Отговори
# 90
  • Попово
[/size][/color] Весел празнек ви желая от сърце!

Ние имаме ужасен проблем, вчера забелихме докрай пишлето и презноща се започна с истеричен рав(до като се сетим, че е от това, направо онемяхме от страх ). Сутринта ситуацията се повтаря , изведнъж , силен рев и трепери от болка . С нищо не съм го намазала, моля Ви кажете, може ли да се обезболи някак и с какво да го намажа против инфекция.

Извинявам се , че спамя, но много разчитам на вашия отговор. Повече от колкото на нашата педи. Rolling Eyes
аз лично и на двамата съм слагала риванолена шапка, след измиването на течаща вода и преди памперса, да стои с нея до следващата смяна  Peace

# 91
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Честит рожден ден на МАЯ, ВЯРА И АЛЕКСАНДРА! Hug
Специални гушки и цунки на нашата най-добра приятелка Мая!!! Hug   bouquet
Няма да забравя , как миналата година на този ден Страчуната ми се обажда в супер ранният час 10,30 / Crazyтогава с нея спяхме всеки ден да 11,30-12,00 - еххх времена/ аз дигам спейки и сумтейки "какво има" , щото термините ни бяха в един и същи ден , а именно далечният 23.04 и тя отсреща ентусиазирано отговаря "ще раждам след малко". Е няма нужда да ви обяснявам че подскочих от легнало състояние - права!  Crazy Така добре ме разсъни за части от секундата и докато не ми се обади , че всичко е минала ОК, все я мислех!  love001
Ели се роди цели 11 дена по-късно и все се шегувах с нея , че тя вече си е отгледала детето , а моето още не ще да излиза!  smile3534
Та такива мили спомени имам от миналата година в този ден!

# 92
Linofrina, вие как сте, след вчерашното земетръскане  Hug

Вчерашното земетръскане съм го проспала сутринта Mr. Green Mr. Green Било е между 6.30 и 7 сутринта. През деня се наслушах на различни мнения - от съвсем леко до сравнително силно. Някои споменаваха клатещи се лампи и мебели, а други твърдяха, че било съвсем слабичко. После след "основното" тръскане имало още няколко по-слаби труса за донаместване.
Снощи към 21.30 ч. ми писаха на icq, че току що се усетил слаб трус, но аз и него съм пропуснала. Wink

# 93
  • Beyond the Frontiers

Честито на днешните рожденници! Да радват мама и татко с много бели  Mr. Green

Марта - във връзка с термините - моят беше на 14.04 и доста хора се объркаха и ми честитиха рожденника  CrazyПредполагам, че е нормална грешка, като си повтарял 9 месеца, че ще раждаш на 14. Честно казано и аз самата няколко пъти обърках датата, като ме питат... Embarassed

Лек и успешен ден

# 94
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит рожден ден на Мая, Вяра, Александра и Валентин!

Linofrina добре, че си го пропуснала. И аз така защото спах, ама мъжът ми го е усетил и като ми каза сутринта Shocked мен много ме е страх от такива работи. Направо изпадам в ужас. Дано вече всичко се е наместило Peace

# 95
  • София
elku - elena, жалко, че адаша не се роди на 14.04  Grinning Щеше да е супер двама Борис-овци на една дата (а доц. Лилова хептен щеше д ани бърка  Laughing ). Вие скоро ходили ли сте при нея? Аз мисля сега да взема направление и след празниците май месец да отиден на контролен преглед, че не сме ходили от януари.

# 96
Лина, и във Варна ли се е усетило? Shocked
Вкъщи много пъти сме се шегували, че аз като спя и земетресение не може да ме събуди. Mr. Green Ето, че се оказа вярно.

neci, дано болката отшуми бързо и вече да нямате проблеми от такова деликатно естество. Peace

# 97
Здравейте!
Може ли да се запиша в тази темичка   bouquet! Нашият малък Александър днес става на годинка!
Честито на всички малки рожденици, които празнуват днес! Да са здрави и много усмихнати!   bouquet

# 98
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ, ВЯРА, АЛЕКСАНДРА И ВАЛЕНТИН!
Днес имам професионален празник, така че поздравявам колегите - Илит и Клер, ако има и други тях също, а останалите черпя виртуално.
Неси, аз също съм правила компреси с риванол, както пепена ти е написала и после мажех с антибиотична паста - немибацин. Бързо да се оправяте.
Вилиана, добре дошла
Хубав и много слънчев ден на всички.

# 99
  • Варна
Лина, и във Варна ли се е усетило? Shocked
Вкъщи много пъти сме се шегували, че аз като спя и земетресение не може да ме събуди. Mr. Green Ето, че се оказа вярно.

Да усетило се е за ранобудните от които аз не съм Mr. Green

naci пропуснах в предния си пост да пиша, слагай постоянно риванолови компресчета вътре в памперса, както е писала мисля пепена и може да го мажеш в гентамицин /крем/. Ще мине не се притеснявай, но ако си го оставила без компрес е нормално да ти плаче - щипе му от урината. Увивай му чурчета с хубаво напоен с риванол памук и няма да имаш проблеми.

# 100

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ МАЯ, ВЯРА, АЛЕКСАНДРА, ВАЛКО И АЛЕКСАНДЪР!
ЗА ВАШИТЕ МАЙКИ!
Илит, Nisti и дано скоро Клер...ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Много бъдещи успехи и на съпруга на Илит - дано старанието му да ви направи милионери, скоро се увенчае с успех!
neci, мажи го с гентамицин против инфектиране! Дано скоро му премине неразположението!

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 13:24 от marini

# 101
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НАШЕТО ВАЛЕ И НА ПРЕКРАСНИТЕ ДАМИ МАЯ, ВЯРА И АЛЕКСАНДРА! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ МИЛИ ДЕЦА, НЕКА ВИ ВЪРВИ В ЖИВОТА ПО ВОДА, КАКВАТО ДНЕС СЕ ЛЕЕ ОТ НЕБЕТО!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И РАДВАЙТЕ СВОИТЕ РОДИТЕЛИ!ЦЕЛУВКИ ПО СЛАДКИТЕ БУЗКИ!

Неси ние също забелихме преди седмица и 2 дни му слагах компресче с реванол на върха на пишлето.Първата нощ абсолютно по същия начин плачеше.Така е защото ги пари като пишкат, няма нищо страшно, ще отмине на следващия ден. Сега всяка вечер забелвам, мия във вана с лайка /може и тетра/и после мажа с дефламол.Така около седмица. Все пак си е жива рана, при нас е доста зачервено, но вече се оправя.

# 102
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЯ, ВЯРА, АЛЕКСАНДРА, ВАЛКО И АЛЕКСАНДЪР!

Искам да питам - какви документи трябва да извадя, за да заведа беба Амалия Кралимаркова Лимбовинти на море в Гърция? някой вадил ли е бебешки паспорт?

# 103
Честит първи рожден ден,мили априлчета!Много усмивки в този необикновен ден,бъдете здрави и щастливи!

# 104
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЯ, ВЯРА, АЛЕКСАНДРА, ВАЛКО И АЛЕКСАНДЪР!

Искам да питам - какви документи трябва да извадя, за да заведа беба Амалия Кралимаркова Лимбовинти на море в Гърция? някой вадил ли е бебешки паспорт?

Мила, Ламичке в този момент и аз точно с това се занимавам, и ние натам сме се запътили на море.Къде ще ходите?

Процедурата е следната:

1.Вади се удостоверение за постоянен адрес на детето от съответното кметство. На мен ми го изкараха за 1 сед./бавна поръчка за 2 лв./.По принцип знаех,че става на момента и е безплатно , но уви....Друго, което бях чела е, че за родените след 2006г.не се изисква, но да си вържа гащите го изкарах.

2. оригиналното удост.за раждане .

3. 2бр.снимки

4.Заявление, което утре ми предстои да взема от паспортна служба.То се попълва или на машина или с добър и четлив ръкопис.Снимката не се залепя, тази работа ще я свърши служителката.

5.Присъствие и на двамата родители в момента на подаването на документите. За тази цел татито ми изкара нот.зав.пълномощно с изричен текст да подам и после да взема паспорта.

6.И сега......пръсъствие и на детето. Ако може да казва "мамо" ще уцелите бингото, сиреч лелката да разбере, че ти си му майката. Ако ли не просто ще го идентифицира по снимката. Аз в петък се нареждам на опашка с Томи и смятам да го ощипя да зареве, барем някой ме пусне по-напред  Joy

7.Платежно за внесена такса-бавна поръчка /30дни/-7 лв., бърза/3 дни/-14 лв.
Ето сайта на МВр със сметките:

http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/C2B79C9E-57EB-457F-8ADC-04A717FCC … nzitni_smetki.pdf

Аз днес преведох парите, дано сметката да се окаже точно тази, че..... #2gunfire
Понеже Томи има бан.сметка, трябваше да се извърши сложна банкова операция-да се  преведат паричките от нея към бюджетната сметка на дир.Областна полиция-Варна.

Това е което знам, дано да няма изненади.Ще ти пиша пак как е минало в петък.

Общи условия

Активация на акаунт