Норвежки момички, стягаме баджаци, че се задават вкусни козунаци- 23

• 19 708
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен   bouquet
Как сте всички?  Hug
Аз поизчезнах малко, но нали празници това-онова Wink
Приятна работа на работещите и приятна почивка на почиващите  Heart Eyes
А болните да оздравяват!  Naughty

# 106
привет и от мен  Hug
бобченка,магазините на 1 не работят,а на 6 май се работи......
приятен и слънчев ден на всички  bouquet

# 107
Здравейте и от мен  Hug
Бобченка ей сега питах моя и каза че на 12-ти  Май се почива

# 108
  • ride my bike...
здравейте мами,
в събота вероятно ще ходим до Берген. Къде може да отидем - нещо интересно......магазини.....
И някой може ли да ми обясни системата със заснемането и плащането по 15 крони на минаване?
Благодаря

# 109
  • ТАМ КЪДЕТО ИМА ВОДИЧКА
Здравейте,бих искала да попитам дали случайно познавате Диана Крачанова /моминско/ родом е от гр.Шипка ;родена е през 1970 г . Ще се радвам да я открия и ми простете ако сте имали страничка с представяне - не я намерих.

# 110
За това ли пита6 galuni http://www.vegvesen.no/cs/Satellite?c=Page&cid=1162372675890 … subSideInnholdMal? Само аз ли пак забелязвам номерът на темата?   Joy

# 111
  • ride my bike...
kvinne -за същото питам Simple Smile, ако може някой да ме светне на практика какво се прави....

# 112
Ами да те светна тогава Grinning Приготвяш си паричките , имай предвид че сумата е различна в различните части на Норвегия, намаляваш като стигнеш дотам, изчаквате колата пред вас да тръгне и да падне бариерата или да светне червено на светофара и пускате паричките в една кошница. Светва зелено/ бариерата се вдига и приятен път Simple Smile Аз в тази част на Норвегия не съм била, но навсякъде е различно. На някои по забутани пътища има само една будка, слагаш парите в плик и пощ. кутия, пишеш си данните и това е. При нас можеш да си поставиш едно устройство на предното стъкло и системата те регистрира, но това важи само за тук.
На 12 май е Пинсе, затова почиват.
Винска, 23С беше днес. Слънцето - на приливи и отливи Joy

# 113
  • ride my bike...
това с бариерите - ясно,
а на тези дето пише " не спирай"....и ги има тук там по пътя?

# 114
А сега де? Обикновено има такива табели при ауто пасс, за друго не се сещам newsm78 Да се включат и другите.

# 115
  • ride my bike...
да, но ако нямам ауто пасс....какво правя. Броя си колко пъти съм минала ли? и си гледам часовника кога ли?

# 116
Ааа, няма такива работи. Обикновено има ауто пасс и няколко ленти за плащане, като може и да има с оператор. Ако пише само Не спирай, не спирайте и толкова Simple Smile Пригответе си дребни.

# 117
  • ride my bike...
еми - нещо подобно ни обясниха от службата, която ги поддържа. След като изприказвахме поне 100 крони се оказа,4е никой не може да каже колко трябва да платим. Нито от службата, нито по бензиностанциите където се плаща...ние трябвало да знаем колко пъти да платим. А то пътят ли да гледаш, при положение че си за първи път, табели ли да 4етеш....да броиш ли....
Та нещо не успях да си обясня цялата система - за това питам. Благодаря ти за отговорите  bouquet

# 118
В Осло вече няма хора да събират по 20 крони.Или си с апаратче и минаваш на ауто-пасс или си минаваш по стандартния път. Там едно нещо те снима и после можеш да идеш в бензиностанции ессо, да има кажеш номера си и да платиш (а поред някой сметката ти идва у вас по пощата)

# 119
Бързах да отговоря, щото за първи път знам нещо дето Роси не го знае!  Mr. Green Ех, доживях!

Иначе чичо Фичо е с ангина и на антибиотик вече! Много от рано ги почнахме тия антибиотици,бе! Уж го кърмих до годинка и нещо, уж е в страната с най-чистия въздух, уж няма контакти с много хора... А излезе по болнав от байко си!  Sad
В тая връзка: Дали можеш да си избереш педиатър за личен лекар? Щото в Хилсесташона педиатрите отказват да преглеждат болни деца, а нас ни трябва конски лекар - такъв дето познава какво ти е без да му кажеш!

И още един въпрос: Кога ги дават тия детски,бе? На 14.04 ни обещаха, че ще ни ги платят! Ей го месеца свърши, пари-нема!

Общи условия

Активация на акаунт