През АВГУСТ майките щастливи ще гушкат бебенца красиви

• 16 767
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро поспаланки  newsm51 !

Аз съм вече на крак и поприключила с половин козунак на закуска  hahaha
Яко ме е обхванало великденското настроение. Първо да ви честитя прекрасните празници Лазаровден и Цветница и да пожелая много здраве, радост в сърцата и мир в дома на всяка от вас. Вероятно днес не се чисти или пере, но за жалост на мен друго време не ми остава, та смятам малко да се метна да поошетам. Също е време да запрятам ръкави и да си направя отново цветната градина на терасата. Това е моята страст когато наближи пролетта, та ще обикалям днес и утре да си закупя цветя и да ги аранжирам.
Gitsa, чета питаш за болка около стомаха. Не мога да кажа разбира се със сигурност, но на мен най-естественно ми звучи да са някакви неразположения в червата- газове вероятно. От тях така прорязва и тъй като при бременните съм чела че това е често срещан проблем считам, че може би е това. Все пак органите ни вътре се разместват и намират други местенца, понякога не толкова удобни колкото ни се иска...затова е и тази тежина при малко храна-все пак всичко си притиска. Че така де - струва ми се напълно вероятно по логика.
За самолетните подвизи  Grinning на Mama_Galka, се сещам и друго-това с медицински лист преди полет ми се струва не само логично, но и напълно необходимо може би най-малко ако почувстваш в чужда държава някакво неразположене и се наложи /недай си боже/ консултация с лекар там. Хубаво е може би да носим "история" на състоянието си в момента на дълъг път и то в чужбина-е разбира се преведен. Та стига съм разсъждавала де .

Наскоро се сетих и за Valeni, тя милата голям ремонт направи, но дано е добре и скоро да се включи и похвали с хубави новини.

Е това е от мен.
 Желая ви слънчев уикенд и много положителни емоции!  Hug

# 91
Добро утро !
Домочадието (е то е само мъжа де ....) спи и реших да досаждам на вас  Mr. Green
Вчера ми беше медицинско-ревлив ден  newsm45
Сутринта се наложи да ми направят снимка на един зъб със съмнения за инфекция, на обяд ревах като магаре от угризения, следобяд гинеколога ме успокои, че на 3000 м надморска височина ултравиолетовите лъчи са много повече от излъчването на рентгена и накрая вечерта ми завърши с нови дънки и комедия на кино  tooth
А, този месец бях ограничила папуто без да съм особено гладна и резултата е на лице: + 1 кг  Peace Общо съм + 5, но по други здравословни причини миналата година бях трупнала още 4, та сега крачетата едва издържат на налягането  Whistling
Мерси, че ме изчетохте, девойки   bouquet Желая ви хубави празници, аз днес организирам вечеря в къщи на тема "БГ кухня, малко традиции и много чесън"   chef

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 11:20 от megan77

# 92
Писах,писах а поста ми взе,че се намърда незнайно защо някъде другаде Rolling Eyes
 Хубав ден на всички!  bouquetИскам да споделя с qitsa,че при първата си бременност имах веднъж подобен проблем.Казаха ми че се дължи на хранопроведен спазъм,препоръчаха ми да избягвам киселинообразуващи храни и напитки,помогна ми.

# 93
Добро утро и от мен!  wavey

Мама Галка, може би не е лошо за всеки случай, ако нямаш, да си вземеш от здравната каса Европейска карта или уверение , че си здравно осигурена.
За останалото, приятно пътуване и гледай да се забавляваш максимално!   bouquet

Аз пък не мога да разбера колко килограма съм. Кантара си показва каквото си иска. Първо отслабнах 5 кг, сега като гледам май пак си ги взех обратно. newsm78
Странното е, че ако се меря веднага след като стана съм -3 кг.... 

Пише те ли си бебешки дневник ? Ние си водим. Не редовно, но често пишем какво се е случило през деня, какво искаме да кажем на Бебо, колко кг съм, бебо как е риткал с идеята, ако един ден бебо ни разчете кракописа да прочете какво е било Simple Smile. Голямо забавление е Simple Smile.

