През АВГУСТ майките щастливи ще гушкат бебенца красиви

• 16 765
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
Добър ден момичета Hug, честит имен ден на патерица на всичките ни цветя в темичката, както каза някой и скрити и явни Laughing
В петък бях на консултация - всичко с бебка е ок, хемоглобинът на мама е малко нисък, но доктора каза, че не иска да ме тъпче с лекарства, а да наблегна на месото и плодовете, че от тия пости покрай мъжът ми и аз съм закъсала явно #Cussing out, защото не мога да смогвам да готвя сто различни манджи и за него и за мен и ето какво се получава. Ама то това от мързел очевидно излезе ooooh!
Иначе нямам търпение да свършва тази седмица, че да почина малко  - двата работни дни ще си взема отпуск и ще ми се посъбере една седмица почивка, а то пък едно време го дават, ужас, а мислех на село като си отидем да си подишам чист въздух на двора, в градинката, ама май пак вътре ще се завираме #Cussing outаман.
Пожелавам на всички Ви много, много здраве, по-малко неразположения и мнооооого хубаво настроение, наближава лятото, ей го на още малко, а с него и сбъдване на най-съкровената мечта на всяка една от нас  bouquet

# 121
  • SZ
Здравейте и от мен! Малко се бях поизгубила и сега не смогвам да ви изчета.
Радвам се, че майчетата с проблеми вече са по-добре!
   newsm51  Честит имен ден на патерица на всички цветя!Пожелавам им здраве и много усмивки,на тях и на бебенцата им!!!
И понеже сме в отчетни да се отчета и аз:
Ние с Бебо сме добре,ритка ме все по-силно,което страшно ме кефи!!!Откакто разбрах,че съм бременна чакам да започна да го усещам и сега съм много,много щастлива!
Сега за килограмите.Как да кажа,като ме е срам.Малко преди да забременея качих ок.5кг(не знам откъде),а сега без да смятам тях си имам още 9кг. newsm45 Няма да ви кажа колко съм сега,защото още повече ме е срам!!!Кит,слон и каквото там по-огромно се сетите(не случайно се кръстих Puhi,добре поне че мъжо ми още не е почнал да ме бъзика). И добре,че съм висока и не ми личи чак толкова много(или само аз така си мисля newsm03)Ама като се родим тогава ще му мисля.Сега най-важното е бебенцето да е добре.
Приятен ден на всички,пратете по една целувка на бебчетата,слагайте усмивките и напред!!!

# 122
Здравеите момичета-кокичета! Искам да ви се похваля newsm44 !!! Вчера имах имен ден, дъщеричката ми също! Приемам всички поздравления от постовете ви, за което много благодаря , че сте се сетили! Вчера нямах време да вляза и да ви почерпя виртуално, но сега ще опитам!  А, да! И получих страхотни подаръци smile3521  !
Как ги качвате картинките? При мен нещо не се получава??? Embarassed

# 123
Здравеите мамчета чувствам се супер връщам се от консултация и да се отчета беб е добре на мама дундито лекарката ми каза браво бе много добре върви порасло е доста и коремчето на мама също.В момента кръвното и хемоглобина са ми повече от добри за което съм много щастлива 120 на 80 тя направо се учуди.То за това на беб си му е кеф и си расте върви малко едричко.И аз я питах от къде ще излиза а тя ми вика небои се ще те срежат напрово ме преби но какво да направя да ми е живо и здравичко пък какво да го правя като е дунденце ще ме срежат какво да правя не ми пука само беб да е добре......А за килцата мама Боби и качила 3 за 1 месец ми какво да направя пък не ям много ми добре че бях слабичка че засега още съм секси ooooh! ми незнам но аз се чувствам много хубава като че ли сега се наи харесвам голяма ми е гордост да съм бременна и да въртя пухкаво гъзенце...Какво и по пищните дупета са секси от колкото някакви кльощави  поне аз така се чувствам щастлива дунда и аз като мама Донна.
Честит празник на патерица на всички които са имали имен ден да са живи и здрави и едни сладки бебчета август hahaha
Хубав ден на всички погалете коремчетата и само newsm44 готино настроение....

# 124
Момичета искам да попитам сега като съм бременна трябва ли да платя медицинското си за сключване на брак,ако да колко ще ми струва?
Ако имаш васерман, които е в рамките на 6 месеца давност, си го вземи с печат от лаболаторията, в която е правен (ако го пазят иначе е 10-20 лв (може да видиш ценоразпис преди да отидеш)) тои така и така се прави в началото на бременността. В психиатрията ми взеха 5 лв, за да дадат листче, че не знаят дали съм луда. При личния лекар нищо.

# 125
На патерица честит имен ден на всички цветя! smile3525

# 126
Здравейте мами,
аз съм новичка във форума. Не съм писала до сега , но си ви чета от време на време.
От София съм. Бременна съм 6 ти месец - девойка  Grinning
Казвам се Цвети Иванова. на 23 години съм.
Ще ми е приятно да съм с вас.
Хубав ден на всички!

# 127
  • Лондон
eya, ти нали и имаш номера на Мика. Пусни и един смс да се яви на отчет!

Звъннах й, писах и смс - нищо! Дано всичко да е наред с нея!  Praynig
Днес ми е такова едно чоглаво и притеснено, защото миналата седмица имах среща с една бременилка тук да гледаме заедно родилното. Тя не дойде и пак така изчезна... а тя милата била там - обаче по спешност в операционната... добре, че в крайна сметка всичко е свършило добре.

# 128
Здравейте горди бъдещи мами,
Tsvetediva добре дошла в клуба на новоприетите, към който спадам и аз :о) Аз утре съм на преглед и обещавам да се отчета  Grinning
Събота и неделя разхождах малката ми племенница, която е радостта на бременна си леля :о) По този повод стискам палци да мине успешно операцията на племенничката на Иренка Praynig Децата са най-хубавото нещо на този свят - дано са ни живи и здрави. На всички работещи мами - лека доработка и после приятна разходка - не забравяйте движението си е много важно нещо!

# 129
Звъннах й, писах и смс - нищо! Дано всичко да е наред с нея!  Praynig
Днес ми е такова едно чоглаво и притеснено, защото миналата седмица имах среща с една бременилка тук да гледаме заедно родилното. Тя не дойде и пак така изчезна... а тя милата била там - обаче по спешност в операционната... добре, че в крайна сметка всичко е свършило добре.

Имам мейл от Мика от миналата седмица - пише, че е добре, но достъпът й до интернет е сложен и ограничен в момента. Мисля, че всичко е нормално, просто това с местенето от една държава в друга не е толкова елементарна процедура Simple Smile
Хубав ден на всички   bouquet

# 130
  • Лондон
А, добре! Той и телефона й затова не работи сигурно...

# 131
Tsvetidiva добре дошла и леко бременеене! bye bye
Лека и успешна седмица на всички!
 babydust7Честит имен ден на патерици на всички цветя и мами на цветя!!!

# 132
Благодаря!
Вие как сте с килцата ? Аз съм + 15  ooooh!
А май месец ми предстои сватба. Неми се мисли просто. С такъв трепет очаквам сватбата, а в същото време се притеснявам каква " голяма " булка ще бъда.

# 133
Tsvetidiva добр дошла в отбора на бремелинки августинки.Лека и безпроблемна бременност и една сладка бебка август  bouquet....Зимата не беше добре ама и в жегите е гадно...Имам чувство че ми е три пъти по топло от колкото в деиствителност е и се потя като за последно и в същото време яко мазане с мазни кремове.Лекарката ми каза да почна по три пъти на ден  да се мажа.През живота си не съм се мазала толкова ама като гледам как ми расте главоломно корема.Надявам се само да е вярно  че ако мама че не е имала и аз няма да имам.Аиде стига съм ви занимавала с моите мазаници отивам малко да полегна че така бързо се изморявам...... smile3507

# 134
Здравейте момичета!
Добре дошли на всички нови мами. Безпроблемна бременност и едни прекрасни бебенца през Август им желая. Радвам се, че всички болни вече са по-добре.
Честити имен ден на патерици на всички цветя - живи и здрави да са  bouquet
Аз пак зачезнах, но с тази работа...Иначе да ви се похваля си взех последния изпит и приключих с този семестър. Остава ми още един семестърр, но чак Ноември-Декември. Надявам се да съм станала мама Wink Само се притеснявам, че уча управление и бебето още от корема ще се научи да управлява професионално, да му мислим аз и таткото Laughing
По въпроса с килцата, аз съм +6. Интересно е, че ям по-малко от преди да забременея, а качвам доста последните 2 месеца. Сега ограничих хляба и сладкото и наблягам на салатите и плодовете, че да видим.
Аз имам едно притеснение от вчера. В събота паднах по стълбите, но не си ударих корема, само коленичих и се хванах за парапета. Не успях и много да се разтреса, защото омекотих падането като се подпрях. Вчера (неделя) обаче забелязах, че течението ми е станала жълто-бежаво (извинявам се за образното описание). Може и да няма нищо общо с падането, но аз се притесних и сега само за това мисля. Искам да питам някой от вас има ли такова течение и нормално ли е по принцип. То най-добре да се обадя на докторката, ама реших да питам и вас. Само да поясня, че намам никакви болки и бебето си е все така активно с ритенето.
Ами това е от мен за сега. Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт