През АВГУСТ майките щастливи ще гушкат бебенца красиви

• 16 766
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро и от мен момичета.Напоследък не пиша, понеже  няма с какво да се похваля ,но ви чета редовно!
Радвам се за Стела и Пипилоте че са по добре  bouquet
Аз станах рано че на църква ще зачезвам и реших да намина да ви почерпя виртуално за празника ми,че имам много задачи днес,и ще е цял ден в нас пълно с хора.
   и по едно фрешче..........

# 106
Здравейте и от мен. Вече съм си вкъщи , бях 10 дена  в болница. Миналата събота сутринта ме приеха с болки ниско в корема и кръста. разкритие нямах. Бях на системи и инжекции, а от два дена съм на хапчета, изписаха ми гинипрал.От него такова сърцебиене получавам , но няма как. За сега съм добре , и само трябва да лежа .

# 107
Добро утро и от мен. Честит имен ден на всички цветя. Пожелавам ви да сте винаги красиви и да не преставате да забравяте че по-хубаво цвете от жената-майка няма,а август месец най-хубавите малко цветенца да ви радват. Приятен ден, дано спре да духа,че вече ме дразни. Вчера ходих на фризьор и така хубаво ме изсушиха, а като излязох и....сещате се Simple Smile
Добре дошли на всички, които са имали леки неприятности. Важното е, че сте добре, а всичко е добре когато свършва добре...

# 108
Добро утро момичета!
За празника пожелавам на всички нас да цъфтим от щастие и здраве в очакване на нашите съкровища! newsm51

Аз щях да ви питам някой от вас оплаква ли се от сърцебиене?От 2седмици усещам сърцето си непрекъснато в гърлото,УЖАСНО е Rolling Eyes

Аграмд, мила аз имам този проблем. Преди месец доктора ме прати на кардиолог понеже се опитвах нещо да припадам. Съмняваше се ,че бременността може да е отключила някое сърдечно заболяване. Оказа се че имам сърцебиене. Кардиоложката каза, че е нормално по време на бременност. Даде някакви лекарства, ама аз нали все чета листовките на гадните лекарства, няма да ги пия, понеже не ми се иска да навредя на Бебчо.
Ако се притесняваш, кажи на Доки, той ще ти даде направление за кардиолог и ще те видят.

# 109
Здравейте и честит празник!
На всички именници желая много хубав слънчев и празничен ден и букети с прекрасни емоции:)

Клеопатра и ти добре си дошла, хубаво е, че сме си у дома и сега много почивка следва:)

Поздрави на всички и много, много хубав ден:)
  bouquet

# 110
Britt,благодаря ти мила!Аз съобщих на доки за това,но той не намери място за притеснение,щяло да мине.Да,със сигурност като родя Joy Joy Joy
 Честито и от мен на всички с имена на Цветя!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 111
честит празник на Цветелинка, Цвети_Иванова и на всички цветя под прикритие  Laughing
Като споменах на мъжа ми за празника, толкова му хареса името Цветелина, че сега иска да впишем и това име в паспорта на бебето (в случай, че е мома) ако някой ден детето иска да си го избере като основно  Wink
С това темпо дали накрая няма да се уреди с 3-4 страници имена в паспорта  Joy

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 13:43 от megan77

# 112
Честит Имен Ден на мамите с цветни имена!

Да е живо името Ви, внуци и правнуци да го носят, а Вие да сте живи и здрави да ги кръщавате!

# 113
Честит Имен Ден  Камелия,Цветелинка, Цвети_Иванова и всички останали с имена на цветя!  bouquet
Пожелавам ви  здраве и  много щастие да съпътства целия ви живот!
Радвам се, че тези от вас,които имахте здравословни проблеми вече сте по добре. Hug
Камелия съжалявам,че си минала през този ужас,но важното е, че при теб и  беба всичко е наред,а и  си си оправила осигуровките. Peace
Ние с бебчо сме добре,коремчето ми продължава да расте  preggoза голяма радост на каката.Милата вече всекидневно ми виси над корема и говори ли говори на своето братче.

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 17:22 от steis

# 114
Момичета днес се разходихме в зоопарка и после си харесахме спалня. не можах да повярвам, че намерихме точно нашите размери и даже я имат в наличност. Просто днес имам късмет. Толкова хубав ден не ми се иска да свършва. Чувствам се спокойна. Аз изчезвам, че цялата кооперация се е събрала и се забавлява зад блока та отивам да се поопознаем по-добре. Simple SmileSimple Smile

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 19:39 от graciana

# 115
  • София
Здравейте, момичета Hug Честит празник  bouquet
Честит имен ден на всички именници newsm51 Да сте живи и здрави, много щастиви и усмихнати Hug

# 116
  • Все на втория етаж
Честит празник, момичета! Честит имен ден на всички цветя! Hug
Аз нямам с какво да се похваля. Утре е операцията на племенницата ми, дано всичко мине бързо, леко и безпроблемно. Praynig

# 117
  • София
Здравейте момичета  Hug
Искам да помоля , ако някой има записан час за Фетална Морфология във Фемина или при Марков между 05 -15 май и му се наложи да го откаже да ми прати едно Лс. От 1 месец се опитвам да се запиша Rolling Eyes
Благодаря и извинете за влизането в темичката ви  bouquet

# 118
  • софия
Честит празник на всички и честит имен ден на именяците  bouquet
Аз както виждате по часа на поста ми,ме гони безсънието и през деня направо не знам какво ще правя ooooh!
kleopatra_r добре дошла отново.Радвам се,че всичко се е оправило и вече си добре Hug
Иренка стискам палци за операцията на малката Praynig

# 119
Момичета искам да попитам сега като съм бременна трябва ли да платя медицинското си за сключване на брак,ако да колко ще ми струва?

Общи условия

Активация на акаунт