През АВГУСТ майките щастливи ще гушкат бебенца красиви

• 16 736
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета!
Ние както бяхме безпроблемни, сега изведнъж ни се стовари....
Вчера се стресирах, че щях да катастрофирам и днес както си стоях изведнъж кански болки в корема, хайде при доктора, хайде вкъщи на легло, хайде шепи лекарства. Искаше в болница да ме вкара, но се размина.
Каза, че бебо изглезда добре, обаче - вкъщи и това е. Като си легнах взе на периоди да боли Sad(.
Май и ние ще се принудим да ограничим сексчето .. а такова желание имам .... Да ми е здраво детенцето ще наваксваме и ние.

За цигарите ще се разправяме Naughty
4000 вредни вещества и 16 доказано канцерогенни или поне така съм чела.
Може да има и други вредни неща( за мен стреса е истинския бич на нашето поколение, останалото  вкл. цигарите  си е катализатор), ама защо да наливаме масло в огъня. И лекарите дето викат, че не са толкова вредни са за бой. Най-малкото вредят на бюджета Simple Smile)))
И преди да кажете нещо, аз ги спрях преди година и половина ( пушех по 2 кутии на ден от 13 годишна).  И на мен ми се припушва, ама дишам дълбоко и продължавам.
/ Не обвинявам никого, само не искам, твърдението "не са толкова вредни" да накара някоя майка, която е на ръба и тя да пропуши/

# 166
Моля ви,ако някой знае нещо за тая варицела,кога е заразна или нещо успокоително,да ми даде малко кураж!

.Болните са заразни в периода 1-2 дни преди появата на обрива до завяхване на обривните единици.

Инфото е от тук . Ето още .

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 00:08 от Уки

# 167
Привет мамчета. Днес как така няма ранобудни мами? Времето в Добрич е страхотно от сутринта изпекло едно слънце - огромно, жълто и топло. Страхотно е. Сякаш лятото е подранило и наднича през прозореца ми. Не можах да се сдържа днес и си спретнах една закусчица на тераската на припек. Жалко, че съм в апартамент и си нямаме дворче.  Мммм днес съм в страхотно настроение пожелавам същото и на вас. Лек ден за сега от мен.

# 168
  • Все на втория етаж
Аз също се събудих много лятно настроена, дано целият ден да ми е такъв.

Хубав ден на всички! Hug

# 169
Здравейте момичета и от мен  Party

При мен също настроението е страхотно, предвид и изпеклото при нас слънчице.
Гледам разчепкали сте готварската тема Simple Smile Аз отдавна свикнах с мисълта, че ще си изкарам без "сладко" докрай вероятно. Мъжа ми без да е нужно да го коментираме ми показа, че вероятно ужасно се притеснява да не се случи нещо лошо по този повод и дори не е ставало на въпрос. Аз го разбирам, защото насила хубост не става, пък и при мен не е кой знае какъв интереса, е отвреме на време се появява ама срам-несрам ще си призная, че си се справям самичка  Embarassed Че кво лошо има-всеки си намира вариантите, важното е да цари мир и разбирателство и бебока да е добре   Joy Че така де...

За цигарите, аз съм твърд непушач, след като съм била 10 години заклет пушач, но отдавна стигнах до извода, че не само за тях а и за всичко по принцип човек си решава сам. Аз не бих станал нечии съдник, както не бих искала и мен да ме съдят Peace, така че душевен мир и спокойствие му е майката. Но не отричам, вредното въздействие на тютюна върху плода, както и на стреса, както и на изгорелите газове, на микровълновите фурни и т.н. и т.н.

За количките-аз също качих снимка на вероятната такава която май си избрахме. Видях я "на живо"  Wink, изпробвах доколкото е възможно в магазина и ми се стори доста подходяща за моите изисквания.

Mamadona, ти наистина си ошетала магазетата. Да си ги ползваш със здраве, и с голямо беремнно самочувствие.

Все се каня да драсна за бодинцата на Malkabubu, страшно ме заредиха и особенно първото е много фешън. Само си представям едно мекинко мъжленце в него  newsm32

Ками, покрай теб наистина само глупости се случват и се очудвам на безотговорността на хората при все че са и майки. Жалко при това много жалко, но спокойно, вярвам че всичко ще е наред.

Хайде стига, че вероятно ви досадих. Целувам ви !   bouquet

# 170

За количките-аз също качих снимка на вероятната такава която май си избрахме. Видях я "на живо"  Wink, изпробвах доколкото е възможно в магазина и ми се стори доста подходяща за моите изисквания.

Mamadona, ти наистина си ошетала магазетата. Да си ги ползваш със здраве, и с голямо беремнно самочувствие.

Все се каня да драсна за бодинцата на Malkabubu, страшно ме заредиха и особенно първото е много фешън. Само си представям едно мекинко мъжленце в него  newsm32

Ками, покрай теб наистина само глупости се случват и се очудвам на безотговорността на хората при все че са и майки. Жалко при това много жалко, но спокойно, вярвам че всичко ще е наред.

Хайде стига, че вероятно ви досадих. Целувам ви !   bouquet

[/quote/]

добро утро на всички   bouquet

радвам се че оценихте пазара ми, толкова съм не на ти с тия неща...съвсем скоро ще ви питам какво точно носи едно бебе и каква е разликата между гащеризон и ританки и кое кога се купува... а бебето може ли да си ходи по боди newsm78 май не трябва да има и дрехи май отхоре, например гащеризон? така ли? ох много съм зле  #Crazy #Crazy

иначе  много  ми харесаха количките които е снимала Феб, даже тази червената много ми хареса, но предполагам я няма в България Sad..., другата на Мутси също е много сладка, аз бях виждала само транспортера, тази изглежда по-лека някакси, но пък ми е много скъпа...

