Норвежки момички, стягаме баджаци, че се задават вкусни козунаци- 23

• 19 702
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
ркб...зъболекарката викаш много разочарована... Joy...не можа да ти вземе паричките... hahaha

Бобче..мятай ги и хич не им се чуди... Joy И аз може би ще направя същата комбинация... newsm78

Щот имам тук аедин" Квик лЪнч"...нещо се мота самотен и никой не го иска... hahaha  та шИ го метна аз...

Обаче товето уиски ще го замется с... коняче Heart EyesА за апартамента..не се ядосвай...така става понякога.  Crazy  Ще намерите друг, по-хубав  Wink

Абе Палачинка отдавна  не е писала... newsm78 Изгуби се съвсем ...липсва ми... Rolling Eyes

# 91
Ех, Деси, ех агентке, мила! Приписваш ми заслуги дето ги нямам!  Blush
Както казвам на мъжо "Ние не представляваме себе си, ние представляваме нашата страна!" Mr. Green

Аз продължава да се боря да заздравя българо-норвежката дружба, да пребъде във вечността! Отивам да обясня отново на даскала на Марти що е туй "чукане на яйца"!

# 92
Сега съм взела мяркат ана едни шоколадови бонбони, имам и останало 50 гр уиски, та им се чудя. Ама какво им се чудя, да взема да ги метна  Thinking
е, 50 гр - само докато му се чудиш и то е заминало барабар с бонбоните.  eat То и аз така правя, голямо гледане са ме гледали тук как мятам уиски с шоколад, ама аз пък няма да ги отварям във всички тайни, я. Най-последната ми тайна е уиски с великденски яйца. Шоколадови, не варени. 
Хехе, марйо, откри тайната на pølse i brød. Представи си БГ с торти и маса сладкиши за децата. Кренвирши му е майката, в хартиени чинии. Следващата стъпка е take away пица. Ще те направим норвежанка ние, ще видиш как ще си мечтаеш за кренвирши в Бг.
Ркб, ти си с късмет. Моят зъбар взема пари без значение има или няма какво да прави. Все се подготвям психически, и все ме изненадва, всяка година все по скъпо става това полиране.

# 93
Охо, всички са писали, браво на вас  Hug
Нямам много време да пиша на всеки поотделно, затова на всички пожелавам приятно боядисване на яйца, правене на козунаци и всякакви други занимания, които имате в това празнично време   bouquet
Ние май ще ходим до Гърция на меден месец, само не сме решили къде точно  newsm78
Изкушават ни островите, но ще видим, сега събирам информация и впечатления.
Обяснявах на милото за някои български сватбени традиции и ритуали и той много се учуди.
Като казах, че се хвърлят късметчета на излизане от ритуалната зала и му обясних какво представляват късметите, той възкликна: Ама как, замерят младоженците ли? Joy
Та ще видим кое от българските традиции ще вземем и кое ще оставим (все пак не искам прекалено да шокираме роднините с ритуали като сваляне на жартиер със зъби и прочие)  hahaha

Ще мина да ви видя утре, вие пишете, пишете  Hug

А, видях, че галуни е писала, как пътувахте, всичко наред ли беше?

# 94
  • България
Ех, Деси, ех агентке, мила! Приписваш ми заслуги дето ги нямам!  Blush
Както казвам на мъжо "Ние не представляваме себе си, ние представляваме нашата страна!" Mr. Green

Аз продължава да се боря да заздравя българо-норвежката дружба, да пребъде във вечността! Отивам да обясня отново на даскала на Марти що е туй "чукане на яйца"!
Ааа,тази дружба Mr. Greenе обречена да пребъде,то и ние дето сме се взели с местни бая сме сe "потрудили"  ,кой с каквото може, помага! Grinning
А този учител ако е Сигбьорн,покажи му нагледно направо Sunglasses ,да не си затормозява напразно мнорежкия мозък,че там хавата е лоша ooooh! Joy

# 95
Христос Возкреси!

# 96
  • Stavanger,Norway/ Varna
Воистина Возкресе !!!

Живи, здрави, румени и засмени  Hug

# 97
Воистина воскресе!
Аз още реанимирам от вчера Sad Толкова тежка събота не съм имала досега, а за съжаление и следобедното дежурство ще бъде такова Sad
Milva2003, 750 крони за преглед и 2 снимки. Имам зъбен камък за чистене, ама кашлям и няма как Simple Smile не е заради черните ми очи.......

# 98
Христос въскресе!!!    bouquet

# 99
Христос Възкресе  Hug
Весело изкарване на празника момичета,аз нищо че не пиша много,не ме забравяйте  Grinning  bouquet

# 100
Христос возкресе!   bouquet

# 101
Во истина Воскресе!

Моя Филипон е с 39 (а през нощта беше даже 39,5) и кашля  Sad
Но пък Мартунката е щастлива, днес занесе яйца в клас и е настанало голямо чукане! То аз да го бях сбарала Сигбьорн щях да му покажа какво е истинско чукане (на яйца)  Mr. Green

Бягам да оказвам логистична подкрепа на Мартин, който се мъчи да присипи брат си!

# 102
Добро ви утро, норвежанки Grinning Къде зачезнахте всички?
Марйо, как е Филип? Спадна ли температурата? Моя мъж май днес ще отиде на работа най накрая, ама да не се радвам предварително.....
При нас работа колкото искаш. Като деня ни започна с порицание от шефа, трябвало да сме по ефективни. А как като си сам, не каза. Ние не че си мълчахме, де. Накрая на деня, който беше същата лудница, май му присветна нещо, защото дойде да ни похвали Joy
Днес почивам и смятам добре да оползотворя този слънчев ден!

# 103
Привет норвежанки...аз  си пих до саг кафето, изядох си препечента филийка с ъс сиренце и чубричка... Heart Eyes  и се стягам за работа в любимата Икеа... Sunglasses

ркб...в Осло имате слънце, а?...Па тука нЕма.. Crossing Arms

Марйо..как Фил, надявамс е д няма вече температурка.... Hug

Айде и от мен приятен ден на всички, работещи и почиващи... Hug

# 104
  • Stavanger,Norway/ Varna
И аз да се разпиша.
Пийнах си и аз кафенцето, сега ще разгледам какви квартири се предлагат, ще отида после с малката да шпионирам една тук в квартала да видя струва ли си да им се обаждам.

Винце, раздразни ме с тази филийка и аха се зати4ах и аз да си опека, ама се спрях.  Crazy

Момичета работят ли магазините на 1- ви май. А на 6-ти май е тяхната задушница. Работеше ли се или не, хич не си спомням.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт