През АВГУСТ майките щастливи ще гушкат бебенца красиви

• 16 760
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
Привет!

С малко закъснение Честит Имен Ден на всички, които носят имена на цветя! Бъдете здрави и щастливи!

Добре дошли на новите мами!

През месец май ще имаме няколко булки тук от темата.  Grinning Пожелавам им весела сватба и незабравими емоции.

Радвам се, че при момичета с проблеми вече всичко е нормално. Дано така да е до края с всички.  Praynig

eya, ти нищо не казваш за твоя приятел?  Mr. Green Срещате ли се, почна ли да те подготвя за раждането?

Мика явно има затруднения в момента с форумстването, но щом е добре скоро ще се обади от новото си гнездо сигурно.  Peace

Ellle, спокойно, едва ли е от падането. Не се тревожи излишно!

# 136
Мамите дето, ще се женим през май, докъде сме с подготовката?
Ние сме на 4ти и вече треска ме тресе, защото включително и украсата ще си правим сами  Crazy пък още сме до никъде.
Роклята не е готова, халки нямаме, чаши нямаме, дисководещ нямаме...... драма..

Имам чуството , че всяка сутрин корема ми е двоен (така че роклята може би е добре , че се бави), обаче пък вчера ми направиха комплимент,че съм отслабнала  #Crazy
но едва ли, сигурно пропорциите корем тяло са се променили и затова така изглежда  hahaha

Знаете ли, това което пише в линийката ми е вярно, бебо наистина чува и различава гласовете. Направи ми впечатление, че майка ми като се паникьоса за нещо и ми извика  и бебо се стряска и подскача ... ooooh!

# 137
  • Все на втория етаж
Здравейте, майчета и от мен днес. Аз съм гроги, краката ме болят, имам и мазол даже, целият ден откарах в Пирогов, заради племенницата, беше ми много гадно и се понатоварих. Сестра ми не искаше да ходя, но племенницата ми е като дъщеря, обичам я колкото Алекс и много исках да съм до нея. Поплаках си също и само се моля да се възтанови бързо и да е добре направена операцията. В стаята й имаше бебок на 10 месеца, на който му беше правена операция от пъпна херния на 4 месеца, но е била неуспешна. Много мъка има там и се разтроих доста. Дано на никой не му се налага да стъпва там, камо ли в детското отделение и то в това ни положение - много е тежко. Иначе сестрите са мили и грижовни и съм им благадарна за грижите, които полагат за децата и племенницата. Това е от мен, нямам настроение за нищо. На преглед съм на 12 Май чак и не ме свърта вече. А днес малко за разведряване купих едни панталонки и едно блузенце за моят малък мъж - живи и здрави!

Желая ви само положителни емоции.

# 138
  • Бургас/Пз
Аз днес бях на женска консултация. Бебето е добре. Вече не е чак толкова кротък и го усещам не само вечерно време, а и през деня. Докторът ми каза че всичко е ок и няма място за притеснения. Все още не пия за витамините. Килограмите ми са +5 и за сега се чувствам добре. Лекарят ми каза какви изследвания да си направя и като ги види каза че ще прецени дали да почвам да пия.
Моите сърбежи се оказаха някакъва алергия. Утре ще ходя на алерголог дано да разберат какво е, защото вече направо полудявам. На места вече даже имам ранички от чесане.

На всички майчета, честит празник на патерици. Ние имахме много приятели именници и вчера изкарахме страхотен ден с много настроение и емоции. качих и няколко слънчеви снимки в албумчето.

# 139
Зравейте момичета!
Честит празник на патерица на всички с имена на цветя да сте живи и здрави!
При мен нищо интересно,освен,че хемоглобина ми е малко нисичък,ще видим какво ще каже моя лекар като занеса изследванията,но най вероятно и аз ще започвам с желязото!
Много се радвам за момичетата,че вече са добре,Стела много си красива,ти направо си идеалната бременна!
Ще накарам и аз мъжо да ни снима с малката и ще си кача снимка в албумчето!
Като ви видях сладките неща за бебчето направо ме засърбяха ръцете и аз да купя нещо!
Целувки и много хубав ден на всички!  love001 newsm51

# 140
Здравейте и от мен!  Hug
Първо искам да честитя на патерица чудесните празници, които минаха на всички и най-вече на именниците! Живи и здрави и много щастливи да сте!
Добре дошли на новите мами, а аз си мислих, че съм единствената, която е закъсняла с включването! Добре дошли и на Стела, Клеопатра и Пипилотка
Асе ако има място за китове в басейна мога и аз да се включа в водната аеробика, обаче след края на май, когато ще изляза в отпуска.
Аз имам само да се оплаквам от тези няколко дни отсъствие. В четвъртък ме удари една тийнейджърка с колело. Буквално ми връхлетя в гръб - слава Богу ,че не паднах, а и корема не успя да ми удари  Praynig животното! Само ми разпра чантата, уплаших се здраво и ми посини крака! И понеже едно зло никога не идва само - в четвъртък  срещу петък
Крис почна яко да повръща и да дриска. Цяла нощ почти не сме спали, на другия ден продължи до обяд, но се изтощи много и до събота след обяд почти не е ставал от кревата. Естествено като за капак на всичко ме зарази и мен и от събота през нощта аз заех мястото му пред легена! Много тежко го изкарах - обезводних се жестоко, имах температура и имах усещането, че умирам. На всичкото отгоре лекарите казаха да влизам в болница да ме "налеят", обаче аз категорично отказах. Ами нали ако вляза там и ще се побъркам допълнително и от обстановката и от болните около мен. А,не! Останах си вкъщи на моя глава, пих лекарства, леля ми е мед.сестра - включи ме на системи и днес съм на работа. Карат ми се, ама какво да направя - не ми се седи в къщи. Вчера цял ден от креват на креват и тая сутрин ми идеше да отида пеша на работа. Беше ужасно! Вируса е кошмарен - вярно, че държи по ден и половина, но как само!  Cry Пазете се много!
Сега и аз като Ellle се оплаквам от едно леко по-жълтеникаво течение, ама слава Богу утре съм на ЖК и ще ги накарам да ми вземат секрет. Утре след прегледа ще докладвам. Иначе и аз стабилно се наревах тия дни - много ме беше страх да не направя нещо на бебето!  Cry Ама днес съм по-добре!
Така, като ви чета разбирам ,че има нови снимки - отивам да разглеждам, а и аз докато си бях в къщи успях да снимам малко мои дрешки-бременлийки, така че ще ги кача и тях.
Мойто мъниче също се разрита тия дни доста и съм много щастлива!  newsm32
Целувки много от мен   bouquet и приятен ден! По-късно ще се включа пак! Пазете се  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 141
Здравейте мами сладурки!!!
 Аз най- после приключих с ремонта и най- после се реших да излезна малко в болничен и вече да не ходя на работа. Живот и здраве от 7 май си сядам вкъщи. Иначе съм добре дори невероятно за мен съм качила само 3 кг.  Grinning досега но пък миналата зима качих 20  #Cussing outбез да съм бременна. Вече съм готова с избора на количка и креватче но и идея си нямам кога мога да ги купя т. к. едни казват че не е хубаво да пазаруваш предварително, други пък обратното ... Вие какво мислите по въпроса?
 Е това е от мен. Целувки на всички Wink

# 142
  • София
Здравейте, мами Hug Как сте?
Аз съм малко депресирана, защото снощи сев скарахме с мъжо(той беше виновен)..пък после аз прекалих и накрая се чувствам аз виновна, а не той.. ама поне се разбрахме...
И аз да ви се оплача като правя секс има някаква болка, а уж нищо ми няма newsm78 Вие какво мислите по въпроса? Thinking
Cveti_Ivanova, аз мисля да започна да пазарувам в началото на юли, за да ми е готова всичко. Не вярвам на суеверия Naughty А другото, което е ако слушам хората то значи трябва детето като се роди да спи на земята и да стой голо докато му купим нещата... Joy
Аз съм на ФМ на 7-ми пак при д-р Врагалева заради едното бъбречно легенче, което е по-голямо от нормалното.. Дясното, което е наред е 28 мм, а лявото, в което всъщост е проблема е 45 мм и много се притеснявам Confused Моята лекарка каза, че няма нищо страшно, но аз си се притеснявам нали си е моето бебе. Дано всичко е наред и не се е оголемило, а е намаляло Praynig
Приятен слънчев ден ви желая зареден с много положителни емоции  bouquet

# 143
И аз смятам към началото на юли вече да почвам да купувам това - онова, иначе на кого да разчитам да ми го купи? Предпочитам аз да си избера нещата! Предния път се бях доверила на мама и свеки и бяха купили чудни костюмчето, които всъщност се оказаха "пижами"  hahaha, така че май аз ще трябва да вършея тоя път!

# 144
Добър ден! Виждам, че групичката ни отново е налична-мамите с неразположения вече са на линия, това е чудесно! Аз тъкмо се прибирам в офиса след стабилен обяд-сега едвам дишам; радвам се на хубавото време навън и много ме е яд, че по Великден го дават да се разваля Close
Аз също още не съм почнала да пазарувам за бебето, но и първия път бях така: "овладях" се до към 7-ия месец и после като започнах, нямах спиране Laughing; но пък Али като се роди имах всичко необходимо, че и отгоре, при това избирано от мен самата; така, че смятам и сега, живот и здраве след около месец да започна с покупките, като първо ще си взема количка и креватче; голям мерак ми е

# 145
Здравейте момичета,
аз ще купувам след като се роди. Или по-точно маминка и мъжо ми ще пазаруват.
Как сте със секса мили дами - при нас го няма.
Все ме е страх , че може нещо да навредим на бебо.
Хубав ден !  Two Hearts

# 146
Добър ден !

Мамадона щом за мен Шишо Бакшишо има място, ще се намери и за един кит. Мъжа ми ме бъзикаше като му казах че ще ходя на водна аеробика, че от Гриинпиис ще съдят болницата и щяли да висят на прозорците с плакати "Спасете китовете" Laughing Та като решиш свиркай и отиваме Wink

Аз със детския пазар съм доникъде, но от 5-10 юли като изляза болнични почвам и незнам кога ще се спра  smile3521 Утре на обед отивам да видя Мутситата в магазина за колички на Павлово.

А с кекса сме горе-долу, на фона на това което беше. Ама като родя ще наваксаме Wink

# 147
Аз също нямам ищах за секс. Все ми се спи, все нещо ме боли! Ама както казва Асето ще наваксваме като се родят бебетата!  luvbed, само че внимателно да не стане пак  EFP  Joy Joy Joy
Вече изкуфях тотално!

# 148
  • Бургас/Пз
При нас кекса е в изобилие, то много хормони много нещо бе. Ама то така беше и първия път, до последно ни се отдаваше възможност, че после като се роди все си на тръни че някой ще ревне от другата стая.
А за покупките се съмнявам , че ще успея да удържа до юли. Просто трябва да ми забранят да влизам в детските магазини. Количка вече харесах , ходих гледа Мутси и вече съм почти 90% сигурна че нея ще вземем. Само ще трябва да отида да пробвам дали ще мога да я вкарам в колата и ще я капарирам. Спряла съм се на едно готино електриково синьо. Лошото е че тук нямат столчето и ще трябва да го поръчвам отделно. Моделът е Mutsy slider, ако не се лъжа. Малко е скъпичка но се надявам да си оправдае паричките. Транспортера също много ми хареса но идва по големичка и по тежичка.
Асе, чакам те да кажеш мнение от посещението в магазина. Тук имаше само един модел пусто да остане.

# 149
При нас кекса е в изобилие, то много хормони много нещо бе.
Joy  Браво АНИ само така....важното е да се чувстваш добре Peace
На мен  не ми се яде грам ама грам кекс, newsm78,а не бях такова момиче.На мъжо му се струва странно ,чак ми каза да питам на следващия преглед лекаря ми дали е нормално Joy
Сега и съм му и  сърдита и хич не му давам да доближи до мен,но попринцип тази бременност ми е по странна,все ми се спи,все ме боли,нервно ми е и ....изкуфявам и аз тотално!

Общи условия

Активация на акаунт