18:54 от contesa

# 626
  • Някъде там...
Получих си поръчката от 4.04 с маратонките Умбро и Рататуйчо. Ми маратонките биват, ще видим дали ще станат на мъжа ми, рататуйчо и той става, но не е нещо пък кой знае какво, нещо това синьо не ми е по вкуса  Crazy

# 627
И аз да се отчета, получила съм 2 колета днес от 04.04 на Старата поща в Бургас. Имало е още няколко пакета (не ходих аз да ги взимам), даже не съм ги видяла още. По-късно ще показвам  само разбрах че са ми пратили някакви чашки за кафе за които не съм ползвала код, ама щом са решили да ги пратят няма да се сърдя я  Grinning

# 628
  • София
Здравейте неуморни покупчийки  Hug
Мнооого отдавна не съм писала тук, защото се бях зарекла скоро дане пазарувам...но днес пак се поогледах в сайта и...ще ви следя захубави кодове за подаръци и за успешни попадения..но май има многода чета прди това
Сорррри за офффа - до после  Hug

# 629
ох и аз нимам 2 непристигнали поръчки с код 65129  Whistling,та въпросът ми е ако са дръпнали парите,може ли да има отказана поръчка,за която после да пращат ваучер или да си ги чакам? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт