Отговори
# 180
ЧРД на Борис на мама elku - elena
ЧРД на Георги на мама mariah
ЧРД на Борис на мама deizytoo
ЧРД на Константин на мама bobche_78
ЧРД на Мартин на мама mylene
ЧРД на Венцислав на мама desislava69
Честито и на всички празнували миналите дни!
Да растат здрави и весели и по малко бели да правят!
Heart Eyes
В къщи вече няма спокойствие, вече не пристъпва леко и плахо, ами подтичва и докато и се скарам за нещо тя е направила вече друга беля. ooooh! Най кофтито е че се научи да отваря шкафа за обувки, от там веднъж беше набарала черната боя за обувки и си натопила пръстите в нея, хванах я в момента в който ги принасяше към устата си ooooh!. Разнася обувки и чехли нагоре надолу, и задължително гледа да оближе подметката на всяка докопана обувка.
за боя- нашта е от миролюбивите , в градинката пищи , много е грамогласна, привлича децата към себе си и като дойдат към нея почва да се върти и да се прави на интересна. Храни си куклите , знае къде са устата на всяка играчка животно и пъха там каквото и дам за ядене. Много обича да се гуши и като и кажа гуш, си гуши играчките, обхваша ги с 2 ръце, слага си ги врата и скланя глава.
За колекторите- взех урина в стерилна чаша. Таткото помага, първо измихме дупето, той хвана Неси и чашата, а аз изнасях предствление  и подавах играчки. Половин час се мъчихме, но накрая стана.
Залесявам редовно. Пари за дръвчето ще дам на Илит на някоя среща.
Гледах и малко снимки, особено тези с тортите, браво момичета, страхотни торти Peace, аз съм много далече от правенето на такива произведения на изкуството ooooh! И от снимките от рожденните дни лъха толкова много празнично настроение Party
Иначе вървиме към отбиване, засега се мъча да остане само нощното кърмене ( 1,2 пъти на нощ). Вчера за първи път в 10ч и дадох АМ, надробено с хляб, в първия момент го изплю с отвращение, но после започна да яде. Притеснява ме че не пие вода и ме е страх, като махна дневното кърмене да не я обезводня  Rolling Eyes
Лека и спокойна нощ че се отплеснах ooooh!

# 181

Благодаря ви от сърце за пожеланията!
Нека всички априлчета да растат здрави и игриви!

# 182
  • Варна
Здравейте момичета,

Честито крачета на Дари!

Грозното пате явно Алекс не е готов за гърне. Недей да мечиш и него и себе си. Изчакай седмица, две и пак пробвай.

За събирането на ценния материал /урината/ при момченцата е по-лесно. Нахлузваш контейнерчето на пишлето и всичко е ок. Ама при момиченцата е по-сложно. Аз след като изхабихме онзи ден единия коликтор реших, че ако и на следващия ден се получи така ще я оставя голичка да потича малко, да поразгледа банята и през това време ще я чакаля с контейнерчето в ръка та поне нещо да хвана. Слава богу вторият ни опит беше успешен и колектора беше пълен. А това с памука не е никак препоръчително както е писала Polly. По добрия вариант е, ако детето разбира се ходи на гърне, да се измие с гореща вода гърнето или с някакъв дезинфиктант /например калиев перманганат/ и детето да се изпиша в него, след което пишото да се прелее в контейнерче.

# 183
Добро утро от нас..... бързам да ви почерпя, че после няма време....

# 184
  • Попово
добро утро момиченца и момченца Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ БУБОЛЕЧЕТА  Heart Eyes
Да ви се оплача, не можах да си запиша час за Балев следващата седмица Cry вероятно няма да идвам, така ми е грустно, че нямам думи Sad

# 185
Честит рожден ден на днешните мъничета - Александра, Адам и Елена!!!

di_p, честито зъбче на Мира!
POLLY, бързи и пъргави крачета на Дари!

# 186
Здравейте!Да ви кажа как взех аз урина.Залепих на пишлето колектор и след половин часова разходка из къщи, каката даде зор да излизаме.А в колектора-нищо.Тогава се сетих какво ми беше казвала една приятелка/синът и вече е абитуриент/  и бегом към банята.Пуснах чешмата и резултатът беше на лице.После разходка и каката доволна.

# 187
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ АЛЕКС, АДАМ И ЕЛЕНА!
ЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛАТА ДАРИ!
smooth, ще се състезават нашите двама младежи!
за събирането на урината - и аз с колектор не успях предния път, а го напоих, свалих памперса и зачаках с контейнер под пишката / а бяхме и в колата, на път за Русе...беше интересно!/. Сега ще е по-лесно, защото Алек си пишка в гърнето без проблем. Давам му играчки или го стоварвам пред телевизора и чакам, но не дълго...

# 188
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит рожден ден на Алекс, Адам и Елена!

di_p честито ве зъбче!

# 189
Честит рожден ден на сладката Александра, нека де е жива  и здрава и все така да радва мама и тати! От тая почерпка направо освирепях, хеле от шоколадовките, ужаас!
Честит празник и на Адам на мама Пети, много радост да и носят и двете момчета!
Честит празник и на дамата Елена!

Ларсен много хубаво кръщене и прекрасни снимки, стимулирате ме да вземем и ние да се наканим и на лятната Света Анна да свършим тая работа!

Поли честито ви прохождане, е сега вече става още по-луда работата!

Честито зъбче на Мира, да ви е беличко и здравичко!

# 190
  • Стара Загора
Честит рожден ден на днешните априлчета  Александра, Адам и Елена!!!!

Аз да се оплача - в неделя бяхме планирали рожден ден и кръщене, всичко беше организирано , но моят синковец от вчера следобяд е с висока температура Sad, така че сега празника е под въпрос, още не съм се обадила да отменя резервациите, но преди малко отново имаше 38.5 и почти нямам надежда че ще се оправи току така. Чакам да стане 2 часа и ще го водя на лекар. Предполагам че го хваща грип. Аз бях болна  / и все още не съм се оправила/ и вероятно съм го заразила.

# 191
Честит Рожден Ден на сладката Алекс   bouquet
Честит Рожден Ден на хубавата Елена   bouquet
Честит Рожден ден на младия господин Адам   bouquet
Да сте весели,игриви и безгрижни  newsm59

Честити проходили крачета на Дари   bouquet
За събирането на урина - преди 6 месеца като пускахме изследвания дадох на Мира да пие вода,след 10-15 минути свалих памперса и започнах леко да масажирам коремчето,където е пикочния мехур и тя се изпишка в контейнерчето.Сега още не сме пускали урина,но мисля,че ще успея от гърнето да взема.
 Да ви питам - слагате ли вече възглавници на малките когато спят? Мира все още спи без възглавница,но не й пречи.
Ние днес си отиваме на село,утре сме лазарки  bowuu
dari stz, дано се оправите до неделя и да си изкарате страхотно !

# 192
                       Александра, Елена и Адам,

Бъдете здрави и усмихнати дечица!
                      Имайте щастливо и незабравимо детство!
                      Честито и на нашите мили и хубави мами!

Пепена, ти Балев ли предпочиташ? Аз съм фенка на Давидков, каквото и да говорят за него. За мен и двамата са на едно ниво във феталната морфология, но Давидков поне е по-подробен, а Балев мълчи като пукъл.

Ларсен страхотна рокличка на Кики!   /как искам и аз да контя едно момиченце/

Момичета , искам искренно да ви поздравя за това , че сами измайсторихте тортите за децата ви! Това е много мило и наистина няма значение резултата, важна е любовта с която сте я направили!
Другата година и аз ще се присъединя към вас, ще ми помагате с рецепти. chef

# 193
Честит празник на Алексче, Адам и Елена! Целувки от мен и моите мъже!

Пепена, ти Балев ли предпочиташ? Аз съм фенка на Давидков, каквото и да говорят за него. За мен и двамата са на едно ниво във феталната морфология, но Давидков поне е по-подробен, а Балев мълчи като пукъл.
Ааааааааааааа, Раде, недей така Naughty!

Пепена, един съвет от мен: моята колежка е с термин 31 Май 2008г. и три седмици около 32 седм. не успяваше все да си запише час. Накрая отиде към края на работното му време, почака 15-20 мин. и той я прие без никакви проблеми. Освен това, ако споменеш на регистратурата, че пътуваш от друг град, ще успеят да те вмъкнат инкогнито между други пациенти Peace! Балев е известен с това (освен с невероятния си професионализъм), че никого не връща.

Dari stz, желая Ви бързо оздравяване на сладкия малък мъж и прекрасен празник 2 в 1 в неделя  bouquet!

Поли, честито прохождане! И Боян е от бъзльовците...

Ларсен, и от мен една  Hug за красивата кръстена душичка!

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 14:04 от Sve_dim

# 194
  • Попово
хайде варненки, организирайте срещичката за четвъртък Simple Smile разберете се за място и час, аз пристигам към 10.30ч и съм на разположение  Hug
smooth- към Балев се бях насочила, че с Тошко ходех при него и съм много доволна Wink говореше и дори много, но останах крайно разочарована днес от дамата с която говорих по телефона, и си запазих час на друго място Simple Smile
Све и аз така практикувах, но сега има доста почивни дни и всички искат на преглед та за това, но се надявам за 20 и 32 седмица да се вредя при него  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт