Отговори
# 75
Честито на празнуващите днес Вяра, Марина, Мартин и Димитър!
Честит Рожден Ден и на априлчетата, които не можахме да поздравим през изминалите дни! Специални поздрави за Алекс на Патенцето, Алекс на Сатриани, Борис на Алекси, Филип на Марьо, Галена на лина, Монко на неци и Борис на кати_м!
newsm59 newsm67  ura
Сещам се как миналата година по това време брояхме бебетата и ми става толкова носталгично...

smooth & страчи, да са живи и здрави майките ви!   bouquet 

за дръвчетата и ние ще се включим, въпреки че няма да дойдем на срещата  Peace А така ми се иска да се запозная с всички вас "на живо"  Laughing И в тази връзка малка молбичка - софиянки, варненки, плoвдивчанки, хайде  правете си срещички и пускайте снимки, за да може тези от нас, които не могат да дойдат поне да ви се порадваме  Hug

# 76
Ето още снимки от нашия рожден ден

http://necifer.multiply.com/photos/album/24

# 77
Копирам поста ми от предната ни темичка:

"Ето сметката ми:

BG35PRCB92301005338610
BIC: PRCBBGSF
Прокредитбанк АД - клон Варна
Светослава Калчева Лазарова

Сума: кой колкото може, но максимум 5-6 лева. И 1 лв да е, няма проблеми. Много хора сме.
Преди да купим дръвчетата, ще отида до градинския център и ще нащракам няколко варианта, ще ги публикувам тук и ще изберем заедно. Ето сайта на брат ми: www.erika.bg
Предлагам, за да не затормозяваме тази тема, да пишем кой колко е превел/събрал в темата за Априлци в Календарни."

Момичета, кога трябва да са готови паричките за дръвчетата?
Ние на 21-ви ще събираме априлчетата на общ РД и тогава може да ги съберем и накуп, но ако ще е късно да действаме самостоятелно newsm78

Бенита, нямаме бърза работа; до към средата на м.Май можем да ги събираме Peace.

Имаме ново попълнение в банковата ми сметка: от мама Милена през ePay. Линофрина?

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 22:21 от Sve_dim

# 78
Момичета,имам предложение-да потърсим съдействието на медиите и да се отрази репортаж за засаждането на дръвчетата.Пазя си още мейла на Петя Стефанова от btv и мога да го дам на някоя от вас,които ще ходят на срещата, и да се уговори ден и час за събитието.Какво ще кажете??? newsm78 А другия вариант е alina-nana да ни свърже с БНТ,тя нали работи там!?!Дано само да влезе във форума и да прочете,защото напоследък рядко ни навестяват с Дани.
Яница ,добре сте ни дошли! Hug
Кати,много ви е сладък Бобо,пу-пу-пу.Много весел е бил на празника! Heart Eyes

# 79
  • Варна
Здравейте момичета,

Larsen чудесно предложение  Peace

Яница ,добре дошли!

Разгледах снимките. Всички са страхотни. Ама те нашите априлчета са най-хубави.
neci тортите ти са супер, браво!

# 80
Честита годинка на пчеличката Мая!

Честит първи рожден ден на сладката Вяра!

Честит рожден ден на кавалера Васко!

Честит първи рожден ден на сладураната Алекс!

А това е специално за щастливите и горди майки
Ивалекс,чакаме специална почерпка от теб! Grinning

Честит рожден ден на майките на Страчи и Смуут на патерица!  Hug

Ларсен,идеята за репортаж ми харесва  Peace

# 81
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАЯ, ВЯРА, ВАСКО И АЛЕКС! newsm59

Пате, искам да ти изкажа искрените си благодарности,ч е правиш темичките толкова празнични всеки ден   bouquet  bouquet

Ларсен, много благодаря за комплиментите за Бобо  Blush

# 82
  • София
Весел празник и на днешните ни сладки рожденичета Мая, Вяра, Александра и Валентин!

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 01:58 от ara75

# 83
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ, ВЯРА И АЛЕКСАНДРА! Да са здрави, усмихнати  и много да радват мама и тати!
Честито и на техните щастливи родители!
Една малка почерпка и от нас 
Кавалерът се казва ВАЛЕНТИН (ВАЛКО)

# 84
Страчи, честит празник и на твоята мама!

Бързо мама Станислава Станчева да си признава какъв й е ника. Благодарности за превода, получила съм паричките. Използвам случая да благодаря и на Ара75 за превода Hug!

Светле, аз ти писах, но явно си пропуснала, че пуснах парички от сметка на коллежката, понеже нямам мое банкиране тук !

# 85
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ, ДА СА ВЕСЕЛИ , ЗАСМЕНИ С УСМИВКИ ОЗАРЕНИ , ДА РАДВАМ МАМА И ТАТИ !

Ние все още спинкаме !

Кати , Неси страхотни бебешки партита!

Чакаме снимки от другите рожденици !

Хубав ден !

Да ви попитам, къде да изпратя снимката , които Пате публикува на рождениците ? Че забравих направо!  Embarassed

# 86
  • Попово
Честит Рожден Ден на МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА  Hug Heart Eyes

# 87
Честит рожден ден на Мая, Верунка, Васко и Алекс!!!

bouquet   bouquet   bouquet за гордите им майки!

Честит рожден ден на патерица на майките на Страчи и smooth!  Hug

# 88
  • Попово
Linofrina, вие как сте, след вчерашното земетръскане  Hug

# 89

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАЯ, ВЯРА, ВАСКО И АЛЕКС!
[/size][/color] Весел празнек ви желая от сърце!

Ние имаме ужасен проблем, вчера забелихме докрай пишлето и презноща се започна с истеричен рав(до като се сетим, че е от това, направо онемяхме от страх ). Сутринта ситуацията се повтаря , изведнъж , силен рев и трепери от болка . С нищо не съм го намазала, моля Ви кажете, може ли да се обезболи някак и с какво да го намажа против инфекция.

Извинявам се , че спамя, но много разчитам на вашия отговор. Повече от колкото на нашата педи. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт