През АВГУСТ майките щастливи ще гушкат бебенца красиви

• 16 753
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!

Цвете и аз тоя Малтофер едва я сдъвквам таблетката и после гълтам вода, много са гнусни.
За ниско кръвно мнооого айран със сол и ще си ок.

Лек ден  Hug

# 211
 Здравейте мили мами   bouquet

Днес нямам никакво настроение и ми е притеснено  Thinking защото снощи прокървях след  секс  Praynig дано всичко е наред  Praynig по-късно ще ходя до лекарката за да се консултирам .

Желая ви приятен и успешен ден   bouquet

# 212
Здравейте и от мен Rolling Eyes не съм писала скоро, но нещо ми е дискомфортно. Особено вчера ми беше ужасен ден. Нещо преядох на обяд ли какво ли и като ме сви корема, хем боли стомаха, хем ми се повтвърди и направо ми се дорева.  Crazy Нещо напоследък откачам. Рева за най-малкото нещо, тъжно ми е, скапано едно такова. Знам ли и аз защо smile3518 и  явно и бебето нещо се притесни покрай откачената си майка, защото от вчера не е нещо активно така, както онези дни.
Вашите бебчовци как се обаждат - моето от онези дни риташе сутринта така активно и после вечерно време като си полегна пак. Но от вчера нещо е доста вяла и рядко се обажда. Спи ли какво ли - четох, че в този момент (тази седмица която съм) бебчето спи между 16 и 20 часа. Дали е така. Така ми е притеснено, обажда се от време на време, но по-рядко, не е съвсем да я няма Cry, ама то аз съм си виновна с моите депресии и луди мисли в главата. Толкова съм откачена Confused

# 213
  bouquet
добър ден на всички, виждам, че ви тресе въпроса с желязото, аз нямам ни най-малка представа каке нивото на моето, тези дни ще ходя да дам кръв, защоточак вчера ми назначиха изследване профилактично. аз досега не съм усещала нещо странно,
какви са симптомите при липса на желязо?
иначе хапвам добре, и месо си ям, надявам се от това ядене и тия кила поне да има ефект  Heart Eyes
на ЖК вчера ми казаха, че всичко ми е наред, ама то там май винаги всичко ми е наред:) гледат ме на един ехограф от 1вата световна, който така е обърнат, че аз не виждам!!изобщо бебето, лекарката има едно дежурно изречение-"има хубава сърдечна дейност" иначе си трае, после ме мери пак никакъв коментар, много ли са малко ли са добре ли са килата, после кръвното-то е към 60 на 100 обикновено или 60 на 90 пак никакъв коментар и аз оттам си правя извода че явно е нормално;)))
ох какви глупости изписах пак, мисълта ми беше, че няма толкова спокойна докторка, извършва целия преглед все едно е в транс, изобщо няма нищо притеснително  Mr. Green Mr. Green а може би съм си здрава като пич  Mr. Green Mr. Green

eya, аз пък мисля, че си права, наистина ако се замислим БГ си е страна на парадоксите, тук някви продавчки дето взимат макс 500лв заплата стоян най-сериозно и ме убеждават, че е нормално да купя дънки за 250  Shocked. или ботуши за 350...еми не е...ако попитам един средностатистически французин дали си купува ботуши за 200 евро ще ме изгледа кто извънземно, естествено, че не!
..или твоя пример- чисто нова с класа пред панелка в Люлин..всякакви ги има, и наистина тук най-често се среща това на гол гъз чифте пищовеи, българина колкото пари да има ще си купи мерцедес, ако ще да живее в бунгало с външана тоалетна...скъпото е важно. а мен ме дразни, ч количките са толкова скъпи и ме еяд и хич не ми се дават толкова пари защото според мен ни изнудват фирмите, обаче ако наистина количките от 500 лв се чупят лесно newsm78 и насред улицата.. newsm78 ебаси. честно казано, мисля, че в България нямаме стоки от т.н. среден клас- нито дрехи, нито козметика нищо-всичко е или марково или турски/китайски боклук,или трябва да дадеш много пари или да си купиш някъв шит ..винаги когато съм била в Ервопа съм се изненадвала от това, че има такива съвсем нормални стоки-и като цена и като качество и даже и като дизайн...просто не мога да разбера защо в Холяандия, Германия, Франция, Швейцария излиза по-евтино- и храните и дрехите и техниката...ебати парадокса..

