Отговори
# 135
  • София
Иве, страхотна торта за страхотна малка принцеса   bouquet .
Санторини и на мен ми е мечта и като гледам за дълго ще си остане такава  Wink .

Зарибих  Joy .

# 136
neci , мажи с дефламол, щом те притеснява антибиотичния гел. Според нашата док са идентични като ефект, но все пак дефламола не е антибиотик. Аз го предпочетох. При нас нещата изглеждат по-добре днес, не е толкова зачервено вече.Само при забелване леко реагира и ми бута ръката,т.е.пази си мъжкото достойнство.
Олеле, колко съм активана днес, я да лягам да почивам. Сладки сънища от мен!

# 137
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Задграничен паспорт - когато вадихме на Дари, имахме големи одисеи. На нас ни трябваше спешно, в районното попаднахме на една гадина, която първо ми каза, че на лице на което му се издава за първи път паспорт, не можело бързо, после каза, че трябвало да водя свидетел да потвърди, че детето е мое...... В крайна сметка го извадих в паспортното на Мария Луиза за 1 ден. Е по-скъпо е, но си спестих безмислени нерви. Удостоверение за постоянен адрес, не са ми искали. Таксата я платих на място.
Преминаване през границата - понеже откакто сме в Евросъюза, никой не ти обръща внимание на българо- гръцката граница,ако ние не бяхме дали паспорта, никой не би разбрал, че пътуваме с Дари. На гишето само махаха да минаваме.
Почивка в Гърция - допреди да родя, ходехме доста често. Ако ходите в Кавала, не ви съветвам да минавате през Гоце Делчев. Пътя от Гоце Делчев до границата е ужасен. Последно го минавахме като бях бременна в 8 месец, и имах чувството, съвсем сериозно, че ще родя на пътя. То са дупки, кратери, няма маркировка..... А и от пункта до Кавала, пътя е хубав, но е с много завои. През Солун е по-далече, /всъщност незнам дали са много повече километрите/но не се усеща, защото е почти само по магистрала. Иначе, като място за почивка, ние ходим на Халкидики, била съм на първия и на третия ръкав. Катерини Паралия, е евтино, но на мен не ми допада, заради навалицата. Преди две години бяхме там през юли и беше ужас.
Икеа -  Бях бременна, а гърците не се впечатляват много от тоя факт, беше много пълно, всички ме бутаха, и не издържах много. Сега искам да отида, да разгледам спокойно, защото има много интересни неща.

# 138
  • гр.Варна
Влизам самоза да поздравя за творението на Ивето!!Предполагам,че торатата е твое творение,съдейки по други твои такива
Поздравявам те ако е така,а ако не,браво на Майстора,който я е сътворил(макар,че едва ли има Бг сладкари при вас:))))
Поздрави на всички,които празнуват днес
Simple Smile Hug Heart Eyes  bouquet

# 139
Честит рожден ден на мъничетата Мая, Вяра, Александра и Валентин!
Много щастие,радост и безгрижно детство!

Здравейте момичета най после и от нас  Hug Hug Hug
Ние сме си вече от 29.3 в България,но не ми остава време за нищо.Crazy
Канехме се за срещата в Южния парк,но тъкмо щях да пиша,че ще идваме и мястото се смени Mr. Green ....а сама с децата не съм за никъде...и като не я знам София! Crazy
Тук ще сме до 21.5. и ще се радвам за една срещичка. Иначе ако някой ни познае да се обади че аз все гледам и никой не познавам....

# 140
Оооооо Ванче аз един час го писах това предното и чак сега ти видях тортата EmbarassedСупер е браво!!!Вярката е голяма сладурана! Heart Eyes

# 141
мацки, да ви помоля да зарибяваме аквариумчето на синковеца  Hug това е линка : http://www.akvarium4e.com/gogolan4o/
30 жълтица и 3 листенце са от нас,успех! Peace
Ивалекс,аплодисменти за тортата,а рожденичката е прекрасна сладурана! Heart Eyes

# 142
32 жълтици за Гоголанчо! Peace
Ива, невероятна торта! Стоя и гледам вече пет минути! А малката е върха...
На варненки румънската ИКЕА им е по-близо...

# 143
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСТНАЛИ АПРИЛЧЕТА, И НА ТЕХНИТЕ ЩАСТЛИВИ РОДИТЕЛИ! Много да са здрави, късметливи и щастливи!