много ми се иска да отида в някой голям магазин където има 100 колички и да си избирам..сега ще почвам да търся в нета къде има такива детски магазини, който знае да дава акъл Wink

хубав ден, аз бягам на ЖК и на работа после:) стискайте палци

# 171
 Добро утро!

Детето ми го няма, замина на зелено училище и се успивам вече втора сутрин. Но пък съм отпочинала Simple Smile Днес ходих да си взема изследванията, всичко е супер само хемоглобина ми е много нисък, та ще дъвча Малтофер 2 пъти дневно.

Хубав ден от мен  Hug

# 172
иначе  много  ми харесаха количките които е снимала Феб, даже тази червената много ми хареса, но предполагам я няма в България Sad..., другата на Мутси също е много сладка, аз бях виждала само транспортера, тази изглежда по-лека някакси, но пък ми е много скъпа...

Bubi, има я /тя е 1 количка с 2 отделни коша, т.е. една рама с 2 коша/ -аз дори както писах я огледах обстойно в еднин от магазините във Варна, пък съм убедена че ще ги има и в София. Сега ще проверя.
Ето това е сайта на официалния представител за България мисля http://www.bebemarket.eu/bm/?p=katalog&razdel=artikuli&id=5&marka=1
Няма как да ги нямат на място. Успех  Hug

# 173
  • Бургас/Пз
Bubi, има я /тя е 1 количка с 2 отделни коша, т.е. една рама с 2 коша/ -аз дори както писах я огледах обстойно в еднин от магазините във Варна, пък съм убедена че ще ги има и в София. Сега ще проверя.
Ето това е сайта на официалния представител за България мисля http://www.bebemarket.eu/bm/?p=katalog&razdel=artikuli&id=5&marka=1
Няма как да ги нямат на място. Успех  Hug

Feb, много ми хареса и тази количка не бях я виждала до сега , а и това което успях да разгледам цената май ще дойде по ниска от Мутсито. Плюс това ми изглежда по широк зимния кош. Ше взема да се разходя из Бургас, да видя дали ще я намеря, ако не другия месец като отида в София ще я търся там.

# 174
Здравеийте и от мен. Виждам че има нови попълнения, дано имат безпроблемна бременност. Моите контракции идват от бъбреците и уретрите. Оказа се че задържам по-малко урина в двата бъбрека  и също така матката притиска уретрите и от там болките и контракциите.Сега гледам да лежа и не пиша много . Лек ден на всички.

# 175
Такаааа мисията изпълнена........ Simple Smile

Доклад:

http://www.mutsy.nl/products/urban_rider/options тази количка : рамка, седалка и сенник + кош за новородено струва 1195лв., столчето за кола е 256 лв най-евтиното. Транспортера го нямаха. Та тази Urban rider - а е с наистина разкошни, стабилни колела, стабилна лесно сгъваема конструкция, абе с една дума е чудна. Има едно НО, с коша за новородено тежи около 20кг  Confused

Гледах и една нова марка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 569a7b0380956e996със следните предимства: супер лека, супер маневрена, може да се използва от 0 до 4г възраст или до 40 кг с две деца в нея (има такава възможност), помпащи се големи гуми, много компактна и лесно сгъваема, може да се монтира и столче за кола с помоща на адаптер. НО няма отделен кош за новородено, просто гърба и пада до крайно легнало положение. Марката е новозеландска и е висок клас. Цената на количката с една седалка е 879лв, с две 1048, столчето за кола е 146лв.

Ами май това е ако има въпроси питайте. Дадоха ми пълни оферти и на Муци и на другите.

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 14:04 от Asija

# 176
Здравейте момичета,
 радвам се, че всички са в хубаво пролетно настроение :о) Аз си поработвам и ви чета! Вчера ходих на преглед във Вита, пак откарах 2 часа в чакане пред кабинета, но поне резултатите си струваха. Малкия ми син е вече 450 грама, много подвижен за радост на мама. И на мен като на Asija ми е нисък хемоглобина 107 и пия Малтофер, но по 1 засега на ден (и без това е отвратително това хапче) Sick
Иначе за количка още не съм гледала, разглеждам с интерес вие на какви сте се спрели! Струва ми се скъпо 1500 за Митсу, но може пък и да си струва, сестра ми има Jane и тя даде над 1000 лв за нея - 3 части, но нещо не ми харесва това че гумите и постоянно са меки  newsm78. Но ако са спукани предполагам че може да се оправят! Иначе е мн хубава и не е голяма, събира се и в най-малките асансьори  Laughing
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 569a7b0380956e996
Това е засега от мен, хубав ден на всички мами   bouquet

# 177
Asja, количката Мицу Урбан Ридер е страхотна, поздравления за избора, къде в София може да се намери? Магазин?
Хубав и лек ден на всички, работещи, хайде аз се захващам и аз  Laughing

# 178
Аз ходих до магазина в Павлово, но ето и адресите на останалите http://www.mutsy.nl/stores/Bulgaria/Sofia/1020

# 179
  • Бургас/Пз
Ася, наистина на Урбана и на Транспортера килограмите са повечко. Аз затова се спрях на 4райдел и на слайдера. Кофти е че в модела няма нито кошчето за кола нито чантата , те се поръчват отделно и вече цената става към 1500лв. Като гледам обаче и този ВАРИЯНТ 3 В 1на Jane Slalom Летен кош, дъждобран , чанта, кош за новородено,стол за кола "Ребел про" 0-13кг- 1587.00лв., горе долу пак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт