Отговори
# 120
Мерси за линка! Наистина Санторини е много скъпо, но така ми се ходи таммммм....едни от най-красивите залези в света!
Давайте да си организираме една срещица в Солун, ако не друго ще си напазаруваме от Икеята /майка ми работи точно до нея/. То при нас май така ще стане, ще отседнем в къщата на майка ми /на съпруга й де/.Малко е кофти, че е в промишлената зона, но пък имаме транспорт.

Аз се размечтах за лятната почивка. Айде ще го обсъдим в Априлци!

# 121
Честит Рожден Дан на Мая, Вяра, Александра и Валентин! Желаем им здраве и много весели игри!
  bouquet за мамите

Честит професионален празник на Илит, Клер и на другите, които са под прикритие  Wink !

Ларсен, тъкмо щях да споделя мнението си и видях, че Илит и smooth са ме изпреварили. Но пак да си кажа  Wink Не мисля, че някой ще се юрне да пише или прави репортаж за група майки с деца, които садят дръвчета. Не се котира просто. А и емисиите новини, и печатните медии имат определено време/място, което доста бързо се "пълни" от актуалните събития.....

Удрят ли вашите априлчета други дечица? В неделя ни бяха на гости приятели с дъщеричката им, която е 2 месеца по-малка от Вики. Както си седяха изведнъж другото момиченце посегна и удари по главата нашата. Вики съответно се разплака, ние я успокоихме и малко след това двете пак започнаха да си играят. Добре, но буквално след 5 мин "побойничката" пак се прояви.... и пак, и пак, и пак  Shocked В момента съм все още със смесени чувства... Според приятелите ни проблемът бил, че ние си гледаме Вики, а тяхното дете ходи от 10-седмично на ясла  и там е свикнало да "комуникира"  ooooh!

# 122
Я ме светнете каква е тази Икея,че и моята майка работи в Гърция-ако има нещо интересно да й поръчам   Laughing Редовно ми носи разни неща от Джъмбо!  Hug

Nijntje,нали не се върза,че това с побоя е заради ходенето на ясла  ooooh! Имам пресен случай от бебешкото парти в неделя.Имаше още 2 дечица+Алекс.Едното е на 1,7 месеца,а другото няма годинката.Няма да ти описвам какъв ужас настана по едно време.По принцип с голямото детенце всеки ден са заедно и се познават много добре,играят си(доколкото може да се говори за общи игри на тази възраст) и изведнъж Алекс започна едни такива шамари да му раздава  Shocked За първи път го прави,а и няма от къде да го е видял.Според мен го възприемат като някаква игра или контакт с другото дете.Трябва още от сега да им се обясни,че така не се прави,че го боли.  Peace При мен това си е напълно нормално при децата.Едва ли го правят с умисъл,че ще причинят болка на детето отсреща.
Със скубането е същата работа.Научи се да си играе с косата ми докато заспива и понякога така я дърпа.Но веднъж и аз дръпнах неговата,той направи една кисела физиономия,разбра че боли и го прави много по-рядко.  Peace

# 123
Патенце, ама разбира се, че не го правят с умисъл. Че те не разбират! Между другото и Виктория обича да си играе с косата ми и понякога дърпа  Laughing
А Икеа e верига магазини за обзавеждане, домашни потреби, детски играчки, текстил, осветителни тела и т.н. ето ти линк http://www.ikea.com/ каталогът им може да се разгледа онлайн. Има хубави неща на сносни цени

# 124
  • Beyond the Frontiers
Мерси за линка! Наистина Санторини е много скъпо, но така ми се ходи таммммм....едни от най-красивите залези в света!
Давайте да си организираме една срещица в Солун, ако не друго ще си напазаруваме от Икеята /майка ми работи точно до нея/. То при нас май така ще стане, ще отседнем в къщата на майка ми /на съпруга й де/.Малко е кофти, че е в промишлената зона, но пък имаме транспорт.

Аз се размечтах за лятната почивка. Айде ще го обсъдим в Априлци!

Аз съм за с две ръце, не е далеч /за София/.  newsm10Пък на тази Икея как й се каня.....Харесала съм си детска стая от там. Ходила съм в Германия в Икея и е доста свеж магазин и от към мебели и различни аксесоари, изтекоха ми очите. Някои знае ли кога ще отварят тук магазин? Някъде на Цариградско шосе трябва да е.... newsm12

# 125
  • София
За Мармарис- пътят е много дълъг, ако не е със самолет. Бяхме там май месец 2006. Слънцето гори ужасно- за един час слънчеви бани сутринта на "слабо" слънце бяхме след това ни живи, ни умрели  #Crazy . Вечерта към 12 температурата падаше до 24 градуса. Пясъкът е по-скоро камъчки  Crazy и ужасно боцка. Температурните условия са много различни от нашите и изведнъж организмът изживява някакъв шок, в следствие на което за около седмица и двамата с мъжа ми изкарахме нещо като 2 леки грипа един след друг  ooooh! .

Иначе е интересно за виждане, нивото на обслужване е доста високо- навсякъде персоналът гледа да ти направи пофтата, без да досажда. В това отношение съм приятно очарована. Повечето оферти са ол инклузив и много се дебелее  Embarassed - то човек докато пробва от различните храни  Joy  Joy и са много евтини.

Иначе скоро четох, че ще купуват терен за Икеа тук- доколкото разбрах някъде до пресечката на околовръстното и Симеоновско, но не знам кога точно ще е готово всичко. Предполагам 2009-та  Wink.