КАрина на Nisti, Монко на  neci, Микаела на gmdimitrova, Здравко на Kami 

Александра на Joana, Борис на catty_m, Ивана на tedi78

Мартин на maminkaT, Вяра на denitsa_zz, Димитър на Звездна, Марина на katq_74_

МАя на Страчи, Вяра на ivalex, Валентин на TanyaSSK, Александър на villiana и Александра на  iren82

Това е за майките:   bouquet

Специални поздрави за адашите Борис на кати_м и елку-елена! Както на Мая, Вяра и Монко!
Иве, невероятна торта, чак ми се дояде, а тортите по принцип не са ми страст,  а мама и рожденничка какви са хубави - пу пу.

Отивам снимки да разглеждам на другите рожденници.
Нашите още са във фотоапарата, че ме е страх да ги смъкна на лаптопа, да не си заминат, покрай някое от изключванията му - отказва да работи, явно му емалко заплащането  hahaha
Ламичке, за паспорта - това, което smooth е написала е много подробно. Бяхме заедно с таткото, задължително е, или с пълномощтно. Но ние като го вадехме на Борис, миналата година, попълнихме заявлението на място, носихме си снимка там и таксата също на място я плащахме (е обраха ни с 2 лв комисионна, чисто безобразие, имайки предвид, че е гише на бакна, но това отделен въпрос. Поръчахме го за 10 раб дни, но не ни трябваше бързо. Беше готов на 4тият. Цените не ги помня. Т.е. подаването на документите ни отне само 1 ходене до общината.

# 144
  • Чехия
ЧРД на малчовците.

Поздравче от Верчето за Днешните Рождениците...

http://ivalex.multiply.com/video/item/10

Бъдете уминички, милички, здравички и весел празник мили Борис, Георги, Борис на мама deizytoo, Константин,
 Мартин, Венцислав...

Момичета благодаря много... Hug
Ето обещаните рожденски снимки
http://ivalex.multiply.com/photos/album/76

Криси торта е e made in ivalex , най-странното е, че ако тука-чешката провинция имаше хубави торти никак нямаше да се захвана с торто- правене, ама нищо не ми допадана на критичния вкус. Embarassed

ето етапите на подготовката за нея...
http://ivalex.multiply.com/photos/album/62

bouquet

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 01:07 от ivalex

# 145
  • Попово
честит рожден ден на малките мъжленца днес   newsm59

# 146
  • Beyond the Frontiers
Почерпката е от нас

# 147
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ АПРИЛЧЕТА! РАСТЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Здравейте, момичета! Като гледам как сте се разприказвали за почивки, така ми се доходи и на мен някъде ..... Ама с моя малък бяс, не виждам в кой хотел биха ни изтърпяли, още по-малко пък се сещам с какво бих я хранила тази злоядщина! Я ми кажете, вие как се справяте с толкова малко дете на почивка, а и с какво го храните?
      Ние вчера бяхме на консултация, и докторката каза, че сме дребосъци - 8.700 кг. Ама като гледам, май това е по-добрия вариант, отколкото да е дебелана, и да се чудя как да я спра от ядене. А и тук чета, че има и други като нас  Wink
     За детския бой - Дими не посяга, но преди два дни едно дете в парка така я блъскаше, че и на мен ми се прииска да го блъсна smile3514 Мисля, че родителите трябва да котролират децата си, и да не им позволяват да удрят другите, а не да си измислят извинения от сорта на "то ходи на ясла" или нещо друго ...

# 148
Някой може ли да ми каже, защо все си стоя на 41 публикации, като пиша почити всеки ден?

# 149
Честита първа годинка на порасналите малки мъже!!!
Растете здрави, усмихнати и щастливи!!!

Ивка, твоята торта е една от най-хубавите, които съм виждала!   bouquet Същинско произведение на изкуството е! Hug

Някой може ли да ми каже, защо все си стоя на 41 публикации, като пиша почити всеки ден?

В тези подфоруми мненията не се отчитат

Правила, условия и указания
Клюкарник
Форумите за обяви
Отчетните форуми (вкл. подфорум По държави)
Календар на събитията
Татковци
Дом и семейство (мненията в подфорумите Нашият дом и Хоби се отчитат)

Общи условия

Активация на акаунт