Къде в Бургас (9)...

• 62 454
  • 585
  •   1
Отговори
# 435
  • По света и У нас
venividivince - ако не са ти дали изрично някаква бележка какво да ти снимат, може сама да помолиш да ти направят панорамна снимка .... другият вариант е да подчертаят и снимат определени зъби  Peace
А иначе Fresh Gale - вече ти е обяснила къде се намира, аз само ще добавя че от кръстовището на Републиканска и Кирил и Методий, тръгваш по Републиканска посока Славейковото пазарче  Peace
Лабораторията работи и събота  Peace Снимките стават доста бързо  Peace

# 436
Ji   януари си я купих
навсякъде има ружовете им / които изглеждат 1към1 с пудрата, когато са затворени/
кой им е сайта?
влюбих се в нея и се убивам да я търся  Cry Cry Cry

# 437
  • Бургас
Момичета, къде се прави снимка на зъб? Знам, че има облъчване, някой знае ли дали не може да се снимат поне всичките зъби, че ако има нещо, да не се снимаме по сто пъти newsm78

Аз съм ходила на Републиканска, но ми казаха че има ренген и до Хеликона в уличката Thinking

# 438
Ji   януари си я купих
навсякъде има ружовете им / които изглеждат 1към1 с пудрата, когато са затворени/
кой им е сайта?
Ami намерих един руски www.charme.ru

# 439
Ji   януари си я купих
кой им е сайта?
Ami намерих един руски www.charme.ru
там незнам защо, но опаковките са черни  newsm78
а в Бургас съм виждала много от ружовете им - само пудрата не  Sad

# 440
  • Paris
Момичета, къде се прави снимка на зъб? Знам, че има облъчване, някой знае ли дали не може да се снимат поне всичките зъби, че ако има нещо, да не се снимаме по сто пъти newsm78
В Стоматологията.

# 441
знаете ли къде продават декоративната козметика на eveline

# 442
  • На морето!
В Ивис на Александровска трябва да има.

# 443
# 444
  • Бургас
Мисля, че имаше стелаж и във "Ванеса"-та на ул."Христо Ботев"

# 445
Момичета, спешно издирвам координатите на дебеличкия фотограф-папарак дето причаква гостите пред ритуалния дом и тайно ги снима, а после продава снимките в ресторанта. Сещате се, нали, всеки е бил фотографиран от него на някоя сватба. Embarassed

# 446
  • у нас
Момичета, спешно издирвам координатите на дебеличкия фотограф-папарак дето причаква гостите пред ритуалния дом и тайно ги снима, а после продава снимките в ресторанта. Сещате се, нали, всеки е бил фотографиран от него на някоя сватба. Embarassed

ако е за този, който си мисля фотото се намира над Томатекса, срещу Тоха. Много е алчен, на нашата сватба на гостите продаваше снимките за 2 лв, а на нас - за 5 лв Crossing Arms

# 447
Много е алчен, на нашата сватба на гостите продаваше снимките за 2 лв, а на нас - за 5 лв Crossing Arms
Явно става въпрос за същия.
Благодаря ти много!

# 448
  • На морето!
В Стоматологията.
В св. София също ще ти направят снимка. Относно облъчването, зависи какво ще си правиш, не можеш да ползваш снимка на цялата уста, ако искаш да си вадиш мъдрец, освен това състоянието на зъбите ти се променя постоянно и ако след 2 години ти поискат пак снимка няма да можеш да ползваш тази  Wink

# 449
Момичета, в района Изгрев-Зорница-Славейков има ли магазин на ТСМ?

Всички магазини на ТСМ ги затвориха.
Имаше доста теми във форума - откакто влязохме в ЕС (2007г.) ТСМ са спрели вноса за България.  Ако все още има някъде техни работи (напр. срещу Кино Тракия), то това са стари стоки, внесени преди две години.

Общи условия

Активация на акаунт