Отговори
# 150
  • гр.Варна
Ние се запътваме към Морската!Ако някой ще ходи натам и има желание,да звънка
Hug Hug

# 151
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОМЧЕШКАТА ГРУПИЧКА!
gabin, в отчетните теми и в още няколко, мненията не се отброяват!

# 152
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ МАЛКИ РОЖДЕНИЦИ! newsm59

Специални поздрави на двамата адаши, да растат здрави и да радват мам и тати  newsm38

Ивалекс, малката е страхотна сладурана, а тортата  smile3521 Не се и съмнявам, че не ти е харесала готова торта, с такива умения за торто-правене  smile3501

Алекси, чакаме снимки и от рождения ден на адаша (а и да видим коремчето на мама  Sunglasses )

Ние отиваме на консултация сега, ще се отчетем по-късно.

# 153
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Честито на днешните рожденничета, а именно:
 Hug  bouquet Hug
ЧРД на Борис на мама elku - elena
ЧРД на Георги на мама mariah
ЧРД на Борис на мама deizytoo
ЧРД на Константин на мама bobche_78
ЧРД на Мартин на мама mylene
ЧРД на Венцислав на мама desislava69

Hug   bouquet Hug

ivalex, седя и гледам твоето НЕВЕРОЯТНО ТВОРЕНИЕ от минути и направо не мога да повярвам , че е направено от човек , който не е професионалист в сладкарската област!!!  bouquet Аз по-хубава торта , с толкова много декорации не съм виждала , честно! Направо си върха!!! Peace Жалко , че не живееш в София да ми покажеш на живо как правиш тези чудеса! Hug

Денисимо
, радвам се , че има и друга априлска мадамка с къдрички за да си обменяме опит за прическите! Heart Eyes Но на твоята хубавица Ана и е много по-дълга косичката и гледам , че доста и отиват опашлета , докато на Ели мога да и хвана само едно кукуриго отгоре. Фиби и шноли на къдриците не отиват , та сега имам "голям" проблем с разнообразието в прическите и приемам предложения. Laughing

Относно "бебешкият бой"
- ами силно се надявам Ели да не е побойничка, като брат си . От опит знам , че ако отвътре си му идва на детето да е по-буйничко разговорите не помагат, даже /зависи от детето де/ фиксират вниманието му върху този проблем и става още по-зле - започва да се прави напук. Сина ми не че е пребивал децата по градинките , но определено си ги побутваше , сипваше им пясък с лопатката върху главите и др. неща та затова аз винаги бях в стен-бай позиция. Има и друга категория деца , които не се бутат , но много лошо хапят /оставали са му белег от ухапано / и други пък , които зверски щипят. Та някой път след разследване се оказваше , че преди той да ги блъсне е бил ухапан или ущипан и се е защитил. Той никога не идва и до ден днешен да ми се оплаче , че някой нещо му е направил , а сам се справя с проблема , естествено не винаги по правилният начин. Но до някъде съм доволна , че е толкова оправен, защото в живота това е важно. Откакто е ученик вече е доста по-улегнал и тъй като съм му забранила /каквото и да става/ да удря друго дете , той като типичен близнак си е намерил начин , хем да не нарушава моята заповед , хем да не се оставя "хей така " . Запознал се е с трима 4-класника , които много си го харесват и като има проблеми с някой ги вика тях и учудващо винаги му откликват.

gabin , мненията в отчетните и в клюкарника не се броят, затова .

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 10:12 от MAPTA

# 154
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ МЪЖЕ!!![/color]

Ivalex - ще се повторя и аз , ама...то се не трае....ТОРТАТА Е РАЗКОШНА, направо..нямам думи - БРАВО  smile3501
МАРТА -  И Алекс се къдри /като баща си/ - по-късно очаквайте снимки и от мен....
За бебешкия бой - ами аз го отдавам на опит за комуникация между хлапетата - имахме случай когато бяхме на разходка в центъра, Алекс и още едно момиченце на година и 4 месеца се разровиха в нашата количка и по едно време нашата като започна да раздава едни шамарииии  Shocked Умрях от притеснение, че майката на другото дете ще се разсърди, ама тя го прие като нещо нормално. Друг път пък в толкова много се радва на някой, че вече от зор почва да го налага...  Laughing Е,и нас ни налагат... по някой път...но мисля, че това е нормално....
Има разлика и във възрастта на детето....имахме случай с моята племенница, която е на 4 години...Бяхме им на гости и Алекс взе една нейна играчка и Джина /племенницата/ се разсърди и като я бутна /ама съвсем целенасочено/ и Алексче направи едно кълбо на пода  Close направи ми впечатление, че родителите й не й направиха никаква забележка  Close /все пак е на 4 години и разбира/  е, затова АЗ
 й направих, Джина ми беше сърдита за 5 мин. и всичко мина...

# 155

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДВАМАТА БОРИСОВЦИ, ГЕОРГИ, КОНСТАНТИН, МАРТИН И ВЕНЦИСЛАВ!!!
Момичета, откакто започнах работа почти не ми остава свободно време и да си призная много ми липсвате. Все пак гледам да съм в крак със събитията , но понякога минавам само по диагонал.  Embarassed
Одеве се опитах да направя превод за дръвчетата, но зациклих на една парола  Sick та ще помоля довечера половинката за съдействие.
Иве - поздравления и от мен за тортата.   cook
Ререna - Гоголанчо си има жълтичка и от мен. Peace

Ето малко снимки от неделната ни разходка до Правец.
http://beloslava07.multiply.com/photos/album/12#1

# 156
  • Варна
Здравейте момичета,

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДВАМАТА БОРИСОВЦИ, ГЕОРГИ, КОНСТАНТИН, МАРТИН И ВЕНЦИСЛАВ!!!

За "побойниците" - моите деца не се бият. Е, баткото вече като по-голям си позволява по някога, но като малък не го е правел. И малката за сега не посяга, но .. нищо не се знае. Но имаме едно познато детенце, което е с 2 месеца по-малко от нас, но доста посяга да бие и бута. Според мен това е нормално. Винаги ще имаме такива ситуации. Деца са. Отделен е въпроса за отношението на родителите към този "проблем".

Зарибяваме и залесяваме Peace

# 157
[/color]
  bouquet
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ВИ ПОЖЕЛАВАМ! ЗДРАВИ И УМНИ ДА СА МАЛКИТЕ МЪЖЛЕТА

Иве, прекрасни сте на рождения ден, а тортата...нямам думи личи си , че е правена с мнооого любов и майсторлък! Браво!
Смут, благодаря за идеята!

# 158
  • Чехия
Момичета много благодаря за милите думи..   bouquet

# 159

ЧРД и на рождениците от изминалите няколко дни,които не можах да поздравя на време

Бъдете весели,здрави и послушни,мили деца  bouquet
 Няколко дена не можах да влизам във форума и ми е невъзможно да изчета всичко,което съм пропуснала,така,че ще ме извините,ако пропусна някоя важна тема за обсъждане  Embarassed
Видях,че събирате парички за дръвчета.И аз искам да се включа.По сметка ли се събират парите? Сиси,Роня,вие как ще ги изпратите?
За детския бой - Мира не се бие,но е такава глезана и е толкова упорита,същински овен.Онзи ден я бях оставила да си реве сама в спалнята,защото се тръшкаше за една музикална играчка,на която са се изтощили батериите и не иска да свири.Голям рев му удари и с възпитателна цел я оставих сама в детското креватче за около 15 минути,за да разбере,че не винаги ще става това,което тя иска.После ми беше сърдита и не искаше да идва при мене,когато понечих да я взема направо ми обърна гръб и предпочете да си стои в креватчето. Много добре се е научила да ме манипулира,защото откакто ходя на работа и я виждам само следобяд й позволявам много неща и доста я разглезих.
 И да я похваля,че вече ака в гърнето - бавачката я научи,седи си на него и си върши работата без да плаче  Party
Имаме си и зъбче,най-после.
Само дето още я е страх да се пусне да ходи сама.Иначе обикаля навсякъде,като се подпира по мебелите или по стените.Онзи ден с ужас видях как се опитва да мушне щепсела на ютията в контакта  Shocked и сега търся предпазители за контакти  ooooh!

# 160
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ДЕН РОЖДЕН НА БОЙЗ ТУ МЕН! ЕЙ, САМО МОМЧЕТА  СМЕ РАЖДАЛИ ДНЕС!ЖИВИ, ЗДРАВИ И НАЙ-ПРЕКРАСНИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА!
ЧЕСТИТО РАЗБИРА СЕ И НА НАШИТЕ МАМИ ЕЛИ ,mariah И ОСТАНАЛИТЕ МЪЖКИ МАМИ!

ПРЕДИ МАЛКО СЕ ЗАМИСЛИХ, ЧЕ АПРИЛ Е НАЙ-ГОТИНИЯ МЕСЕЦ ДА РОДИШ ДЕТЕ И ДА СЕ РОДИШ!

Хриси
, ние преди малко се върнахме от морската, вятъра е ужасно силен и неприятен за дълги разходки.

# 161

ПРЕДИ МАЛКО СЕ ЗАМИСЛИХ, ЧЕ АПРИЛ Е НАЙ-ГОТИНИЯ МЕСЕЦ ДА РОДИШ ДЕТЕ И ДА СЕ РОДИШ!

И аз като родена и родила през април ще се съглася веднага!

Честито на малките днешни рожденици!

Тортата на Ивалекс просто няма да я коментирам, защото нямам толкова думи!

di_p, честито ви зъбче! И аз оставям понякога Дани да пореве в леглото, но не ми се сърди, а напротив - после е много мил и само се гуши. Последния път беше снощи. До 12 часа дивя и не иска да заспива. Какво ли не опитах - НЕ. Оставих го в леглото и излязох от стаята. Последва истеричен рев 5 минути. Като се върнах го гушнах и веднага заспа. Чудя се само защо трябва с рев да става.

За боя - Дани не удря други освен мен и баща си засега.

# 162

newsm59  ura Нека растат здрави, умни, игриви и послушни!
newsm59 newsm38

# 163
Благодаря на всички за милите пожелания!
Честит Рожден Ден на всички, които празнуват днес с нас! bdbaloni newsm38
Честит Рожден Ден на патерица и на всички рожденици от Априлския отбор, които не успяхме да поздравим навреме!  Gift
Нека всички растат здрави и усмихнати дечица, и да носят много радост в сърцата на мама и тате!

# 164
За взимане на урина - момичета как се справяте ? При мен е мисия невъзможна  ooooh! Миналият път се справих с второто колекторче да се напълни, но сега пробвам от 2 дена и все се изхлузват и не се пълнят, то тогава беше на 6 месеца и не се мърдаше много, ама сега  Crazy Не знам какво да правя Thinking

Общи условия

Активация на акаунт