# 94
  bouquet честит празник Simple Smile
макар, че няма слънце ви пожелавам мнооого усмихнат ден Wink
най-после таткото беше удистоен с едно леко движение през корема снощи, та и той да усети милия, както се изрази, леле това бебе е някъде в отвъдното  Mr. Green едва едва доловимо е, согурно плацентата ми е колкото пита кашкавал  #Crazy

много ми се иска да отида до Св Мина, но непрекъснато чувам каква блъсканица и лудница било през уикенда...Цветница е любимият ми празник и сега излиза, че май няма да успеем да се доредим да си запаля свещичка вътре..може днес да се пробваме малко по-късно, дано имаме успех, ще ви пиша:)
иначе качвам в албумчето двете дрешки на бебока да се похваля Mr. Green

аз да ви кажа честно много съм се уголемила, преди 2 седмици се снимах, сега корема ми е сигурно двоен  Sick наистина през 22-23та г.с. направо пред очите ми порастна, и всички ми го казват..а пък вчера си ст Sickоях цял ден почти вкъщи, с едн алека 2-3 часова разходка по магазините  Mr. Green/ та като си бях вкъщи постоянно ми се дъвчеше нещо, страшен апетит, казвам ви уплаших се от себе си ! аз ям повече от мъжа ми  #Crazy #Crazy #Crazy

айде стига вече глупости, както се казваше по-горе от Бланш, няма нужда от баласт, съгласна  Peace

Asija, ще ми кажеш ли къде е тази водна аеробика  на която мислиш да ходиш? /нещо не разбрах извинете ме  Wink/
аз от май месец вече няма да ходя на работа и ще имам време, ако не ми на супер неудобно място бих се присъединила към вас, мерси  Sunglasses

# 95
 Здравейте мили мами   bouquet
Желая ви весели празници и много усмивки  Grinning
Много се радвам за Пипилотка и Стела , че са по-добре   newsm51
 Малко да ви се оплача , че почнах да пия магнерот и желязо  Confused аз кг. съм с +8  Rolling Eyes
Asija, ще ми кажеш ли къде е тази водна аеробика  на която мислиш да ходиш?

Желая ви приятен и усмихнат ден   bouquet

# 96
Асе,
пратих агенти да проучат магазина в Павлово на Mutsy transporter. Събота и неделя не работят, а през седмицата от 9 до 5 .... И през щорите казаха нищо не се вижда...
Ти видя ли ги?

# 97
Аз да успокоя тези от нас, които смятат че са качили много:+10 съм EmbarassedКакво да правя, обичам да си похапвам, но едно време хич не ми се лепеше.Много весели празници на всички и безпроблемно от тук на там на Стелчето и Пипелот. Hug

# 98
Здравейте:)

Вече съм си у дома съвсем:))
Честит празник днес и утре хубав празник ви желая:)
Да сте здрави и усмихнати:)

Благодаря ви за милото посрещане:))
Радвам се че и Стела е ок.
Аз за съжаление трябва да си полежа доста, така че ще ви чета и завиждам кой къде ходи и какво купува, защото първо трябва да го докарам до юли поне, пък кой и кога ще пазарува за бебето не знам:)) Ще взема да пазарувам от интернет.
Всъщност се надявам по-късно да съм по-добре и да мога да излизам, но засега това е тема табу...

Но като едното нищо ще ви поръчам да ме снабдите с неща и ще ви поканя на въздух при мен:))))
Аз още съм само с един килограм отгоре, но скоро това ще се промени:))
Ще взема да се снимам да се покажа и аз в албума актуална и бременна:)))

Хубави празнични дни от мен и усмивки  bouquet

# 99
Здравеи Пипилоте миличка радвам се че си по добре и си си в къщи ти си лежи и бъди спокоино време за покупки има много когато човек има пари всичко става и за един ден магазини много.За ходенето няма да още дълго като настанат жегите и на нас ще ни се наложи да си стоим повечко в къщи.Почиваи си и се готви за срещата с малкото прекрасно същество което ще осмисли всичкото ти лежане.Пък и мъничко остана още много мина страшното си отиде сега се иска търпение търпението на което всяка бъдеща мама трябва да се научи нали Wink
Изпращам ти много целувки и цялата си подкрепа знаеш ли моята маика също като теб ме е лежала до края на бременноста си и казва че всичко се забравя за един миг като видиш бебчето  ylinfant
Наи важното е че си добре еи сега ще доиде август докато се осетим и ще гушкаме бебоците.

# 100
Здравейте маменца Simple Smile

Аз съм в прекрасно настроение, заредена с много положителни емоции от днешната разходка до Рилския манастир Simple Smile Невероятно място с невероятна природа което те изпълва с един особен душевен мир и щастие. Бях и в компанията на любими хора: мъжа ми, детето ми, брат ми и снаха ми и това още повече ме зареди Simple Smile След манастира и невероятните мекици там, хапнахме обилно в Сапарева баня и се прибрахме по живо по здравоSimple Smile
Брит мила не смогнах да ида тази седмица до магазина, но другата ще опитам. Само дето с това работно времеее нещо ме съмнява, ако не успея то на 29 и 30ти съм отпуск и ще отида на всяка цена. Гледах ги обяче количките в холандските магазини и вървят межу 450 и 600 евро.
За всички мамчета с желание за водна аеробика ето един линк към сайта на треньорката http://www.vodna-aerobika.com/, аз ходих миналата година в болницата на Мазнейкова "Св.София" цената беше мисля 5 лв. на посещение и беше много приятно, имаше доста бременни също, които треньорката винаги слага в предната редица, за да са и под око. Аз лично мисля да ходя там, защото ми е удобно и като място и като час. Трябва да си носите кърпи, бански естествено и плувни шапки задължително. Кофтито там е малката съблекалня и 2та душа, които са крайно недостатъчни, но се преживява някак си.
Ами май това е засега. Целувки и лека вечер  Hug

# 101
Здравейте!

Мерси на всички за успокоителните думи. Явно червата не са ми вред и ще внимавам какво ям.
Смята ли някоя от вас да ходи на море и в кой месец? Мъжът ми се е изплашил, че първата половина на юни съм запланувала Приморско. Надули му главата. Ами, ако съм тръгнела да раждам там? Викам му, че Бургас е близо, с кола сме и никой няма да ме върне. За половин час не се ражда .  Нали?
И да ви кажа, че се улавям, че се събуждам по корем. И се усещам, че и в тая поза заспивам, ама толкова съм се унесла вече, че ме мързи да се обърна. Ако бебето не рита в това ми положение нали не е опасно?

Много усмивки ви желая!

# 102
И ние имаме планове за море през първата половина на Юни,успокой мъжлето,не сте сами в тази лудост Hug
 Относно спането по корем и аз го правя неволно на сън,но бебка ме събужда с ритници и променям позата.И аз като теб се надявам да не е опасно.
 Аз щях да ви питам някой от вас оплаква ли се от сърцебиене?От 2седмици усещам сърцето си непрекъснато в гърлото,УЖАСНО е Rolling Eyes

# 103
МНОГО благодаря на всички мами за огромната подкрепа   bouquet
аз вече си позволявам излизане за около час,което ми действа много добре  Simple Smile
дотук съм +8кг,но с това залежаване се притеснявам,че могат да станат доста,въпреки че за бебчо съм готова на всякакви жертви
не съм пазарувала нищо още,а и да ви кажа покрай проблемите загубих желание,майка ми е купила някои много сладурски дрешки,а аз дори не можах да им се зарадвам истински,но и това време ще дойде
за морето-имахме амбициозния план да отидем до Крит началото на юни,ама май ни се размина(по разбираеми причини  Sad ),а аз обожвам морето(нали съм раче) и благородно завиждам на всички,които ще намокрите крачета

# 104
  • Все на втория етаж
Да не си спретнем една среща началото на юни всички с коремите покрай морето?  Ние сме запланували началото на юни на Поморие, там понеже свекърва ми може да ни вземе карта и е съвсем на плажа, спокойно е. Сестра ми пък ще е на работа на Сл. бряг и ще можем да ходим да се виждаме често.

Общи условия

Активация на акаунт