През АВГУСТ майките щастливи ще гушкат бебенца красиви

• 16 781
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мили бъдещи августинки мами!
Да се присъединя към вас-горда мама на 3годишен Криси и щастливо очакваща на 22.08 принцеса!Нова съм в този форум и нещо не успях да кача лична картинка в профила си,та за сега ще е доста семпъл,но затова пък вие сте ми много симпатични! Heart Eyes

# 76
Добро утро момичета!
ПИПИЛОТЕ И СТЕЛЧЕ, радвам се, на добрите новини от вас!  Hug
Добре дошла agramd !   bouquet

Изпратих мъжа тази сутрин на летището и хоп в офиса. Охраната щеше да припадне като ме видя в 6:30 рошава и залята с кафе (как не свикна тоз човек). С бременно-заспалия си мозък сложих чашата на седалката и.. да се чудиш за какво ми е кафе като почти не пия  #Crazy ама кой ти мисли като тръгвахме в 5 часа... Да знаете със салфетки (много салфетки) докато е още прясно кафето само се натискат петната от седалките и стелките на автомобила и почти на 100% излиза всичко.

Моя мъж все си държи ръката на корема и чака бебето да ритне. Седи така с часове аз докато хъркам на дивана.
Дори ми вика, завиждам ти, че го усещаш!  Crazy

За покупките- аз не съм купувала нищо още за Бебчо, но мъжа ми намерил на разпродажба люлка и легло/кутия за игра. Сега ще ги боядисва. Заедно с това сме и горди собственици на 30 ролки тапети с Мечо Пух  smile3532 (били намалени на едно евро ролката и купил колкото имали в магазина, че не знаел колко ше трябват  Joy). За малко и библиотека с бюро да купи, че да имало бебето къде на учи  #Crazy , но слава богу не влязли в буса  Joy Иначе имаме и четири дрешки, подаръци Simple Smile

Мисля като мине сватбата да запретна ръкави и започвам да пазарувам, да пазарувам. Вчера гледахме колички на Бертолети, на доста приятни цени, които на външен вид не бяха лоши, но мноооого тежки.
Хайде приятен ден от мен и много усмивки   bouquet

п.с. Със сестрата се заговорихме на прегледа онзи ден и тя ми каза, че бебо разпознава вече гласовете на близките, не само моя. Ако имам любима музика и му я пускам да слуша по половин час на ден като се роди, ще се приспива и успокоява като я чуе. Имали случаи на мама рокерка с мотор дето след това бебето на хеви метъл заспивало. Simple Smile))))

# 77
Здравейте мамчета и от мен!
Много се радвам за Пипилотка,че е добре,добре дошла на Agramd!
Аз вчера бях на преглед всичко с бебчо е наред много е пораснал през цялото време си риткаше и подскачаше!
Пуснаха ми изследвания днес ще ходя да ги взема и ще пиша за резултатите!
Да се оплача и аз за килограмите за изминалия месец съм качила цели 4,и ми се вижда малко много и цифрата ми вече е +8 дано да не станат до рая повече от 15!
И аз все още не съм купила нищо за бебчето,но много неща ще взема от сестра ми,и мисля юни да си купя количка легълце и всичко друго необходимо,за да мога да си подготвя всичко на време,а не в последният момент!

# 78
  • Germany
Здравейте и от мен! Добре дошли на новите момичета и на завърналите се, сега всичко вече ще бъде ок!
Като гледам как се вайкате за килограмите не смея да се включа, защото аз май съм най-много отгоре - +11,5. В началото се шашках, но сега не ми пука. После ще мисля. Вчера за пореден път си купих нови сутиени, защото предишните, които си купих преди един месец вече не ми стават. Тръгнахме от А, после В, след това С, а сега съм Д. Сестра ми се смее с тези темпове и да Ц ще стигна  Shocked . Вие кога ще ходите на преглед, аз бях за последно на 07.04, тогава ми казаха, че всичко е наред и да отида чаак на 20.05. Не знам как ще издържа до тогава, да не си видя малката душичка. В неделя на Цветница ще отида в Света Неделя да я запозная отрано с празника, защото след това ще празнуваме всяка година имен ден. Обожавам го този празник, толкова е красив, хора в църквата ми създава невероятно усещане, изобщо цялата атмосфера е празнична и умиротворяваща. А след това за Великден смятаме да отидем до Северното Черноморие от Варна до Дуранкулак, трябва да събера липсващите ми печати от 100-те национални обекта  Wink. Ще питам доктора дали може разбира се, и тогава. Пожелавам Ви слънчеви и щастливи дни, а на цветята най-веселото посрещане на празника !

# 79
Иренка мила споко не е необходимо да си плувкиня за водната аеробика, басейна е 140см. Аз съм по-зле и от пирон и съм 160см и нямам проблеми с тренировките. Много е приятно, защото не се потиш като прасе и не ти изскача сърцето през ушите, а и сега в топлото във водичката, на приятна музика и много сладка треньорка си е супер. Ако решиш пиши ми на лични и ще се разберем Wink
А за хернията не се притеснявай, аз като малка съм оперирана от такава и не е нищо страшно. Дори ме изписаха на следващия ден и после не ходих 2 седмици на училище  newsm44 Само режима е като за бременни, да не се вдига тежко, малко диетка и така.

# 80
Ехо,ето ме и мен!   bouquet
Включвам се,за да ви се похваля/че напоследък все за нещо мрънкам Embarassed/ - всичко вече е наред с осигуровките ми и здравноосигурителните ми права са възстановени!!! newsm44 Благодаря на всички,които ме подкрепиха!  newsm51
Съжалявам,че само си изтормозих бебчето покрай тия разправии-дано да не ми се сърди preggo
Аз отивам да правя пищови,че утре съм на изпит... newsm48
Добре дошла agramd welcome
Целувам ви и ви желая много слънчев и прекрасен празничен уикенд!!!  love001

# 81
Здравейте!

Първо, добре дошла на Agramd! Да ни е здрава ПИПИЛОТЕи да посети болница чак, когато ще ражда! За Стела - също много късмет!

Чета как пазарувате дрешки и др. неща за бебоците и ви се радвам, защото аз едва през юли ще имам право да ходя по покупки. Идната седмица си чакам кредита и от 01 май стартираме със сериозен ремонт, който ще трае поне месец. До тази дата дограмата из целия апартамент трябва да е монтирана, че вее отвсякъде. Месец май ще се работи по: тераса-изграждане на лице и на под /купихме вече гранитогрес на безценица/, че смятам бебе Влади там да го държа основно; хола-комбинация от естествен паркет и теракот; коридора-теракот и ламперия. Всички врати ще се подменят, а стените трябва да се шпакловани от майстори и боядисани от мъжа ми /поне това умее/. Ще поръчвам гардероб плюс шкаф за обувки, ако останат парички и ще ремонтирам холовата гарнитура, която ми е набор, а смятам мъжа ми да спи на нея поне 3 год. В началото на юни съм планувала моренце на Приморско, където ще разпуснем с мноооого  книжки от нервите покрай вече изминалия ремонт. На 18-ти юни вече трябва да съм си у нас, защото на дъщеря ми и предстоят изпити след 7-ми клас и не е редно да я оставя сама в този момент-не, че и трябвам или тя ме иска, но по-добре за мен да се шашкам отблизо. И цял юли ще подреждам, пазарувам за бебо, но след като ми дадат приятелките каквото им е на сърце. Вече имам обещано легло, два броя зимни колички /новички, които не ми е ясно къде ще държа/, кош за кола, стерилизатор за микровълнова /е, крайно време е да закупя такава печка!/, кенгуро, дрехи в изобилие и т.н. Май само корито, памперси и храна ще останат ние да купим. И дано да не родя преди 1-ви август, че тогава ще стане една...

Поздравявам всички ви с настъпващата Цветница и Ви пожелавам да не се отървете от здраве и усмивки!   bouquet И да се снимате и попълвате албумчетата!

