Април дойде и януарското човече с глас започна да се смее вече!

• 11 036
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Ханна, кошарката е на 2 нива, има цип, има колелца, има и играчка (с която Бети си играе - бута я с ръчички) и повивало (което не ни върши работа вече). Имаше розови и светло-сини. Една от работещите там жени ми каза, че като свърши промоцията, същите ще са 125 лева.
Може пък да се разходите да проверите във вашето Метро. А нямат ли сайт или телефон, на който да питаш, да не се разкарваш?

Фил, няма страшно! Стискаме палци на Дарена!  Hug

# 31
  • Пловдив
slan4ogled, очите са и сиво-сини  Simple Smile

Zimna prikazka, благодаря за инфото. Сега ще потърся телефон да звънна  Hug

# 32
Ле-ле, Ханна, излъгах те  Embarassed След като се изказах толкова компетентно по въпроса с кошарата, проверих за всеки случай във фактурата - значи цената й е 82.99 лв. , а не 75. Извинявай  Praynig
Иначе, другите неща са си така  Laughing

# 33
Сигурно го знаете този сайт, но за тези, които не го знаят  - много приятно забавление е www.taaz.com Аз лично откарах 2-3 часа там вчера, но съм доволна от резултата.

# 34
  • Пловдив
Zimna prikazka  Hug
Аз пък се поразрових и открих каталога с промоциите в нета и май 82.99 е цената без ДДС  Wink
С ДДС е 99.59, ако става въпрос за тази кошарка, но тя е люлееща се.

http://www.metro.bg/pages/1102.aspx?0&mm=8080&cd=2&kd=1&pg=19

Мен люлка не ми трябва.

Ох, тук пък за да го видите трябва клиентски номер Simple Smile

Много се усложни работата  Laughing

# 35
Същата е! Що, много си е хубаво да се люлее, знаеш ли как се унася...... Но те са 2 допълнителни приставки за люлеене, иначе от едната страна са крачета, а от другата колелца.

# 36
момичета-дайте сника на кошарката, не мога фа отвора от метро снимката, иска ми номер на карта. И аз сън на етап такива екстри, че път ни чака и може би от Бчя ще вземем такава кошара.
Алекс- хубаво си решила. Оссвен сладките неща не яж пуканки и чипс, избягвай белият ориз и намали картофите. Ефект ще има след около месец  Wink едва ли за седмица ще ти се отрази по някакъв начин.
за избелването на зъбите-първо смятам да отида на почистване Simple Smile Моята зъболекарка каза, че избелването струва около $300 и не го покрива застраховката, иначе има в драгмарта едни работки около $50 и нагоре пак за избелване, но не бил същия ефект. Знам, че като цяло е гадничко и може да не ти понесе. За какво избелване си говорите? Иначе истинското избелване... на една мома зъбите и бяха като седефени- или нещо като полускъпоценни камъни- голяма красота..., но поддръжка голяма иска.

# 37
  • Варна
Коконка, аз си сложих срок една седмица, понеже не мога без сладко. Ако издържа една, ще издържа и повече  Laughing

# 38
Момичета, Ла Редут интернет магазин ли е? Embarassed

# 39
Алекс - ние с теб май сме се наговорили - и аз спрях сладкото от днес. Преди да забременея, въобще не ме влечеше, ама от тогава та и досега - постоянно хапвам, то затова не ми спада д-то.  hahaha

Редоксид - да.

# 40
Алекс, браво за куража!!!
Коконка, аз говоря за 300 доларовото избелване, знам че боли, ама нищо, шъ търпъ .... Това същото в бг е 500 кинта, по-добре тук да го направя, ама като си дойда, заради кърменето. А иначе тези лентичките за избелване, имат някакъв ефект, но не мога да кажа, че е поразителен, сега са пуснали някакви нови, те може да са по-добри, казват се Whitestrips. Само че и те не са съвместими с кърменето, говорих  с една dental hygienist-кърмачка, каза че пише че е ок, но тя не би го направило по време на кърмене.

# 41
Вале- хич не се занимавай с ленчички няма смисъл. Аз тъкмо се присетих, че то май само първия път беше 300 защото нали правят ванички за зъбите по поръчка и после си купуваш май само химикала и е по-евтино, нещо такова, но за колко пъти изкарват ваничките... 
Алекс, angie- добре сте решили продължавайте смело. И аз съм в кюпа  Grinning
Честито на всички именници и празнуващи днес Grinning

# 42
  • София
Здравейте и от мен. Най накрая успях за малко да вляза. Confused Cry

Ханна- за промяната в акото- и при нас се получава промяна след ваксинацията ,само дето ние се наакваме до ушите  ивсе още акаме по много. Едно такова по-рдко ,но не е съвсем раздстройство. Embarassed

Зимна приказка-- извинявам се но четах съвсем по диагонала- защо ги правите тези упражнения . Моята щерлка е почти като вас и също още не се е обръщала сама. Трябва ле да я вода на доктор- педиатърката нищо нне каза. Embarassed

На нашето дупе излязоха пъпчици- още са малко ,но не минават с каквото и да ги мажа.  Почнах вече да се притеснявам- вече една седмица сме така . Мажа я и с здраве и със крем на Мустела  и не и не. #Crazy

# 43
коконка, ето я кошарката: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3562 има я в няколко цвята.

juju1
, моята щерка не само, че не се обръща, но и не си повдига главата и едвам я крепи като я нося. Предполагам, че вие не трябва да ходите. Ние сме просто от най-мързеливите бебета Tired

# 44
  • София
Зимна приказка- благодаря ти за отговора Hug Ние си вдигаме главата и сме големи клюкарки в това положение, но не може да се обръща- доста и натежава дупето Embarassed

Вашите деца спят ли? моето въобще не иска да спи през деня. Едвам правим три пъти по 1час, а сега дори  спа само 10 мин. На всичкото отгоре е крива ,защото и се спи , а не може да заспи. А след 6 до 9- когато я къпим последните дни въобще не иска да заспи. Аз права заспивам и баща и също , но нашата девойка не иска и не иска. Embarassed Crazy

Общи условия

Активация на акаунт