Къде в Бургас (9)...

• 62 370
  • 585
  •   1
Отговори
# 510
Издирвам един ветеринар много спешно!!!
Казва се д-р Савов. Имаше кабинет на Гладстон до пожарната, после се премести на Калоян, до Сливница.
Моля ако някой има негови координати да ги даде - котката ми е много болна  Cry Cry Cry

# 511
Мисля,че въпросът ми е zа таzи тема. Има ли в Бургас магаzин на Есприт и ако "да" моля да ми дадете адреса. Благодаря предварително   bouquet

# 512
Мисля,че въпросът ми е zа таzи тема. Има ли в Бургас магаzин на Есприт и ако "да" моля да ми дадете адреса. Благодаря предварително   bouquet
Не.
Но има едно  магазинче, където продават ишлемета "eds", основно тениски, много са евтини, а трикото е отлично Peace

# 513
Катка,мерси.Би ли ми писала адреса тук или на лични? И какво е и6леме?  Embarassed Чувала съм думата,но както я zнам не пасва смисълът í тук,явно има и друго zначение.

# 514
МОЛЯ и аз за помощ.Някой да е виждал такива плочки из Бургас,зелените с камъчетата.

# 515
МОЛЯ и аз за помощ.Някой да е виждал такива плочки из Бургас,зелените с камъчетата.

не е по темата,ама това тоалетната на кафе "Зоната" в Изгрев ли е ?  Laughing

# 516

не е по темата,ама това тоалетната на кафе "Зоната" в Изгрев ли е ?  Laughing
Е как да не е по темата,ако там са наистина съЩите плочки може директно там да ги пита от къде са  Mr. Green аХ`Не! ,хайде давай адреса на тоалетната  Laughing

# 517
оф: Не знам от къде са.Видях ги в сайта на napravisam.

Много ги харесвам и като знам че като харесам нещо трябва да го имам....Трудно си харесвам.

# 518
 За плочките можеш да разгледаш в ДОМО до Елкабел, имаше като че ли такива или подобни,не мога да видя ясно на снимката какви са.

# 519
знаете ли къде в бургас нога да си закупя профисионални материали за козметичка /примерно дреха за работа  и всякакви други консумативи / сестра ми ще учи за козметик в ирландия е но иска от тук да си набави нещата за обучението

# 520
здравейте,
къде мога да намеря фирма, която да ми почисти основно климатика вкъщи, като същевременно не ми отреже главата ooooh!
Миналата година ми искаха над 200лв. за тази услуга от фирмата, от която сме го купили.
Проблемът е, че се е натрупал мухъл вътре и мирише зле, а не мога сама да го разглобя дотолкова, че да отстраня наслагванията.
Климатикът е Панасоник на 5г. ,ако има значение

# 521
TaniaV 
разходи се по фердинандова - отсечката от гладстон до калоян

# 522
момичета преди питах за магазин 4YOU, a тези които сте ми казали са на 4ME  Cry

# 523
Мисля,че въпросът ми е zа таzи тема. Има ли в Бургас магаzин на Есприт и ако "да" моля да ми дадете адреса. Благодаря предварително   bouquet
Не.
Но има едно  магазинче, където продават ишлемета "eds", основно тениски, много са евтини, а трикото е отлично Peace
Къде се намира въпросното магазинче?

# 524
[Къде се намира въпросното магазинче?

На Богориди, срещу магазин Exxo.

Миналата година ми искаха над 200лв. за тази услуга от фирмата, от която сме го купили.
Shocked егати инфлацията! Толкова струва поставянето или преместването.
Преди няколко години профилактиката струваше 30лв. По добре да извикате някой техник след работно време Peace

Общи условия

Активация на акаунт