През АВГУСТ майките щастливи ще гушкат бебенца красиви

• 16 738
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
Който знае цена за муци-количка, нека сподели и аз съм се спряла на нея, ама пустия магазин в павлово работи когато и аз работя, а събота и неделя почива, когато и аз почивам. ААА и какво включва  сената и какви цветове има. Абе пълно инфо. както си му е редът. Леле как гърми, подскочих на стола. Уф много мразя така.
П.С Сетих се кой отдавна липсва. Валени я няма доста отдавна..... newsm78

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 16:42 от graciana

# 151
За Мутситата аз съм поела ангажимента да проверя цени и други подробности Wink Ако има каталози ще взема и от тях. В Холандия цените са между 450-600 ЕВРО, така че тук едва ли ще са по-малко. Утре следобед ще Ви докладвам.

И да се оплача: от едно известно време така ми се пуши, че не е истина просто Sad

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 16:03 от Asija

# 152
И аз съм любопитна да разбера повече инфо за тези колички-Мутси; принципно съм си харесала на Чико модел, но ако се окаже , че тези са по-хубави, ще се ориентирам към тях; и на чико модела е 1300 лв ама поне искам като ще давам толкова пари, за тези пари да взема максимално доброто
П.С Сетих се кой отдавна липсва. Валени я няма доста отдавна.....
Граци-доколкото си спомням, Валени предупреди, че дълго време няма да има достъп до комп, защото започна ремонт Peace
Колкото до секса-и аз се присъединявам към Цвети, повредих се нещо и нямам ищах никак за секс, така, че за мъжа ми секса отдавна е мираж (поне с мен де) hahaha

# 153
Кекса... Мърлям там нещо, ама тая новата рецепта определено не ме кефи  newsm78
А и доктора хич не ми помогна: "Колкото и когато искате"и то баш пред мажо  #2gunfire

# 154
Асе и аз пропуших! Не много, но по 2-3 най-много до 5 цигари на ден, ако излизаме вечер! Консултирах се с 100 човека и всички казаха, че не е толкова вредно, ама знам ли? Мен ако ме питаш по-добре си запали, дръпни два пъти и я хвърли, отколкото да го мислиш! Всичките ми приятелки около мен пушат и не са спирали по време на бременност, а само са ги намалявали, а всичко е о.к. с дечицата им и обратно една, която нито пуши, нито пие, бебенцето й се роди с шесто пръстче на едната ръчичка.  Cry Всичко си е Божа работа - Господ да е с нас, с нашите бебчета и смело напред! Лично мнение!  Naughty

# 155
Ние секса не сме го спирали,само дето понякога сме много уморени вечер и това е единствената причина да не правим.Иначе нямам проблем с желанието.И не отказвам.Миналата бременност го правихме до последно.Само в деня преди раждането не,защото ни беше много притеснено.Ама кой както си чувства нещата.Ако на някой не му се иска ,значи не бива.

# 156
  • Все на втория етаж
Забравила съм що е то? За какво си говорите?  Mr. Green
И както каза бланш , за мъж ми е мираж, поне с мен де.
Никакво желание, ама никакво. Първата бременност едва ми смогваше, до последно, сега обаче грам не искам. Дано се оправя после. Laughing

За колички гледам / чета / че си говорите, аз още нищо не съм избрала. Смятам, че има време.

За Валени и аз си спомням писа, че ще зачезне, а никой ли не си спомня за тази майка, за която аз се сетих? С детенцето, което не искаше братче/ сестриче и ходиха на психолог?

Сутринта Алекс ми вика : " Ами мамо, бебето как ще излезе, нали ще имаш дупка на корема " и се разплака...като изобщо не сме говорили пред нея никакви неща. Вижте детската мисъл какво нещо е. Аз онемях направо.

С това съм съгласна:

Асе и аз пропуших! Не много, но по 2-3 най-много до 5 цигари на ден, ако излизаме вечер! Консултирах се с 100 човека и всички казаха, че не е толкова вредно, ама знам ли? Мен ако ме питаш по-добре си запали, дръпни два пъти и я хвърли, отколкото да го мислиш! Всичките ми приятелки около мен пушат и не са спирали по време на бременност, а само са ги намалявали, а всичко е о.к. с дечицата им и обратно една, която нито пуши, нито пие, бебенцето й се роди с шесто пръстче на едната ръчичка.  Cry Всичко си е Божа работа - Господ да е с нас, с нашите бебчета и смело напред! Лично мнение!  Naughty

# 157
Момичета, много съм щастлива!! Бях на консултация и бебчето се видя!!!  МЪЖ ще е ! Ееее, ако знаете колко се радвам! А за таткото да не говорим! newsm44Сложете и на мен едно синичко щъркелче!!!
 newsm74
Поздрави на всички маминки!

# 158
оххх ей на откога съм ви запитала за кекса, чак сега се сетихте..ние толкова време не бяхме правили, че чак се бях отчаяла, сигурно около месец ако не и повече, но миналия уикенд имаше малко, та се успокоих..при нас проблема е в мъжо, нещо все се притеснява за бебето, а и напоследък е все уморен... newsm78 ако не му вярвах, и не беше при мен всяка вечер щях да кажа, че ми изневерява, толкова е странно. според мен има нужда от една ваканция  Mr. Green както и моя милост Mr. Green

искам да ви кажа, че аз не съм спирала да пуша и съм много гузна, в смисъл много съм ги намалила, по едно време пушех по 2 цигари от тези клечките сутрин с кафето по физиологични причини и някой път вечер ако излизам. ама тия дни забелязвам как ми се пуши все повече и повече Embarassed ужасно е! това е най-големия ми кошмар- аз винаги съм била страстен пушач, пуша с голям кеф, пуша от 10 години и по много, табиетлия съм, верно пуша най-слабите възможни цигари ама си пуша и сега е една борба, хем съм гузна постоянно хем не издържам и си дръпвам оттък оттам  Embarassed Confused Cry дано всичко е наред. днес съм се стреснала и ще видя колко възможно най-дълго ще издържа без цигари

аз пък да ви кажа изобщо не мога да си харесам количка, нито мутси, нито чико ми харесват, особено чико ми се видяха едни такива огромни шарени и тежки  Crossing Arms
не знам какво ще се прави

много ми е странно едно нещо - хем няма доказателства върху какво точно и как вредят цигарите на бебето а се изхожда от това, че по принцип са вредни, хем навсякъде пише забравете за цигарите...не мога да го разбера това. ясно, че не е полезно, ама да не би въздухът който дишам в центъра на софия където живея да е чист? дрехите ми стават черни за един ден само от въздуха! да не би да не ядем боклуци с химии и какво ли още не, кой знае колко вредни...абе не знам. според мен, 1-2 цигари не би трябвало да вредят ако съдя по цялата гадост която дишаме и ядем, от друга страна това си е огромен риск. така че който успее да се пребори-само така. за такива като мене, да се преборим поне до 1-2 на ден, което също си е постижение повярвайте, непушачки..сериозно постижение! Sick Sick Sick

Peaceа сега сигурно и ще ме нападнат добрите мами и ще ме направят на салата за тия смели изказвания Peace ама просто още едно мнение..

сега ви пожелавам хубав ден   bouquet

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 17:32 от malkabubi

# 159
Иренка, ти питаш за Верчето. За съжаление нямам инфо от нея, но ще и пиша на лични да видя как са.  Peace

Уауу, мама Дона изкупила магазина.  Laughing Да са ти честити дрешките, много са хубави. Ще имаш и за следващата бременност.  Wink

# 160
оххх ей на откога съм ви запитала за кекса, чак сега се сетихте..ние толкова време не бяхме правили, че чак се бях отчаяла, сигурно около месец ако не и повече, но миналия уикенд имаше малко, та се успокоих..при нас проблема е в мъжо, нещо все се притеснява за бебето, а и напоследък е все уморен... newsm78 ако не му вярвах, и не беше при мен всяка вечер щях да кажа, че ми изневерява, толкова е странно. според мен има нужда от една ваканция  Mr. Green както и моя милост Mr. Green

искам да ви кажа, че аз не съм спирала да пуша и съм много гузна, в смисъл много съм ги намалила, по едно време пушех по 2 цигари от тези клечките сутрин с кафето по физиологични причини и някой път вечер ако излизам. ама тия дни забелязвам как ми се пуши все повече и повече Embarassed ужасно е! това е най-големия ми кошмар- аз винаги съм била страстен пушач, пуша с голям кеф, пуша от 10 години и по много, табиетлия съм, верно пуша най-слабите възможни цигари ама си пуша и сега е една борба, хем съм гузна постоянно хем не издържам и си дръпвам оттък оттам  Embarassed Confused Cry дано всичко е наред. днес съм се стреснала и ще видя колко възможно най-дълго ще издържа без цигари

аз пък да ви кажа изобщо не мога да си харесам количка, нито мутси, нито чико ми харесват, особено чико ми се видяха едни такива огромни шарени и тежки  Crossing Arms
не знам какво ще се прави

много ми е странно едно нещо - хем няма доказателства върху какво точно и как вредят цигарите на бебето а се изхожда от това, че по принцип са вредни, хем навсякъде пише забравете за цигарите...не мога да го разбера това. ясно, че не е полезно, ама да не би въздухът който дишам в центъра на софия където живея да е чист? дрехите ми стават черни за един ден само от въздуха! да не би да не ядем боклуци с химии и какво ли още не, кой знае колко вредни...абе не знам. според мен, 1-2 цигари не би трябвало да вредят ако съдя по цялата гадост която дишаме и ядем, от друга страна това си е огромен риск. така че който успее да се пребори-само така. за такива като мене, да се преборим поне до 1-2 на ден, което също си е постижение повярвайте, непушачки..сериозно постижение! Sick Sick Sick

Peaceа сега сигурно и ще ме нападнат добрите мами и ще ме направят на салата за тия смели изказвания Peace ама просто още едно мнение..

сега ви пожелавам хубав ден   bouquet

цитирам те малкабуби заради цигарите,
оххх аз си мислех че съм най-невъобразимата ужасно пушеща бъдеща майка, първите 2 месеца докато не знаех че съм бременна ги докарвах до 2 кутии и половина от шарената карелия. през 3ти месец вече знаеща си дръпвах по 1-2 цигари, понякога по повечко. от 4 месец до момента вече 3 месеца ми се е случвало 1-2 пъти макс и то не цяла цигара а едно две дръпвания. но от тия спирания на цигарите си направих яко стрес за организма, качих само от цигарите 10 килограма и 10 за бременнстта, перфектна съм просто в началто на 7ми месец с 20 кг от горе .. после се чудя дали ще се сдържа да не прпуша отново .... уххх не е лесно   bouquet smile3505 smile3511

# 161
Ехо,ето ме и мен!От няколко дена не съм припарвала до компа...
Радвам се,че Пипи и Клаопатра вече са си вкъщи и са добре  bouquet
Благодаря-със закъснение-за поздравите послучай Цветница!Аз не си изкарах кой знае колко хубаво-мъжо си отиде на риба,въпреки че по този повод вечерта се изпокарахма яко;Целият ден ми беше криво smile3518.Отидох за малко да се видя с нашите и после-на лекар.Е,там ми беше най приятното преживяване за целия ден: Доки така ми се зарадва,че не се бяхме виждали отдавна, а и на мен ми беше домъчняло-това е лекарката,благодарение на която очакваме нашето бебче! Та си побъбриме едно хубаво,видяхме бебка,каято спинкаше през цялото време-всичко е наред и с нея и със шийката,че нещо се бях притеснила...Само че ми увеличи дозата на Магнерота,защото корема ми бил твърд,а и аз усещам как понякога ми става като камък Weary.Дано всичко да е наред и да си износя спокойно бебчето до края newsm17.Та след това като се прибрах,случайно разбрах,че едно детенце от входа е болно от варицела,а пък едно друго негово приятелче е почти всеки ден у нас...а умната му майка-тази с детето,които все са у нас, и свекърва ми не ми казват нищо-да не ме притеснявали smile3511.Е,много им благодаря-да им ....на загрижеността!И понеже са много загрижени ме оставиха да си седя около тях няколко часа на пейката пред блока,нищо не подозираща...Направо вече ще се побъркам!!!Омръзна ми да съм все за нещо на нокти и да се ядосвам и да рева smile3518.Само се моля на Господ да ни пази и да не се разболявам от гадни болести,които могат да навредят на бебенцето ми! newsm17. Дано да ми се размине... newsm45.
И така,мили момичета,аз пак ви се оплаках едно хубаво,дано да не съм ви натоварила много...Моля ви,ако някой знае нещо за тая варицела,кога е заразна или нещо успокоително,да ми даде малко кураж!Благодаря ви,че ме изчетохте и се надявам,че няма да ми забраните да влизам с моите оплаквания! newsm51

# 162
Моля ви,ако някой знае нещо за тая варицела,кога е заразна или нещо успокоително,да ми даде малко кураж!Благодаря ви,че ме изчетохте и се надявам,че няма да ми забраните да влизам с моите оплаквания! newsm51

Kaми,а ти боледувала ло си от варицела като малка?Защото ако е така имунитета е достатъчно траен.Опастността е по-голяма ако не си.Не искам да те плаша,но това е доста заразно заболяване,така че незабавно уведоми своята докторка за този контакт,тя сигурно ще ти даде най-добрия съвет.Иначе инкубационния период за варицелата е 21дни,дано след като минат да си пак тука,желая ти го от сърце!!!Пиши как се развиват нещата!

# 163
  • Бургас/Пз
Днес успях да го видя Мутсито на живо. Качих няколко снимки в албумчето. Това е модел който е със кош за новородено и летен вариант 1135 лв. Отделно се поръчва столчето 275лв. В магазина не можаха да ме оправят много но това е май  моделът 4rider. Видях и транспортера, но е доста по голяма и струваше варианта 3 в 1 /зим.кош, столче за кола и летен вариант/ 1480лв. Горе долу разликата не е голяма, почти на цената на Чикото 3 в 1. Засега на това сме се спряли, но до август има още доста време.

Иначе покрай количката каката се задрънча та купихме и някой работи за бебето. А бях решила чак юли месец да купувам. Нищо , тъкмо да й мине малко мерака и да ни остави на мира, че не се трае.

# 164
маминки една порция смях от мен  Laughing
http://maluw.flyfolder.ru/topic1016.html

Общи условия

Активация на акаунт