# 82
Здрасти и от мен! Виждам, че Пипи и Стела са вече добре-това е чудесно, дано до края вече никоя от нас няма проблеми PraynigАз днес съм в добро настроение-петък е, очакват ни два слънчеви и топли дни Party
По въпроса с кг-до тук съм +5 но май наистина взеха нещо доста бързо да се качат, а не бих казала, че ям кой знае колко повече от времето, преди да забременея newsm78; все пак ми се ще този път докрая да не се освинвам съвсем, няма смисъл от излишен баласт, ама ще я видим тази.....има още време
Аз смятам през единия от двата почивни дни да си направим пикник някъде около София, също се каним да ходим и на новия 3Д филм "Титаник" в МОЛ-а
не съм пазарувала още нищо за беба, но и това ще направя в следващите месеци; иначе и аз си избрах триколката на "Чико"-трио макс май беше или нещо подобно newsm78; вярно, че е 1300 лв, но после ще я продадем, мисля че си заслужава; харесах си и креватче със шкаф и място за повиване, но избора ми още не е окончателен
Сега ви оставям и отивам да обядвам, че ми се бунтува отдавна стомаха Heart Eyes

# 83
Здравейте скъпи мамчета! Рекох си че е крайно времеме и аз да се позавърна. Множко поотсъствах и множко изтървах, но обещавам да наваксам. Утре е последният ми изпит за този семестър. Покрай ученето не ми оставаше особено много време имаше дни, когато по цели нощи съм учила и се извинявам, че пренебрегвах компанийката ви през това време, но вярвам, че ще ме извините. Гледам говорите за покупки и килца. За покупките... много ми се иска, но за сега се ограничавам и само разглеждам, макар в Добрич да няма кой знае колко много магазини за разглеждане  Laughing все пак на моменти едва се здържам да не си взема нещичко, но ми се иска един ден да изляза и да си напазарувам на воля. Що се отнася до килцата аз съм повече от учудена от собственото си тяло, направо ми се струва, че съм навлякла нечие чуждо. Аз съм изключителен чревоугодник обожавам да си похапвам и никога не съм можела да си контролирам теглото. Бях 78 кг, когато забременях и отначало се притеснявах, че до края ще ме търкалят като топка, а то... като тръгнах да свалям отначало и сега като не ми дава бебчо да ям по много (защото много бързо ми става тежко) ... В момента съм 81, а не бих се оплакала от липса на апетит - ям всичко, което ми попадне пред погледа и става за ядене. Дано тялото ми да продължи да ме изненадва така приятно и не взема да качвам изведнъж по много. За сега единствено раста на корем и  гърди  Mr. Green

# 84
ssieber аз съм в същото положение с отоците, вечер почти нямам глезен, за коляно да не говорим  Sad Усещането е меко казано гадно. Със дъщеря ми бях същата работа, термина ми беше пак август, накрая краката ми приличаха на втасали козунаци, мега грозна гледка, за щастие след раждането всичко се оправи. Сега реших да взема мерки от сега и си купих диетична сол с минимално количество натрий , избягвам тежките, пикантни храни (от тях получавам и киселини), гледам да пия по 1,5 литра вода на ден, опитвам да си набавям въглехидратите посредством, ориза и картофите , и се старая да избягвам хляба. Сиренето също гледам да е безсолно.Усеща се някакво подобрение Wink

Мишимади аз също се включих в петицията.

Лека нощ и красиви сънища от нас трите: каката, мамата и бебата и да погалите коремчета

охх миличко,
аз ходих и на лекар иииии  #2gunfire #Cussing out не е от килограмите а от хормон, и не само на краката ами и навсякъде съм имала вода и за това съм се чувствала толкова дебела - аз просто съм подута навсякъде ..и нищо не може да помогне  Crossing Arms сега опитвам малко диетка, не точно диетка по-скоро по контролируемо хранене - повече салати и млечни ..ама не много мазни неща и по-малко сол и ще видим дали ще съм по-добре. не ми се мисли как ще се чувствам в 8 и 9 месец .. направо ми се е смачкало самочувствието много, вчера даже си поплаках едно хубаво .. и днес съм по-добре психически ..горкото бебче, ако види майка си как изглежда сега далии .... Sad

# 85
Здравейте мили мами Hug
Аз най - накрая успях да прочета всичко, което сте споделили, чета ви от доста време, но все не ми остава време да напиша и аз някой ред. Нямам търпение да прочета за някоя среща - да се видим и на живо! Аз чакам моето момченце около 30-ти август  Simple Smile Това ми е първа бременност и всичко ми е ново и интересно! Засега съм качила +5 кг. На консултация съм на 22.04 и нямам търпение да видя малкия отличник, който много слуша мама и засега се развива много добре! Аз нямам никакви оплаквания за сега, надявам се все повече горди мами да се похвалят с това! Засега никой никъде не е написал нищо за медицински център Вита? Има ли някой някакви впечатления за там? Аз за сега ходя там само на ЖК, но за раждане не съм решила!
На всички желая приятен ден и хубави празници!  bouquet

