Къде в Бургас (9)...

• 62 440
  • 585
  •   1
Отговори
# 420
Кажете ми къде има, но със сигурност да го има, балсам за коса на Чико за деца над 2г. Купувала съм го преди от полиема и от магазин бебе на подлеза на операта, но в последните две седмици обиколих навсякъде, и темата и новият магазин с/у атаген обаче навсякъде е свършил и в резултат дъщеря ми ползва моят балсам иначе сресването е невъзможно, но се чудя кога ще й докарам някой дерматит.

# 421
  • По света и У нас
bubi4ko - не знам дали вече не си проверила в Синдито /срещу Механото/, в Бамболино /зад Окръжна болница/ и в Хиполенда .... Ако и там не намериш, поне може да питаш в Синдито и в Полиема, дали не може да им поръчаш  Peace
И ето един последен алтернативен вариант  Wink
http://papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=359
изглежда е излязла някаква нова серия и може би и предстои зареждане  Peace
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=74_86&products_id=4303

# 422
Е това ако не е върха - от 4,90 на 14лв. На първият линк пише изчерпано. През Синдито днес минах и там няма, а не се сещам за друг алтернативен вариант. newsm78

# 423
bubi4ko  на входа на Безистена в парфюмерията имаше преди разни детски шампоани и балсами, но не на Чико, проверявала ли си? Ако искаш мога утре да погледна има ли някакви и да ти пиша.  Peace и в Пикадили мисля че съм виждала, но пак не Чико.

# 424
бубе, моята къдравелка я мия с Бюбхен 2в1, розов, с една принцеска. Струва 6-7 лв Peace

# 425
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя Редуктил (лекарство за отслабване) на най-ниска цена? Доста е скъпичък, пък е ефективен и мн му се чудя Thinking

# 426
Бубичко шампоани на Чико мисля че видях в Бамболино  Wink

# 427
  • Бургас
Момичета, в района Изгрев-Зорница-Славейков има ли магазин на ТСМ?

# 428
  • Бургас
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя Редуктил (лекарство за отслабване) на най-ниска цена? Доста е скъпичък, пък е ефективен и мн му се чудя Thinking

Аз си го купих от аптечен склад, но питах на аптеката на Поморина за цената за сравнение, разликата беше 2-3лв.
При мен нямаше ефект, дори преди да почна да го пия, ходих на консултация с кардиолог.

# 429
Tedka, мисля, че в аптека "Марешки" продават на най-ниски цени.

# 430
Момичета помагайте  Praynig
от 2 месеца търся пудра с отразяващи частици на CHARME  #Crazy
кутийката е червена
може да я водят пудра и фон дю тен
ще се побъркам вече  #Crazy #Crazy #Crazy

# 431
Мерси мацки, Катка ще го пробвам тоя на бюбхен другият път, но вече се набутах и взех тоя от 14лв, че старият от 4,90 са го спрели от производство. Гадняри. Днес даже и в Бамболино проверих но и там няма.

# 432
Момичета, къде се прави снимка на зъб? Знам, че има облъчване, някой знае ли дали не може да се снимат поне всичките зъби, че ако има нещо, да не се снимаме по сто пъти newsm78

# 433
  • Бургас
Момичета, къде се прави снимка на зъб? Знам, че има облъчване, някой знае ли дали не може да се снимат поне всичките зъби, че ако има нещо, да не се снимаме по сто пъти newsm78

По Републиканска след кръстовището с Кирил и Методий,където има лаборатория ,кабинети също правят снимки на зъби,вкл. и панорамна снимка.Слагат една престилка.

# 434
Момичета помагайте  Praynig
от 2 месеца търся пудра с отразяващи частици на CHARME  #Crazy
кутийката е червена
може да я водят пудра и фон дю тен
ще се побъркам вече  #Crazy #Crazy #Crazy

А ти кога си я купувала?Такова нещо няма дори в сайта им.

Общи условия

Активация на акаунт