ох извинете ако съм ви досадила, но тая тема винаги ми е била многоприсърце, големи сме комплексари в БГ ще ви кажа, нямаме пари за ток, няма да отидем на един курс в чужбина или да вложим в нещо смислено, но ще дадем 100 лева за кремче за бръчки, 50 лева за прашки и други подобни глупости!  #Cussing out
смахната работа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

сега ви пожелавам хубав ден и взех да се замислям дали да не отида да пазрувам в Гърция, но не съм сигурна дали и това е вариант newsm78  
bouquet  bouquet

# 214
Здрасти момичета!  Hug
Аз да се отчета, вчера бях на ЖК, за пореден път малкия ми бандит си виреше само пишката на екрана, че лекарката му вика да миряса и да си сяда на дупето, че не може да го измери. Абсолютно си отговаря на седмиците, а на килца е близо 800 гр. Днес пък давах кръв за антитела и пак ще изтръпвам докато не излязат, ама какво да се прави?  Whistling Взеха ми и секрет, който пък ще е готов чак сряда следобед, иначе всичко друго е наред и в норма. Попитах за море в края на юни, а тя каза, че нея по принцип нищо не може да я спре, така че ако се чувствам добре - няма проблеми. Каза, че и в Бургас имало болници.  hahaha
За Малтофера съм съгласна с Асето - няма такава гнус, а аз го дъвча по 3 пъти на ден  Sick
Взех си от сиропчетата на Хип за бременни, много са свежи и не забелязвам да ми обострят апетита, така че ако някой като мен досега не е взимал никакви витамини от страх да не напълнее, от това сиропче не озверяваш! Препоръчвам го!
puhi да ти е живо и здраво момчето! Много да те слуша и да е незаменим помощник в отглеждането на бъдещото ви бебенце.   ura
didi-2 моля ти се от все сърце  Praynig СПРИ да се тревожиш с всякакви лоши и депресивни мисли. Моля те послушай ме за да си добре ти и бебето после. Имам много голям опит от първата ми бременност. Радвай се че си жива и здрава ти и семейството ти, моля те повярвай ми нищо друго няма значение! Мисли позитивно, знам че отстрани е лесно, ама имам опит, вярвай ми!
malkabubi абсолютно съм съгласна с тебе, няма такива позьори-голтаци никъде по света. Направо ми се повръща от такива, ама Абсурдистан - кво да се прави?  ooooh!
Пена се, не пена се в чужбина не мога да живея. Опитах няколко пъти, максимума който издържах беше 6 месеца и айде с бухчите и на "Красно село". Явно съм си и аз парче Бай Ганьо. Приятен ви ден милички и по-ведро! Идват празници!  easter

# 215
Здравеите мамчета днес тук е много дъждовно и мрачно за това цял ден ще готвя вкуснотиики и ще боядисам яйцата и картинки си взех много весели стават.Позьори не позьори това сме ние българите всеки има право на избор как да изглежда без значение дали е платил тока или спи в колиба знаете ли защо е така защото българите са комплексиран народ.И когато се понагушиш с някои лев ти се иска наи доброто наи скъпичкото така е защото сме си бедна държава.Мишимади много ти се кефя че дори с три деца се грижиш за себе си това е похвално.А има някои така се запускат с едно не е необходимо да ходиш по солариуми по фризиори за да изглеждаш добре и сама можеш да се подържаш стига да имаш желание.Мнго ми стана странно защо не може да ти прави кола маската newsm78 че моята прави на безброи бременни до последно даже рекорда и е след колата жената ражда след 3 часа.Аз си мисля че не е опасно знаеш ли колко жени бременни ходят и то в 8 9 месец няма страшно.Ми това е от мен отивам да си поготвя ма много ме бива в тая работа аз затова си качвам килца от вкуснотиики.....Няма да казвам да не ви се приядат.Хаиде целувки и погалете коремчета.

# 216
Включвам се само за да пожелая на всички много хубави празници!
Нека тези почивни дни бъдат много слънчеви и спокойни за всички мамита  baby_neutral Не прекалявайте с яйцата и козунаците и отидете на църква!
Лека доработка на всички работещи и дано петък мине леко и бързо   bouquet

# 217
  • София
Мами, как сте? Като гледам някои са си набелязали някои неща за бебетата, а аз направо изперквам #Crazy нито съм решила какво да вземем, нито нищо и все си мисля, че няма да ми стигне времето ooooh! И скоро с мъжо ще се изнасяме на квартира само двамата и незнам как ще се оправим с толкова много неща...как ще ги свършим за толкова малко време незнам newsm78
Весели празници ви желая Hug

# 218
mamadona - витамините на ХИП са много хубави.Миналата бременност вземах от тях.Проблема беше ,че получавах ужасни киселини,а и разбрах от други мами ,че и те са имали такъв проблем,но щом на теб ти понасят си пий от тях.Сега им намалиха грамажа.Преди ми стигаха за 20 дена, а сега дозата е за 12(не съм много сигурна).Аз вземам Матерна -Центрум.Те са за един месец в опаковка,но аз ги пия само около 20 дни в месеца и правя почивка.В аптеката ми препоръчаха американски - 90 тб.,но не посмях да ги взема.Незнам някой да ги употребявал и да има коментари по въпроса,а и не запомних фирмата ,за да се поразровя из нета.
bobito - самата ми козметичка е много внимателна и се притеснява,а друга нямам възможност да търся.Тази е срещу нас.На друго място ми е далече и няма как да се придвижвам бързо.Трябва да товаря децата и таткото да ме кара(че аз не шофирам) и става много сложна.Ама сериозно се замислям на някакъв вариант,че с бръснача хич не ми допада.Много се чудех дали да не опитам сама с кола - маската на Стреп.Ама как ще виждам с това шкембенце. newsm78.И това май не става.Айде сега на връх Вликден съм седнала да мисля как да си направя интимна кола маска,че  и вас занимавам.
Аз боядисах яйцата вече.И сега седнах да почина малко,че от сутринта съм на педала.

# 219
Аз май съм си останала в миналия век, ето какъв тип колички ми харесват:

http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=4656&c_id=33&cf_id=206

Обаче най-напред ще трябва да й сковем къщичка на двора, че сме на 4 етаж без асансъор (къде го тоя ер малък?) 
Мислех само с навесче да минем и верижка за заключване, като ония за велосипедите, но тоя дъжд дето брули тук зиме и лете  #Cussing out Ще се караме   #2gunfire
Така ни се пада, който купува ергенски апартамент  Naughty

# 220
Mi6imadi, витамините които са ти препоръчали се казват Pre-Natal на Jamieson. В последните месеци, може би година, това са витамините за които се твърди, че са ново поколение, по-добре се приемат от организма, няма никакви странични оплаквания, пият се без почивка и така до края на кърменето дори. Аз съм много доволна от тях.
Magan, доколкото съм чела и ровила из нета, по този тип колички е луднал целия Холивуд  Grinning. Трябва да призная, че и на мен са ми много симпатични, но също така и непрактични в смисъл-висока цена / за мен / а и един единствен кош. Че така де - типична холивудска актриса ще бъдеш с нея -ЗВИЗДА Hug

# 221
Мамчета, стига сте се притеснявали за какво ли не. Количката едва ли ще избяга от магазина, а за паричките...кой колкото може ще отдели, всеки иска най-доброто за своето дете. Аз лично смятам, че в момента е по-важно спокойствието и здравето ни. Радвайте се на наближаващите празници, на близките си и на бебчетата си, а притесненията оставете настрана.

# 222
Аз май съм си останала в миналия век, ето какъв тип колички ми харесват:

http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=4656&c_id=33&cf_id=206

ооо напротив ти си по последната модна вълна-сега ретро количките са страшно актуални,дори Джей Ло гледа в такива близнаците,а Марк Антъни признава,че струват повече от личния му автомобил  Laughing

за витамините-аз си пия Пренатала и мисля,че съм доволна(поне не виждам странични ефекти  Joy ),освен това си пия големите дози Магнезий, Аспирин Протект и Л-тироксин за щитовидната жлеза,за желязо нищо не са ми казали още,може би ми е в норма

didi-2  е на това му се вика да си създаваш сам проблеми-я се отпусни и се радвай на бременността си,наистина бебчетата спят по близо 20 часа,така че не се притеснявай  Hug

mamadona  ти сега за първи път ли пускаш антитела?защото аз пуснах за втори път вече и пак нямаше,но доки каза,че в 28 седмица ще ми бият онази инжекция(дето все я забравям  newsm78 ) профилактично или нещо такова,на теб какво ти казаха?

# 223
И аз боядисах яицата голям кеф цялата се омазотих а едно време бабите сами са месели козунака от баба знам че е много трудно.Първото яйце боядисах червено и го тръкнах на шкембака да ми е живо и здраво детенцето и живот и здраве всичко да е нормално.Но така ме боли кръста не е истина.Бебчето натежава.Отивам малко да полегна че се изморих от това говене аз сто неща направих.....Мишимади сама не става аз пробвах и сажалих сто пъти шкембенцет пречи и пуфтях като локомотив да не ти пука прави каквото ти е удобно Laughing

# 224
 megan тази количка е жестока:) отдавна съм я харесала, но е мног оголяма, нямам място - ше ми заеме целия коридор:)

и аз имам Пренатал само дето не ги пия изобщо, не знам, въобще не се сещам, пък и нали си хапвам добре:)
пия отделно само калций, че ме е страх за зъбите

Confused на мен пък никакви изследвания не ми казват да си правя  Thinking вчера тази на ЖК докторката от поликлиниката ми каза само кръв и урина, при това тя ме попита-пускали ли сме?!? #Crazy както и да е, каза ми да отида в която и да е лаборатория, обаче ВНИМАНИЕ-НЕ МИ КАЗА КАКВО ДА СИ ПРОВЕРЯВАМ  #Crazy #Crazy дала ми е 2 талона с нейното и моето име, някакви такива 2 таблици на 1 лист, на които обаче не пише нищо-аз не попитах защото реших, че на този лист пише какво трябва да правя, и сега като отида в Цибалаб какво да им кажа?!? #Crazy newsm78 #Crazy
ок за урината нося си я и така, обаче за кръв какво да кажа-пулна кръвна картина ли? казва ли се отделно да ми проверяват желязото? оффф пак се обърках, ужасно е да нямаш лекар!!!!

stella, много си готина, направо си като онези холивудските бременни:) само с коремче  Grinning
аз да ти кажа май ще се откажа от Щерев, казаха ми, че само раждането е 2000 лв, отделно има още 300-400лв за разни нееща, в момента не мога да си го позволя това, много ми е..иначе клиниката изглежда ок, бях там на Отворени врати, а утре съм и на преглед при там при Тимева, но май само ще си давам парите. офффф много съм отчаяна, нямам доктор, нямам план за раждане в смисъл къде а време не остана Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт