Къде в Бургас (9)...

• 62 412
  • 585
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Хм, наистина не знаех. Нали уж бяха немски стоки. В Австрия има подобни магазини, не знам как се казват, но стоките бяха същите или почти същите.

В случая търсех безжични слушалки (за телевизор) и само там бях виждала. Някакви идеи от вас?

# 451

Момичета, в района Изгрев-Зорница-Славейков има ли магазин на ТСМ?

В този район не знам дали има такъв магазин, но в Центъра, по Богориди все още има един, в който предлагат немски стоки. До магазин GEOX,  почти веднага след магазина.

# 452
къде в Бургас, да намеря шивач/ка , който/която  да ми ушие рокля от сатен и колко ориентировъчно би ми струвало удоволствието?  newsm78

# 453
  • DE
Boncuk, в Битовия иди. Там съм си преправяла рокля от сатен!
За стесняване ми взе 3 лева. Мисля, че няма да ти вземе много за ушиване.
Зависи също и от модела.

# 454
Момичета, знаете ли къде има хубави картички за сватба ? Hug

# 455

Има една сватбена агенция, която се намира на Републиканска, ама незнам точно кой е номера, там съм виждала много добри варианти  Hug

# 456
Boncuk, в Битовия иди. Там съм си преправяла рокля от сатен!
За стесняване ми взе 3 лева. Мисля, че няма да ти вземе много за ушиване.
Зависи също и от модела.
мерси   bouquet дано не дерат там  Crazy

# 457
  • По света и У нас

Ето тук може да разглеждаш както модели така и цени /но това са покани/:
http://www.takrida.com/wedding_invitation/wedding_invitation.htm
Фирмата е Софийска, картичките са Италиански, пише че се предлагат и в Бургас ....
Стига моделите да ти допадат, винаги може да им звъннеш и да провериш за разпространителите им в Бургас или къде може тук в града да си ги поръчаш ....

Иначе поздравителни картички за сватба съм виждала, не малък избор в Хеликона на 2рия етаж или в Пингвините .... а за малки - доста голям избор има в цветарския магазин в Пикадили

# 458
мерси момичета   bouquet
Миналата година много трудно намерих, затова този път първо питам  Hug

# 459

Има много хубави, ръчно изработени в цветарския магазин на ул. "Сливница", на гърба на Пожарната.

# 460
за TCM-има един със стоки от там(но не вси4ки) в големия блок срещу новата поща-не знам номера му-има доста банки и компютърен магазин

мацки имам един въпрос-трябва ми заведение в бургас където да има стриптизъор или от някъде да поръчам такъв-има ли такова чудо в бургас Rolling Eyes-организираме едно моминско парти и искаме да е как си трябва-някакви идеи???

# 461
Има много хубави, ръчно изработени в цветарския магазин на ул. "Сливница", на гърба на Пожарната.
моля те обясни къде е това  Praynig явно съм слънчасала и не го намерих  Rolling Eyes
покани дали има също  Rolling Eyes

# 462
Boncuk,  магазина е  почти на кръстовището на "Сливница" и "Гладстон" До магазин Кристиор и срещу Евангелската петдесятна църква. Магазин за цветя "Тони" се казва
Не знам дали има покани, но ако не са ти спешни можеш да си поръчаш да ти изработят. Wink

# 463
  • Бургас
Търся ателие, в което да ми скъсят един сребърен комплект, колие и гривна! Идеи?

# 464
В Битовия комбинат в дъното в дясно има златар,попровя и сребърни накити.Провери там.

Общи условия

Активация на акаунт