# 86
Здравейте, днес май ще е хубав слънчев ден  Grinning, а дано, че ми писна мрачното и дъждовно време. Много зле ми действа на настроението.По този повод реших да си направя вчера една шопинг терапия, че нещо мъжото напоследък не ми обръща много внимание, та реших да се сдобия с някой нов чифт еротично бельо, секси блузки...е да, ама отивам аз да пробвам, то всичко ми стои все едно Мечо Пух се опитва да изглежда секси с женски дрехи. УЖААААС. И май започнах да разбирам защо мъжът вижда в мен само един огроооомен, мърдащ корем Sad Е, все пак успях да се побера в няколко сладки туники и си ги купих  Laughing Но съм си магаре и съм се заинатила, сега отивам да си довърша терапията, ще се намажа обилно с мас  Mr. Green и ще се опитам да се навра в няколко набелязани роклички  Mr. Green

Аааа, да не забравя за какво влязох да пиша, че съвсем се отплеснах. Искам да попитам някоя от вас летяла ли е със самолет бременна, че с мъжът сме канени на гости в Швейцария, и мислим да си направим една разходка из Европа, ама мен малко ме е страх. Ходих на 3-ма гинеколози и всичките казаха, че няма да имам проблем, ама мен си ме гони параноята. Чудя се бебка как се понесе ускорението, разредения леко въздух...Моля, успокойте ме, ако сте летели и знаете как е  Praynig

Весел и слънчев ден на всички  Grinning

мама галка относно летенето със самолет ще те посъветвам да накараш доктора ти да ти направи един документ на който да пише че  си бременна в еди коя си седмица и не е опасно за теб да летиш в самолет. също така да се подпишеш под изречение в което пише че сама поемаш отговорност за себе си, ако нещо ти прилошее в самолета. просто искат такъв документ от компанията превозвач .. на мен последният път не искаха да ме вкарат в самолета заради липса на такъв документ а бях едва 5ти месец, голяма разправия беше .. така че по-добре не си спестявай тази малка условност.
успех! и добре ни дошла в Швейцария - вземи си дъждобрана и някоя и друга дебела дреха хихихи

# 87
  • София
Здравейте, мами Hug Как сте? Аз съм добре Laughing бебо ритка много вече даже и татито ритна Mr. Green Относно кф аз съм вече +7 отгоре Confused Купила съм само едно боди с къс ръкав, по обстойно ще пазаруваме юни - юли Laughing
Много  Hug и   bouquet

# 88
  • Все на втория етаж
Asija, много благодаря за успокоението, поста ти ми подейства добре. За басейна много съм навита, но аз съм 150 см. мислех че той е 1, 20, но при дълбочина 1, 40 дали няма да ми е много? Rolling Eyes Като имаш време пиши ми на ЛС, къде ходиш, колко е тренировката, като време и пари и кои дни ходиш.

Сега отивам да разгледам албумчето. Simple Smile

# 89
Мами, да ви питам. За втори път (миналата събота и днес) ми се случва да чувствам остра и режеща болка между пъпа и гръдния кош. Тя не беше постоянна, а се появяваше при промяна положението на тялото, при по-дълбоко вдишване, при натиск в корема. И см. не можех да мръдна. Нещо като да те боли оная "мъртва точка" дето се появява като тичаш и при физически упражнения (май далака беше). Като ме хвана от 12 ч. та чак до 16 ч. Чудя се дали се получи от това, че значително расте матката сега, от опъването на връзките, мускулите ли? Друго за което се сещам е, че може да е на нервна почва-една баба изкупи пред мен едно нещо за ядене (не го пиша, че да не ви дразня), на което се бях наточила от снощи и умрях от яд. Отидох да си го купя от др. магазин не защото бях гладна, ами за да не се сетя по-късно. И си викам по пътя, че това с пощенливостта са измислици и ... като ме преряза - едвам стигнах до др. сиргия. Купих го, ядох, но пак не минаваше. Пих 2 хапчета "Но-шпа" и 1 "Магнерич" и сега съм добре. Обаче си мисля, че взех много илачи, което не е редно. Така и не разбрах от кое ми мина. Та, ако някой е чувствал нещо подобно и знае от какво е-нека пише. Щото все около почивни дни се случва и ... кофти.

Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт