Отговори
# 210
  • Чехия
ЧРД на сладурчетата Адамек, Алекс, и Ели.
Бъдете усмихнати мили дечица, много подаръчета и весело детство от нас с Верето.

Hug Hug Hug

# 211
Честит рожден ден на днешните сладури-Алекс,Ели и Адам!

Ей,какви са тези болничките дечица!Само здрави априлчета през цялата година!  Hug

Страчи,и на мен ми е едно такова носталгично...Но все се въздържам да пиша.Ти си го направила вместо мен  Hug

Алекс не спи все още на възглавница-не мисля,че  е необходимо  Peace

Варненки,чакаме снимки от срещата!да видим вас,бебоците и бременното коремче на Пепенка! Heart Eyes А знаете ли нещо заз Виви и Ники?Отдавна не са ни навестявали!

Алекси,не си ни показвала скоро снимки!  Crossing Arms 450 и тя се ослушва...

# 212

Добре са,често си пишем в скайпа,но май не и остава много време за темичката ни.
Ники е много послушен,вихри се с паяка из къщи,още не си е купил крачета,но върви ,хванат за ръка.Разхождат се през повечето време,срещат се и с Поля и Цецко.
Страчи,не съм разбрала,че трябва и в пощата да качваме снимки,още сега ще го направя. Peace

# 213
Stra4i, ще изчакаш ли да минат всички РД за колажа? Ние нали сме най - накрая, все още сме в процес на подготовка...

# 214
  • гр.Варна
Благодаря ви много
Затрупахте ме с инфо за Виена!
Ще бъдем там от 1-ви до 5-ти Май.3 пълни дни и половина мисля,че се пада.
Интересуват ме Топ 5 или 10 на местата,които са най-значими ....дворци,музеи.....
Благодаря на отзовалите се Heart Eyes Heart Eyes
Знаех,че мога да разчитам:) Hug Hug

# 215
Све, да ще изчакам всички да минат и тогава и без това нямам много време тия дни... Сега подготвям новата тема, но като гледам ще стане за по-следващата... ooooh!
За колажа - аз сега видях, че слагате снимки в общото албумче - там даже е по-удобно, но на който както му е по-добре там да ги качва
Peace

# 216
Честит Рожден Ден на днешните малки рожденици - Алекс, Ели и Адам!!!

Най-накрая и аз да се похваля с ходещо пате в къщи. От няколко дена Елизара се пуска и ходи сама - с всеки изминал час - на все по-дълги разстояния. Тя лази от 9-тия месец и е като фурия и си мислех, че няма да проходи лесно, защото трудно се съгласява някой да я държи за ръка.

Пате, и Елизара от 2-3 седмици категорично отказва да сяда на гърнето и аз спрях да я мъча. Дори и да се съгласи да седне нищо не върши там, а на секундата изцапва гащите след като я вдигна.

За стерилната урина - и аз като Elku-Elena се притеснявам от резулататите, а взимането на урина е почти ежедневие у нас - поне 2-3/пъти на месец. Аз гледам да я вдигна от леглото и съблека преди да се е събудила напълно и я слагам в банята да стъпи на крачета и пускам чешмата и дебна с чашката. Не винаги става на момента - пробвам така през 15-20 мин. докато има резултат. Стерилни колектори изразходвах поне 10-на залепени под всякакъв ъгъл - без никакъв резултат.

# 217
  • Попово
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕДНОГОДИШНИТЕ БУБКИ ДНЕС Hug

# 218
  • Beyond the Frontiers

Честит рожден ден
Крисунката на мама sissi
Петърко на мама MelodiyaДарий  на мама mitbul
Борис на мама psm
Борис на ягодка
Радослав на мама hrisi1303
Мира на мама sirmela
Ема на мама alegragloria

# 219
  • София
Честито на всички празнуващи бебоци и техните семейства  newsm59.
Аз съм за втори ден на работа  Flutter . Днес се отработва 30-ти и после от 26.04 ще се почива 11 дни накуп  newsm44. Оги явно се усети, че пак няма да ме има цял ден и почна да ми мята за чао и се разплака жално на вратата  Cry . Стана ми много мъчно, но няма как. Иначе впечатленията от новата работа са изцяло положителни до тук. Дано така да се задържат.
Поли, честити проходили краченца  Wink .

# 220
  • Чехия

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
на
Криси, Петърчо, на двамата Бобчовци, на РАди, Мира и Ема.
Щастливо детсво и весел празник.

Криси, изживей едни прекрасни три дни , пълни с емоции и приятни разходки.
 Hug Hug

# 221
Честит рожден ден, мили малки априлчета!!!
Щастливо детство и много усмивки!

bouquet      bouquet       bouquet

# 222
Здравейте мили мами!
Честит Рожден ден на всички априлчета! Да са ни живи и здрави! И ние празнувахме този месец, пожелаваме на всички много усмивки!

# 223
 newsm59Честит Рожден Ден на Криси, Петър ,Борис 1 ,Борис 2, Радослав ,Мира и Ема.Растете здрави и щастливи, мили дечица! newsm59
Преди малко пратих снимка в общата поща(предварително се извинявам, че на тази не е сам, но ми е любима Blush).
Аз да се оплача от Ванката.В началото на седмицата беше настинал леко.За щастие му се размина, но успя да зарази мен.Вече 5-ти ден съм болна.Тук е момента да похваля свеки, която много помагаше през цялата седмица. Hug

# 224
  • БГ
Честит рожден ден на
Крисунката на мама sissi
Петърко на мама MelodiyaДарий  на мама mitbul
Борис на мама psm
Борис на ягодка
Радослав на мама hrisi1303
Мира на мама sirmela
Ема на мама alegragloria
 newsm59 newsm38 newsm20

Общи условия