# 126
Nijntje, "бебешкия бой " е факт! Къде неосъзнато, къде в опит да се порадват, къде целенасочено отмъщение за взета играчка....
Аз съм много против 10-месечно бебе на ясла. Някои майки смятат, че това ще допринесе за по-бърза социализация на детето, но моето лично мнение, е че може по-скоро да навреди. Моят мъж е пратен на ясла точно на тази възраст. Като го взех не беше "повреден" и не е побойник, но има нещо което му е останало в крехката психика тогава. Понякога ми казва: " Ех, и моята мама да ме беше гледала така както ти гледаш Томи...." Вярно, че някои майки нямат никакъв избор и затова са принудени да го правят като последна възможност, разбирам ги.

# 127
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ МАЯ, ВЯРА И АЛЕКСАНДРА И СПЕЦИАЛНО НА "ВАРНЕНЕЦА НИ" ВАЛКО МНОГО ЦЕЛУВКИ!

МНОГО ПРЕГРЪДКИ НА ВЕРЧЕТО НА ДЕНИ С ИЗВИНЕНИЯ, ЧЕ ВЧЕРА СМЕ ПРОПУСНАЛИ ПРАЗНИКА ИМ   bouquet

МИЛИ ДЕЦА, ВЕСЕЛО ДЕТСТВО, ПРАВЕТЕ ОЩЕ ПО-ГОРДИ И ЩАСТЛИВИ  РОДИТЕЛИТЕ СИ!

Ние вчера бяхме на консултация-8,800 кг. и 71 см., не сме от най-едрите, ама като гледам тука има и доста по-фини госпожици от нас.

И ние като Ели на Марта сме с къдрици и от ден на ден все по-къдрави ставаме  Shocked, ще си каже някой, че е дъщеря на Страчи  Crazy Ама то при къдрав татко се очакваше, тя и без това си прилича на него по всичко.

Честит празник на Илит, Клер и Нисти!

# 128
  • София
Аз пък се чудя как да реагирам, когато Ого се задърпа с друго дете за някоя играчка  Rolling Eyes .
Иначе на ясла сме били и двамата с мъжа ми- доста сме различни един от друг откъм тип общуване с другите и не мисля, че яслата ни е "повредила".

# 129
Много благодаря на всички ви за отговорите. Сега е с компресче от лидокаин и гентамицин и спи. От риванола при компреса след ваксина получи ситен обрив и не смея да му го сложа да не е алергичен. Sad
Прочетох, че като се потопи в хладка вода пишкането е по-безболезнено и одеве го цопнах в легенчето, той игра, игра и незнам дали се изпишка, но по едно време изплува една"подводница" #Crazyв легенчето ooooh!, от там под душа. ooooh!

За медийните изяви, мнението ми е против в случея. Пък и  не е чак толкова интересно(за нас да ) , но за широката публика Party. Laughing

Монко за сега не е "бил" никого, но е отнасял скубаници и бутане от др. дечица. Още са много малки и просто за игра трудно може да се говори, а по-скоро да свикват с др. дечица.
Вчасът на мама мисля, обясняваха, че когато детето ти не си дава играчката е грешно да настояваш да си я даде .

# 130
  • Попово
мацки, да ви помоля да зарибяваме аквариумчето на синковеца  Hug това е линка : http://www.akvarium4e.com/gogolan4o/

# 131
Аз в страха и ужаса първо намазах Монко и после четох листовките. Гентамицина е антибиотик Shocked и пише да не се ползва за банални инфекции, че бактериите стават резистентни. Мисля да спра да го мажа и да му правя компреси със смрадлика. Дали ще е достатъчно Thinking. Утре ще питам и нашата педи, но много не и се доверявам Confused
 Laughing
мацки, да ви помоля да зарибяваме аквариумчето на синковеца  Hug това е линка : http://www.akvarium4e.com/gogolan4o/
Ок аз като специалист в тази област, го считам за свой дълг де що има да се зарибява Joy

# 132
  • Попово

Laughing
Ок аз като специалист в тази област, го считам за свой дълг де що има да се зарибява Joy
то и аз Simple Smile ама всеки ден Wink

# 133
  • Чехия
Привет мамчета, ЧРД на сърожденичета ни, на  Александра, Александър Мая, и Валето.
Бъдете здрави дечица, много щастие и весели игри.

Ето обещаната почерпка от нас.

От купона ще кача снимчици утре.
  bouquet

# 134
Честит рожден ден,мили наши дечица Валко, Мая, Вяра и Александра! Специално от Таня, Ivalex и Страчи чакам да покажат снимки от вълнуващото събитие!

Бебешки бой: засега Боян не го практикува, но не бързам да се радвам, защото батко му Васил беше най - кроткото и толерантно детенце, НО сега, в у-ще много страда от това. Преди около месец наби едно дете от съседния клас, защото му казал, че е педераст ( Shocked #Crazy #2gunfire), защото никога не се бие или рита. Е, моето може да е кротко по природа, ама тежи 52 кг на 8 години и стърчи с една глава над другите деца... Онова дете си е получило урока доста силово; викаха ни в у-ще. Много се карахме на баткото, ама вътрешно се обвинявахме, че винаги сме подтискали нормалната детска агресия, вместо да я насочваме във вярната посока.

Санторини ми е мечта! Бившата жена на брат ми е ходила няколко пъти и разказите и снимките бяха много вълнуващи. Само че е най - скъпата гръцка дестинация.

Неци, не се притеснявай да мажеш с Гентамицина! Всички уролози и детски хирурзи го изписват при тази манипулация Peace!. Мястото е много деликатно и евентуална инфекция би предизвикала сериозни поразии.

Ivalex, рожденичката е неотразима, а тортата е невероятна Hug!

Гоголанчо има вече 12 жълтици и едно морско конче в аквариума. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 21:18 от Sve_dim

Общи условия

Активация на акаунт