Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи

• 10 692
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Е, това вече е куриозно Laughing

# 121

Абе за черши няма ли да почакаме още няколко месеца newsm78 Събота и неделя постоянно рекламираха някакво бизнес предаване по ТВ и все за някакви Кюстендилски череши споменаваха Crazy Два дни тормоз! Ако някой е видял някъде да казва бързо.

Хихи, познай кой е родом от Кюстендил  Mr. Green Ама да ви кажа от опит, че най-рано за 24 май стават готови, много рядко по-рано. Но все пак може да плъзнат на пазара някакви вносни череши преди това.

# 122
  • София
май след таратора, черешите са хита  Joy
feel_u, трябва да измислиш има на следващата тема за черешките! Нали ти си най - творческата личност!

# 123
май след таратора, черешите са хита  Joy
feel_u, трябва да измислиш има на следващата тема за черешките! Нали ти си най - творческата личност!

Няма проблем... Ама предлагам този път и другите да мислят за теми за черешите, че все аз ги предлагам тези теми... Все на ядене ни избива май Mr. Green

# 124
Mомичета имам едно предложение,колкото и глупаво да ви звучи мисля,че трябва да прекратим темата с тия плодове.
Аз съм маниячка на тема плодове и наистина е така както беше казал някой,че има градове в които е по-трудно да се намерят разните му там плодове.И за да не стане някоя авария е по-добре да прекратим.Всички обичаме плодове ,сега ги няма повечето и колкото да си казваме на мен такова не ми се яде,може да стане нещо.От старите хора знам,че може на теб да не ти се яде ,но незнаеш дали и малкия човек вътре в нас  е на подобно мнение,затова дори на теб да не ти се яде трябва да го опиташ.ако ме разбирате какво искам да кажа. Peace

# 125
На мен по принцип не ми се дояжда като се приказва за нещо, ама когато си го повторим над 10 пъти, се загнездва в главата и да ви кажа... усещам вече, че имам неистовото желание да ги опитам... Така че - май наистина е по-добре...

# 126
  • София
Ама вие сериозно ли вярвате, че каквото ти се дояде трябва да го опиташ?
Едно време бабите ни са се мъчили и не е имало такова изобилие и разнообразие на храни...а сега - много важно, че през април не може да ядеш череши - по пазара има и ябълки и портокали и ягоди вече...така че вярвам, че бебчо си е много добре снабден с каквото му трябва.
Мylili, моята лентичка се премести на 13 седмица и 3 дни. А и това е чисто аритметично 1/3 от 40 седмици.

# 127
Ето сменям темата  Laughing
В момента гледам Часът на мама по БТВ и на гости са две жени,които са родли в къщи единствено в присъствие на мъжете си  Shocked.Чувала съм за такива желания,но Бога ми колкото и широко скроен човек да съм и да приемам всякакви мнения и желания на хората това ми е някак...странно  Rolling Eyes

# 128
Ето сменям темата  Laughing
В момента гледам Часът на мама по БТВ и на гости са две жени,които са родли в къщи единствено в присъствие на мъжете си  Shocked.Чувала съм за такива желания,но Бога ми колкото и широко скроен човек да съм и да приемам всякакви мнения и желания на хората това ми е някак...странно  Rolling Eyes
И аз го гледам ужас не бих си го представила мъжа ми да ме изражда
А за яденето аз по принцип съм пощелива, но не вярвам на това че всичко трябва да се опитва Hug

# 129
  • София
И аз сега се цъкля и се чудя Shocked

# 130
И аз изгледах предаването...  #Crazy, ми че той мъжа ми ще е припаднал преди мен...
Уф, нещо се разгърмя навън, сигурно пак ще вали...

Днес си купих едно списание "Бременност" то е сезонно май... но има много интересни статии, за подуването на коремчето, за развитието по седмици и за самото раждане с видовете упойки... много бързо върви... вече го прочетох, кажете какво друго списаниенце да си взема?

# 131
  • София
Ако са верни моите наблюдения, че през година летата са много горещи, а следващото прохладно и по-дъждовно, то май ние това лято няма да се пържим както бременлинките последното. Беше ужасно и така ги съжалявах милите с големите кореми. Ние сме без климатик и аз една вечер спах на терасата. В съседния блок имаше още един луд като мен Mr. Green
Вие имате ли подобни наблюдения?

# 132
Здравейте и от мен!
Пропуснала съм темата за шефовете, но аз и бездруго много исках да ви се похваля. Вчера, след дълго отлагане най-после се взех в ръце, влязох при шефа и му казах. Така ме беше шубе, очаквах да се нацупи, че кой ще ми върши работата през лятната кампания, а той милия дори ми се зарадва Joy. Сега сякаш дишам по-леко, направо съм си щастлива!!!
И аз не вярвам, че всичко което ти се преяде трябва да се опитва, но това не ми пречи идеаааално се възползвам да се глезя на мъжа ми и да си хапвам каквото ми се прииска. Той, милия, не смее нищо да ми откаже  Laughing Laughing

# 133
Това списание моята бременност си го взимах с Дени много е хубаво наистина.Аз чета Моето дете

# 134
Това с раждането вкъщи е ужасно, при положение, че хората са измислили толкова работи, за да ни улеснят в този и без това труден момент.

Относно това дали трябва да ядеш всичко, което ти се прииска съм на следното мнение: аз винаги съм го правила, просто защото съм си лакома (дори и преди да забременея). Не го правя от суеверие и не вярвам в това, че нещо ще му стане на бебето, ако не хапнеш точно определена храна. Мразя и когато някой ми казва "Трябва да си хапнеш от еди-какво си, за да не отказва бебето". Еми като не ми се яде, няма да го ям, пък после нека си е моя отговорността, ако вземе да не иска това или онова (което няма да стане, разбира се). Само се чудя едно: как ли оцеляват бебетата в другите народности като майките им не знаят за всички тези суеверия!!!

Общи условия

Активация на акаунт