Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи

• 10 695
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте, мили момичета!

Невероятни сте. Успявам да ви изчета, но не успявам да се запиша  Grinning.
Толкова свежо и усмихнато ми действате. Радвам се, че ви има.

Усещам, че довечера ще се минава през Пикадили след работа ...
ПуканкаZ, наистина ли там вече продават дини?
Дано само някоя мама не ни се разсърди.

На Feel_u искам да пожелая от сърце бързо оздравяване. Много чай, витамин С и инхалации и дано ти помогнат. Наистина много ще се радвам, ако /стигна до морето/ си направим една лятна плажна среща по северните плажове - Болата, Крапец, Шабленската тузла. И на всяка цена ще пробвам твоя метод "трите дупки"  Simple Smile

Еличка_мама, за напрегнатия стомах, другите момичета са ти отговорили, че най-вероятно е от газове и спасението е редовното ходене до wc. И тъй като аз си имам грижи в тази посока от години, които се засилиха сега, мога да споделя какво на мен ми помага - 1 л. сок от круша, 2 киви на гладно /действа/, овесени ядки с топло прясно мляко за закуска.

Доскоро, мили мами!

# 106
 Здравейте бъдещи и настоящи майчетаSimple Smile Аз да ви се опалача, писах един дълъг пост вчера и изведнъж изчезна... после толкова ме хвана яд, че не ми се пишеше пак. За съжаление се случва от време на време. Нямах време да влизам, защото имах изпит по френски и трябваше здраво да уча, слава богу взех го и сега разпускам. От др. седмица започвам следващото ниво, мисля докато мога да уча да се развивам, защотао като не ходя на работа съвсем ще затъпея... Ние имахме намерение за емиграция и щяхме да подаваме документи, но така се случи с непредвидена бременност и ще отложим за известно време... Но така и така съм се захванала с езика, мисля да не спирам, защото ще забравя и наученото дотук. А който знае или е учил френски е наясно, колко по- труден от английския е и трябва наистина много учене и постоянство за да има ефект... Ако успея да науча френския, мисля, че и китайския няма да ми се опреSimple Smile Не ви пиша нищо ново за бебчето, защото съм на преглед, чак др. седмица, имам чувството, че мина цяла вечност и ако не ми беше лошо щях да реша, 4е не съм бременна... На мен още не ми личи много, дори все още се побирам в повечето си дрешки, но мисля, др. месец да ходя на пазар за нещо по- широко... Иначе съм качила 1-2 кг. но с мойте 48кг. няма как да се усетятSimple Smile Повечето вече знаят и пола, аз също нямам търпение, друго е да се настройш какво точно ще бъде, да мислиш и за име и т.н. С първото името го избрах аз, но с второто мисля да отстъпя това право на таткото, че да няма сърдити... Но разбира се ако не ми харесва избора няма да оставя нещата така... Аз не съм привърженик на традицията и имахме големи проблеми заради това, сега ще видим как ще се получи. Мисля, че детето има право на хубаво и оригинално име, а не непременно да се казва като дядото или бабата. За съжаление старото поколение не разбират това и много се сърдят...  newsm78
За спането на бебето отделно аз съм против, защото когато ти се налага да ставаш по 100 пъти на нощ, ще е цяло приключение да тичаш м/у стаите. Поне докато не спре да се буди, няма как. А това става по различно време при различните деца.
Понеже в къщи не е много широко, на първо време ще се разпределим двама по двама, аз и бебето, таткото и баткото в др. Иначе  никой няма да може да се наспи, ако бебето е като баткотоSimple Smile Но да сме живи и здрави има време, да я докараме до там...
За плодовете и на мен вече ми се яде какво ли не, но лятото не е далеч и ще има да лапаме и дебелеем, колкото си искаме... Трябва само малко търпение.Плодовете които се предлагат сега, не зная колко са качествени и сигурни, например една приятелка, беше получила зверско повръщане, без да е бременна от кофичка ранни ягоди... така че трябва да се внимава какво се консумира, особенно в нащо състояние...
Пожелавам лек ден на всички и приключвам, защото както съм започнала ще изпиша една страничка само азSimple Smile  bouquet

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 13:25 от DEZIRELA

# 107
  • София
Здравейте, бързописки. Гледам, че сте почнали и нова тема.

Аз минавам само за едно здрасти, защото днес бонбонката ми има рожден ден и сме в подготовка за довечера.

Напоследък такъв глад ме гони, че ям много често. Просто изведнъж корема ми започва да стърже и огладнявам зверски. Много ми е странно.

Вчера си взех резултатите от БХС-всичко е наред. Който питаше - не е нужно да се прави повторен БХС в 16-19 г.с. ако този от 11-14 г.с. е добър.

# 108
  • София
Тъкмо бях ужасно разстроена а вие така ме развеселихте със залаганията за плодовете. Аз предлагам да стане вече ясно кой е издирвания плод. Така все някой ще е видял къде го продават и ще сподели Laughing И всички намазват. На мен череши ми се ядат ама има да почакам Rolling Eyes

Относно трите дупки в пясъка, теоретично звучи добре, но като се замисля, че корема почва да се издига от линията под гърдите си мисля, че вместо 3 дупки ще се озовете в една голяма Laughing Laughing Laughing Аз ще пропусна ходенето до морето по Великден и най-вероятно през лятото. Така че копайте една и за мен Mr. Green

Болните да се оправят бързо. Всичко, което сте изброили като бабини рецепти си мисля, че действа особено на по-ранен етап.
renni79, да ти е жива и здрава рожденичката. Да направите чудесен рожден ден с много подаръци!  bouquet

# 109
  • София
Ренка, да ти е жива и здрава бонбоната и мнооооооого да те радва   bouquet

# 110
  • София
Може да ме помислите за луда, но бях убедена, че като мине 12г.с. влизам в 4 месец. Да ама лентичката ми не се премести. И сега гледам в книгата, която си купих за бременността, че първия месец имал 6 седмици, а следващите по 4. Така се прояло. Аз съвсем се обърках. Някой може ли да вмесе малко яснота?

# 111
Аз пък си мислех, че си говорят за череши!
Позна Hug
Мими честит панталон от къде го взе?

# 112
# 113
Може да ме помислите за луда, но бях убедена, че като мине 12г.с. влизам в 4 месец. Да ама лентичката ми не се премести. И сега гледам в книгата, която си купих за бременността, че първия месец имал 6 седмици, а следващите по 4. Така се прояло. Аз съвсем се обърках. Някой може ли да вмесе малко яснота?

Нали първите две седмици са фиктивни, оттам се получава това  Grinning

# 114

Нали първите две седмици са фиктивни, оттам се получава това  Grinning

# 115
Гери ме е изпреварила, ама какво направихте вие? РЕВОЛЮЦИЯ Laughing Ще почакаме още малко и ще лапаме донасита, явно е любим плод на повечето мамчета.
mylili - мисля, че това е така з-то г.с. се смятат от първият ден на последната менструация Peace

# 116
Аз пък си мислех, че си говорят за череши!
Позна Hug
Мими честит панталон от къде го взе?

Да взема да пусна едно тото, а?  Mr. Green

Гери, мерси за линка, откога го търсех този сайт! Слагам си го в Предпочитани!

Рени, честит рожден ден на малката, хубава Овенка! Да е здрава и много щастлива! Ооо, не им завиждам на мъжете след време, колко ще ги върти на пръста си....

mylili, супер ми хареса това за едната голяма яма!

Елина Малина, благодаря за пожеланията, сякаш с Парацетамол се чувствам най-добре..  но пия и лимонени гадости, чай, хомеопатични, Есберитокс и всичко, за което се сетя... За Северното черноморие, нямаш проблеми! Как ми се иска да имам една каравана да обиколя навсякъде... Ама със слънчеви батерии, ветрогенераторче и... ехххх....

# 117
  • София
лелеееееееее, то направо стана истерия покрай тези прословути плодове, добре , че Гери ви е казала! Ох, наистина умирам за малко черешки и се извинявам ако съм подразнила някоя от вас, обаче ако намерите някъде свиркайте да тичам с двеста километра към мястото където ги продават!  Hug
рени , да ти е жива и здрава рожденничката!

# 118
  • София
Мерси за разяснението!  bouquet Ще си следя лентичката отдолу Wink

Още не съм си направила годишната данъчна декларация за миналата година, но и днес ще отложа, че много се напрегнах и ми се напрегна главата. Confused

Абе за черши няма ли да почакаме още няколко месеца newsm78 Събота и неделя постоянно рекламираха някакво бизнес предаване по ТВ и все за някакви Кюстендилски череши споменаваха Crazy Два дни тормоз! Ако някой е видял някъде да казва бързо.

# 119
Мами, знаете ли, че септемврийките почнаха вече да си сменят щъркелчетата Simple Smile Голям майтап ще бъде с това ранно установяване на пола... Уж си се настроил вече, а пък до последно нищо не се знае...

Общи условия

Активация на акаунт