През АВГУСТ майките щастливи ще гушкат бебенца красиви

• 16 768
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
ООО веднага копирах стихчетата и ги разпратих по Скайпа.А довечера ще ги прочета на каката.
Нещо ми е много мързеливо. И депресирано.Ще се заема с нещо интересно.
Малката Мария е като хуна.Лази и разхвърля каквото и попадне.Отваря си шкафове и вади.И изобщо каквото и попадне пред очите му вижда сметката.А аз само вървя след нея и оправям.Времето е кофти и не мога да я изведа.А и както ме мързи... smile3507Трудно ми е вече да я мачкам и подхвърлям.Все още си нося,няма как.
И аз имам чувството ,че вече е петък.Да ама не.Чакам събота и неделя ,че да излезем някъде .
Лек ден момичета!
На мен пак ми отвориха работа( newsm32разпиля всички химикали,моливи ,фулмастери ,айде да махна моделина докато не го е изяла)

# 61
С Мартини мама сме купували украса за Великденските яйца от един и същи производител  easter

Ух, чак подскочих. Ама разбрах откъде знаеш без да си ми идвала на гости.  Laughing

eya, ти нали и имаш номера на Мика. Пусни и един смс да се яви на отчет!

Мама Галка, някои авиокомпании не качват след 6ти месец. Като си купите билети питай да не ти искат документ от доктора, ако си видимо много бременна. Ако имаш малък корем, никой няма да те забележи. Аз съм летяла само в началните месеци и не мога много опит да споделя. Важното е ти как се чувстваш. Все пак 2 часа е само полета, не е кой знае колко.   

За покупките, вече споменах, че ги започнах, при положение, че си имаме всичко необходимо. Изчакване за след раждането за мен е неразумно, защото не са едно и две неща, всичко трябва да ми харесва на мен, всичко трябва да е изпрано, изгладено и подредено. В трите дни, в които ще съм в болница, не смятам да причинявам стрес на мъжа си, а да си спестявам огромното удоволствие от покупките. Никой не може да ме убеди, че няколко вещи, купени предварително, могат да навредят на бебето вътре в мен. 
Леглото го монтирахме още щом го купихме, а против суеверията в него спеше до раждането един голям плюшен хипопотам.  Simple Smile

Сега отивам да направя албум за покупките за бебето, а вие снимайте и давайте да гледаме.

# 62
Здравейте момичета! Доста дълго не съм ви писала, но мямах време. Сега докато ви изчета.... Интересни теми сте обсъждали...
Аз за съжаление не мога и да мисля за колички от 800 лв., по-простата причина , че за тази сума трябва да работя поне 3 месеца smile3511 !!! Уви, за мое най-голямо съжаление...така е в провинцията Sick Но на вас ви пожелавам успешни покупки и дано паричките да са си заслужавали! Относно суеверията, аз предния път бях купила от всичко по малко още преди раждането, така че не мисле че е фатално. И сега живот и здраве ще направя така. До скоро Heart Eyes

# 63
Здравейте и от мен!

Извинявайте, че рядко ви пиша, но колежките ме тормозят да бачкам, а  домашните ме допускат за минутка-две, колкото да прочета нещо. Болните да оздравяват, че времето занапред ще е само за разходки. 
     Mamаdona, роклята е умопомрачителна! Надали има по-изчистена от нея. Да публикуваш снимка в албума ни, че да изплакна око. Ми, тя си минава направо за булчинска. Само заради нея си заслужава да се омъжа, ама мъж ми не ме иска сега, а чак за след 20 год. се точи. Аз накрая ще го изненадам и ще му определя една среща пред дома. И гости ще поканя, и всичко сама ще уредя ... и няма къде да бяга!!! Аз пазих една такава италианска рокля няколко години и колко пъти му напомнях, че след 10-тина г. ще съм смешна с младежко облекло...! Накрая отидох на миналогодишния бал с нея и обрах точките. Още ме говорят! Той и бебето не щеше, ама сега се кефи на корема. Колкото по-дърти стават, толкова повече ги е шубе за всичко. На мен ми предстои един бал, но си закупих преди 2 седмици една чудесна рокля от втора употреба /на рози/. Тогава на бюста ми беше по мярка, но вчера я оставих на шивачката за ремонт, че "бидончетата" /както мъжа ми се изразява/ са се уголемили. Докога ще растат?! Вече не ме болят и си ги харесвам, ама тъкмо свикнах с тях, а те скоро ще изчезнат. 
     Mi6imadi, и аз съм във фотопетицията. Даже разпечатах информацията от сайта и за дом. работа ще просвещавам щерката. Твоя мъж наистина ли има мерак да присъства на раждането? Щото на моя за да дойде трябва не само аз да му платя, ами и целия екип... И пак не знам с/у колко ще се навие. Тъкмо ще го питам довечера. Той операциите на "Д-р Хаус" не издържа и извърта глава, та какво остава да присъства и там. Винаги съм се чудила как ония аборигени /жълти, черни и всякакви там/ по телевизията не припадат, че се и усмихват. А не е ли свръх егоизъм мъж ти да се е ухилил до уши точно когато най-много се мъчиш и те боли?! Ще ми се прииска да го убия със сигурност. Иначе ми се е щяло поне да прояви малко уважение като изяви желание-признавам си. Ама е много тъпичък, завалията. Като ме знае каква скръндза съм и му е ясно, че само заради парите няма да се навия, що не си направи устата поне? Щот му е толкоз акъла. "То, мъж, ма мама", казваше бившата ми свекърва и тоя мохабет изчерпва всичко.
     Asija , браво за стихчетета! Особено второто! Тоя път не ревах!

Нали сме в "отчетни", та да ви занимая с ниския ми хемоглобин-107, за който пия желязо от 2-3 дни, а докога-не знам. Качила съм около 8 кг засега. Хич не ми се иска да стават повече от 14. Те лесно се свалят после, но да ви питам за целулита-какво ще го правя? Даже на прасците имам! Никога не съм била с такова нещо. При първата бременност качих 10-11 кила и нямах грам целулит.  Забравих, че бях на 20 г. На мен всички поли са ми до дъ..то! Май ще сменям гардероб, ако комбинацията от спорт и умора не подейства.
     Всичко най-добро на всички ви!

# 64
Здравейте, момичета!
Минавам набързо да се отбележа, докато не сте ме забравили. Laughing

Стела, много се радвам, че при теб нещата вървят на оправяне. Лежи си повече и всичко ще бъде наред. Hug

Виждам че обсъждате килограмите, по колко сте качили? Аз се уплаших от скоростта, к която качвам. Първия път качих за цялата бременност 10 кг, 9 от тях останаха в родилното. А сега за пет месеца съм качила над 9 кг, повече от 3 само за последния месец, а голямото качване предстои, страх ме е да си помисля каква ще стана до края.

Някой горе питаше за самолет. Консултирай се с гинеколога, който следи бременността ти. По принцип се счита, че до шестия месец няма проблеми с полетите, но е индивидуално. За някои е противопоказано и по-рано, други си летят до края. Аз например летя често, живея в Канада, преди месец си дойдох в България, след седмица си заминавам, полетите са дълги, но на мен не ми пречат. С първата бременност точно готвехме преместване в друг град и си летях поне по един път месечно до деветия месец и не съм имала никакъв дискомфорт. При всеки е различно, но ако нямаш проблеми с летенето по принцип \да ти става лошо\ и ако бременността дотук протича без проблеми, смело можеш да летиш.

Успех на всички! Hug

# 65
Браво, браво! Явно критиката ми е била градивна!  Heart Eyes Я как се разписахте!  smile3521
mama_galka със самолет не съм пътувала бременна, но знам от приятелки, че може - даже и стюардесите до 7 месец май пътуват, а и + това щом лекарите ти разрешават - БОН ВОАЯЖ и да си изкараш СУПЕР! За шопинг терапията и аз я свърших тази работа днес, след като ми казаха така сутринта и аз веднага по примера на Асето наложих глоба и си отмъстих - сега ще съм прекрасна дебелана в новите ми туники!  newsm44 Благодаря ви, че продължавате да ме укоражавате да се появя в тая рокля, ама после като кача снимки да не се смеете, а? Убих Ви!  Joy  #2gunfire
Аз за Великден нищо не съм пазарувала още. Имам доста украса от предишни години, а за яйцата мисля да се доверя на Крис и баба му, пък да видя какво ще сътворят двамцата. Най-много да боядисам едно червено яйце за здраве, иначе малкия и баба му да дерзаят!
И за бебето нищо още не съм купила, но след като приключа с ремонта през юни, тогава ще се замисля по-сериозно. Сега още нямам нагласата, а и по цял ден в офиса - то човек няма време да разгледа - за 30 мин. обедна почивка кое по-напред?
Айде, че пак се разписах много! Приятна вечер на всички, цунки и гушки и  preggo. А вие продължавайте да пишете, утре ще си ви чета с най-голямо удоволствие!   love001

# 66
Zdraweite i ot men naj-setne...
Izwinete, che pisha na latinica, no zasega nqma kak...
Ne sym si sywsem wskyshti, no sym na pyt za doma:))
Wajnoto e, che ne sym w bolnicata weche.
Razbrah, che milata mi priqtelka wi e dyrjala w techenie.......

Blagodarq wi ot syrce za mislite i milite dumi i podkrepa:))
Zasega sym dobre, pazq legloto i broq dnite:)
Nadqwam se da se zadyrja po-dylgo po-dobre:)

Mnogo pozdrawi na wsichki wi i bezproblemno bremeneene...
Usmiwki i skoro shte se razpisha i az poweche:)
  bouquet

# 67
И аз след малко си тръгвам,  но вкъщи пак ще вляза на проверка. Пипилоте добре дошла и повече никакви болници, пази леглото и се грижи за детето Simple Smile Аз днес съм в едно приповдигнато настроение, дали защото пих лате(кофеиново отдавна не бях пила) newsm78. Незнам, въпреки това все още съм настроена петъчно и си мисля, че утре съм почивка, ама уви. Забелязвам вече как рита бебето, личи си, корема ми подскача, доскоро беше ниско долу, а сега вече доста по-нагоре в корема я усещам. Много е фън Joy Simple SmileSimple Smile

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 21:55 от graciana

# 68
Днес май е ден за добри вести. Пипилоте, радвам се и за теб  Hug
Новото албумче на Мартини мама предизвика у мен приятни розови мисли   261uu
Ако не те затруднявам, би ли драснала името на магазина под фотосите (чак ми се насълзиха очите от дзверене в етикета  Crazy) Много ми харесват  Peace
Интрига гърл да се готви с щъркелите, на 25-ти чакам и моя да ми изпрати писмо  Joy

# 69
здравейте и от мен Hug
добре дошла Пипилота, добре дошла Стелка    bouquet радвам се 4е не сте в болници вече и сте по-добре!
за отчета на килограмите-радвам се че вие почнахте темата, че аз не смеех  Embarassed и аз съм вече +8-9 не мога точно да хвана, май по-скоро +9 Mr. Green вече съм си пингвинче  Mr. Green

и най-после, алилуя И АЗ УСЕТИХ БЕБОКА най-после преди 2-3 дни го различих от съмнителното къркорене, засега не са ритници а едни такива като бълбукания ли, преобръщания ли  newsm78 не знам точно как да го опиша но е фън  Joy

мамадона роклята я знам от надничане по клюкарските страници - страшна е! ще си номер 1!

и ние днес, съвсем непланирано с таткотокупихме 2 бодита за бебето.аааа много сладки, аз нищо не разбирам, добре 4е лелката в магазина обесняваше, та взехме 2 и 2 чифта ръкавички. ако попаднете на готин магазин за бебешки дрешки, споделяйте инфо да знаем и другите:) и от цени не разбирам и двете бодита бяха по 10 лв, това е добре ли е мацки? или..ей така да се ориентирам, не че съм се замисляла bowuu
ще ги снимам тези дни ще ги кача-много съм горда... Sunglasses Sunglasses Sunglasses

друго...а да, диаспорала ми свърши и нали си нямам доктор, се зверих в аптеката по листовките на магнезиевите препарати и избрах Магнерот-пиче че може профилактично да се пие по едно на ден, като отида на ЖК др седмица ще питам за дозировка, но по едно на ден не е много нали? 1 хапче е от 500мг ...

и така:) избягах от работа рано рано голям съм разбойник хехе Mr. Green Mr. Green

отивам да готвя   chef пожелавам ви супер вечер и мноооо лек петък  bouquet

# 70
Здравеите мамчовци днес ми е много гот мъжо ми предложи сам да ме води на разходка да се чудиш...Радвам се че Пипилоте се завърна още малко остана миличка да влезем веднъж в седмия после по не е страшно.По въпросчето за килцата и на мен ми викат Тюли умалително на тюлен но на мен ми харесва аз мисля че съм секси тюли а и тои ми се кефи на циците особенно и на коремчето.Мъже какво да ги правим.Ама има нещо вярно че сега се започва яко да се качват ох пуста женска суета все ни се иска да сме слабички красиви ще ги свалим не бои те се.Мислех да ходя да раждам без да плащам на никого но мъжо не дава да се издума екип сме щели да наемем вип стая всичко струва ми се излищно но ще му се доверя.За покупките и аз смятам че са бабини деветини тия неща че не трабва да се купува нищо смятам преди да вляза да раждам да си купя всичко да си изпера да си изгладя всичко да ми е нагласено.Но вчера си харесах едни спални комплектчета много изгодни и от супер качество и не смях а ги взема.Юни юли тогава ще пазарувам от сега ми се струва раничко иначе се позаглеждам по колички туи онуи.Това е от мен погалете коремчетата и само хубаво настроение.Целувки

# 71
Здравейте мацки!  bouquet
Стелче,много се равам,че сте добре-това е страхотна новина!!! newsm44 .Дано и другите маминки с проблеми скоро да се похвалят с добри новини! newsm17 . Можеш ли да ми кажеш, ако ти се говори за това де-ти усещаше ли някакво напражение или болка,преди да открият скъсяването на шийката или се установи при рутинен преглед?Извинявай,може и да си го казвала по-рано,ама аз нещо не си спомням Embarassed

мила,на мен всъщност не ми е скъсена шийката на матката,имах безболезнени контракции и при преглед се видя някакво вклиняване на околоплодната течност като "конусче" в горния край на шийката

PIPILOTE  радвам се,че и ти си по-добре  Hug

# 72
Добра ви вечер мамчета!

Еййй какви хубави новини  Simple Smile Пипилотка, Стелка толкова се радвам за вас  Hug И пак казвам, че ако имате нужда от нещо свиркайте  Wink
Аз днес пак не сколасах да стигна до магазина за количките, утре пак няма да мога че съм на маникюр, събота сме на Рилски манастир, та май ще го оставя за другата седмица детето като е на зелено училище  newsm78

Гледам пак мойта болна тема сте захванали. Такааааа аз че съм КИТ КИТ съм и по тая причина и поради доволно количество целулит смятам да започна ходене на водна аеробика след празниците, при това съвсем сериозно  jump Та чувствайте се поканени, ще ми бъде супер приятно да си имам компания  newsm03

Гица мила моя мъж и срещу заплащане няма да дойде на раждането. Зорлем, с хиляди уговорки и заплахи  #2gunfire го изнудих да дойде с мен и детето на 3Д при Марков. Теорията му е, че ще го гледа бебето цял живот  #2gunfire А иначе като се прибере и легне не спира да ми гали корема и да си държи ръката да го ритне, абе мъжка им работа  Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 21:28 от Asija

# 73
Добре дошла отново Пипилотке-радвам се,че сте добре с бебока! newsm51
Стелче,благодаря ти за отговора - това за вклиняването си го спомням,ама меслех,че нещо друго съм пропуснала...Но това,че тези неща протичат без болка,започва да ме притеснява newsm12. В неделя ще ходя на преглед при моята си лекарка(но не на ЖК,че в момента не ми се полага,но това е друга тема...) да видим как стоят нещата с моята шийка,защото от няколко дни усещам някакво напрежение във влагалището си и какво ли не ми минава през акъла... Weary. Дано да не е нещо тревожно! newsm17
Добре,че бебка подскача яко в тумбака и така ме развеселява,миличката ми душичка newsm32!
Аз засега с килограмите май се движа добре: +5 съм от началото,но 3 от тях са само от последния месец newsm53. Но и слонче да стана,важно е бебчо да е добре,пък после ще му мисля...  preggo newsm10
Лека вечер и целувки от мен!  love001

# 74
  • Все на втория етаж
Най- накрая да имам време да се включа като хората. Пипилоте, радвам се, че си добре. Стела и за теб също. Hug

За килограмите ще си мълча...Не съм се мерила известно време, нещо не смея да стъпя на кантара. От 6 кг. нагоре съм.
Asija , трябва ли мога да плувам за водната аеробика? Blush Щото съм като пирон в кисело мляко. Иначе съм кандидатка. Simple Smile

А на постната снимка от срещата в ЦУМ, не разбрах коя мама коя е?

Алекс много ми се радва на корема, целува ми го, гали го и му говори. Одеве даже ме пита няма ли вече да раждам бебето. По този повод се сетих, че имаше една майка, която имаше проблем със сина си, който не искаше тя да е бременна и беше посягал към корема й със сабя. Какво става с тях? Ходиха по психолози, но май не е писала хич скоро или аз нещо бъркам. Сеща ли се някой друг за тях освен мен? Много ми беше мъчно като я четях.

Моя младеж днес е много активен и много му се радвам. Не съм започнала с покупките все още / освен няколко бебешки играчки де  Embarassed / , защото все още се надявам да е някоя прикрита мома. Blush

И не на последно място да ви споделя, че съм доста притеснена, защото сестра ми и моята любима племенница, която ми е като дъщеря в неделя сутринта постъпват в Пирогов, а понеделник ще оперират малката от ингвинална херния. Много ми е тъпо, цял ден ми е кофти, а освен психически и физически- тормозих стабилно банята одеве. Sad

Общи условия

Активация на акаунт