През АВГУСТ майките щастливи ще гушкат бебенца красиви

• 16 751
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
Моята рокля другият вторник ще е готова.
Много се вълнувам.
Има ли ще мами, които се бракуват тези дни? Simple Smile могат да ми пишат на лични, ако искат - да разменим тънкости в приготовленията  newsm78

# 196
Успех в подготовката на сватбите на всички бъдещи булки.
А ние ще чакаме почерпката.( е разбира се и снимките )

# 197
Здравейте момичета!
Честит Рожден Ден на Симеон newsm59. Да е жив и здрав и да се радва на здраво и щастливо братче!
Martini mama, благодаря за успокоението. Течението ми изчезна и още на следващия ден всичко си беше нормално. Все пак на 07 май като отида на консултации ще поразпитам докито. mamadona, на теб какво ти казаха на консултацията?
Относно количите и аз много се вълнувам на тази тема, но на нищо конкретно не съм се спряла. Тези дето вие ги обсъждате ми идват доста скъпички. Решила съм да отделя около 500-600лв, защото все пак трябват и кошарки, столчета, кошчета и още хиляди неща да се купуват. Feb , много ми хареса количката на ABC Design, точно такъв тип искам. Имаш ли представа от цена? Интересно, че в онлайн магазините не можах да намеря нищо на тази марка. Имам приятелка с лятна количка на ABC Design и е много доволна. Аз си бях си харесала Джема на Чиполино, но мисля че не си заслужава 600лв за Чиполино. Абе има време, ще му мислим.
Никакви покупки не съм правила за сега за бебето, но взе да ме хваща една мания и избягвам да влизам по бебешките магазини, струва ми прекалено рано. Може би юли ще си купя най-необходимите неща, едва ли ще чакам да родя и някой да търчи по магазините да пазари. Не бих се лишила от това удоволствие Grinning
Относно секса нашият татко също много се притеснява да не навреди на бебето, а и честно казано и при мен няма особено желание. Не че нацяло сме зарязали тази "дейност", но определено я разредихме.
Ами чао за сега и лека вечер на всички! Heart Eyes

# 198
Аз утре съм на първа и последна проба за роклята ми:). Ресторанат ми е ОК. Украсата ми е ОК,Ролс ройса е ок ама трябва да отида до сватбен център София да си купя чаши свещи и темподобни. Ама да си призная хич не ми е до сватба. Иначе си се представям умопомрачително хубва булка. (отвреме навреме се самомотивирам Embarassed) Иначе не мога да се настроя. Само бебето ми е в главата.
ааа и сватбата ми е на 11.05.08. на лични отговарям на въпроси всякакви Simple Smile

# 199
Gitsa,
щях да ти пиша за желязото, но забравих, Тотемата са добри.
Аз ги пия в момента...Изписани са ми 10 дена след това почивам 3-4 и пак 10 дена.
Само да отбележа не е най-готното нещо за пиене, не го пий на гладно, ще ти се догади и ако пиеш магнезий нека има около 2 часа разлика между приемите им, защото си влияят. Това е, не се безпокой, и хапвай месце червено, някоя и друга пържолка, ядки...успех...

На майките в сватбена треска, приятни емоции и да внимават:)))

Baduizm, не се притеснявай за бебето, и моето върви със седмица напред, сто лекари ме гледаха, по други причини, казаха, че не е беда това:))
Мисля че имаше и други мами с подобен казус:)

Поздрави  bouquet

# 200
Feb, сега видях, че в албумчето има снимки на на количката и цена, ама аз нали съм заблудена и питам без да проверя Rolling Eyes
Моята сватба беше миналата година юли месец и сега като чета за трепетите на нашите бъдещи булки и ме хваща една носталгия....тази вечер ще си погледам малко диска и ще си поплача (не знам защо като го гледам и винаги рева newsm78).  Пък може и да се престраша да кача някои снимка от сватбата. Аз май се все обещавам, че ще качвам снимки и нищо не съм направила. Искам да кача и на бебето снимка, ама само клипчетата ми са хубави. Някой знае ли как от клип да си направя снимка?(дано не звучи много тъпо Thinking)

# 201
Gitsa,

Само да отбележа не е най-готното нещо за пиене, не го пий на гладно, ще ти се догади и ако пиеш магнезий нека има около 2 часа разлика между приемите им, защото си влияят. Това е, не се безпокой, и хапвай месце червено, някоя и друга пържолка, ядки...успех...

Желязо знам от моя гинеколог че се пие само на гладно,верно не е най приятното нещо но само така се усвоява най добре от организма Peace

# 202
Цветелинка това за желязото не го бях чувала  newsm78 На листовката на Малтофера пише да се приема по време или непосредствено след хранене.  newsm78

# 203
Цвети и на мен моята доки ми каза на гладно ако дразни стомаха  да го пия след хранене но по три пъти вместо по два.

# 204
  • Бургас/Пз

Сега погледнах тук колко са Мутсито и са 279...  Аз за тях нищо не съм чувала, нито пък съм ги виждала тук, така че не ме впечатляват...
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 1_-1__7861_10001_

Eya, тази количка тук заедно със зимния кош и столчето за кола струва към 1400, явно че при вас самата цена е по-ниска . Аз незнам колко са 279 паунда, но май са по-малко от 1400лв.
Има и още нещо , аз като отида в магазина най-напред си харесах модела - разгледах , пробвах и чак тогава се сетих да попитам за цената и естествено ми прилоша, ама какво да направя като само тази количка ми хареса. Така че не става въпрос за гъзария или че цената е оределяща, просто според мен всяка от нас най напред гледа това което й харесва пък след това преценява цената дали я устройва или не. И търсиш варианти и така. Аз сега като видях количката на АВС - дизайн, също ми хареса и смятам да отида и да я видя на живо. Още повече че цената е доста по-добра.
На мене лично не ми е все едно каква ще е количката. Искам да ми е удобна и на мене и за бебето, защото знам първия път колко много съм я ползвала и как удобството е от голямо значение. Ми как да си купя примерно Мак Ингланд като струват към 500лв , а в същото време са супер големи и немога изобщо да ги вкарам в колата си. Е само заради цената, няма да я купя.

# 205
Явно е въпрос на разбиране Wink За мен е по-важно да ни е комфортно на нас с беба 3 години, отколкото само на мен за няколко дена. Аз също не искам да се заяждам, всеки си определя приоритетите Wink

Само искам да уточня нещо за линка , който си дала за 279 паунда Мутси. По груби сметки 280 х 2.434 лв/паунд = 681.52 лв, тук в България същата е 870 лв. Като тази количка, която си посочила е за бебета от 6месеца нагоре, тук коша за новородено е 395лв допълнително. В Англия количката с коша за нвородено и столчето за кола излиза около 1180лв, тук в България излиза 1630лв. Мисълта ми е, че има голяма вкл. и ценова разлика между българската и английската действителност.Българския търговец иска да стане милионер за един ден и слага яки надценки. Да и тук има колички от по 100-200 лева, с дъщеря ми си взех от тях и счупих 3 (качество), като тук не броя неудобството на мен и детето, ревала съм от бяс като ми се счупи насред път.  Както и да е не агитирам никого за нищо. Всеки се простира според чергата си и според собствените си разбирания  Peace

Да са ни живи и здрави дечицата, другото само ще се нареди. Praynig

Тя наща малко като приказката за "Нероден Петко" стана  Laughing

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 22:55 от Asija

# 206
Леле какъв спор се е разраснал да си купува кои каквото иска  де какво то нали знаете как е човек знае и 2 и 200 аз съм на мнение че като има човек пари да си се поглези че незнае какви времена ще доидат гладни и мизерни.А от опит знам че ги има тия моменти от небето изведнъж съм падала на земята и е кофти.Но ти остава спомена за хубавите дни и си скъпите придобивки.И аз носих само маркови дрехи парфюми за козметика да не говоря солариуми козметици манюкюри всичко но сега не е така спираш да работиш и нещата се променят.Не че ме тормози нещо напротив човек свиква с всякаква черга не казвам че нещо ми липсва напротив по щастлива в живота си не съм била и никакви скъпи неща не са ме правили по щастлива.Та всеки да си купува кои каквото може че не знаем утрешния ден какво ще ти сервира живота в този свят изпълнен с измама изневяра лъжи разврат и какво ли още не.....И аз така безрасъдно харчех а си скъсвах д....то от работа но сега си имам камари от скъпи дрехи и парфюми които така си стоят защото се превръщам бавно но сигурно в тюленче и какво не ми пука.
За секса аз мислех че само ние не правим и нашия тати го било страх да не навредим на бебо но и аз нямяам никакво желание ама никакво.Тои вчера в прав текст ме пита какво става аз бях много активна а сега все едно не съм аз.Но неправенето на секс явно е нормално аз по едно вреве взех да мисля че има друга та ние ще станат 2 месеца от както не сме но като нямам и аз желание и не го и закачам.Ми те за това мъжете маи си намират любовници малееееееееее ooooh!

# 207
  • Лондон
Прави сте и си знаете най-добре... Просто ми се струва все по-странно всичко в родината (емигрантския живот си казва думата и ни променя) и не можах да се стърпя да не се обадя. Хем знам, че не трябва и че всичко си е така от край време ама...  Mr. Green Спореше ми се днес...  Wink Макар че то няма спор всъщност. България е страна на всякакви парадокси и абсурди, и цените са само един от тях...  Миналото лято се запознах с мъж на 40 години, който живее с родителите си в панелен блок в краен квартал, но кара БМВ последен модел и с жена-фотомодел, която кара 'кабрио' и е облечена винаги с 'маркови' неща, но не могла да се яви на кастинг за бански костюми, защото нямала пари за тампон!!!  ooooh!

Мир и любов!  Peace

# 208
bobito много си права за всичко.Кой каквото може и иска ,това да си купува.
Аз пък лично все с децата се занимавам и от как се помня все това правя.Ама не съжалявам за нищо.През главата ми е минало какво ли не.И за своите 31(айде почти 32)години) съм преживяла куп щуротии.Но децата - те са радостта и смисъла.Нищо друго няма значение.Иначе незнам що е то солариум,маникюр и разните му там други неща.Няма лошо в тях - който може да си го позволи!Да не си помислите сега ,че съм някоя повлекана .Обръщам си внимание на външния вид ,в домашни условия.И не изглеждам зле за майка на три деца (или сама си се успокоявам)Пилинг на тялото си правя с кафе и съм много доволна.Само интимна коло-маска не мога сама да си правя и посещавам козметичка.Но тя отказва вече - притеснява се да не стане нещо с бебето.А и аз взех да се притеснявам .И за това сега съм на бръснач.Не е кой знае какво ,ама поне е лесно и бързо.
Ауу,какво съм се разписала ,а работа ме чака.Да поошетам и започвам с яйцата.
хайде ,лек ден на всички !!!

# 209
Цветелинка това за желязото не го бях чувала  newsm78 На листовката на Малтофера пише да се приема по време или непосредствено след хранене.  newsm78
Aз пия Легофер на ампули(или на малки шишенца)сладко е като детски сироп и е по принцип 15мл.Сега ми вдигнаха дозата ,но пак само сутрин на гладно по 25мл.В самото начало когато ми го изписа и каза само на гладно и ми го натресе 100пъти ,хич не отдадох значение Laughing,викам си ,ооо как ще пия на гладно такова нещо,и си го пиех от дъжд на вятър когато ми хрумне.
Един ден когато бях много зле и ме болеше глава,ми падна кръвното и тичахме в болницата по никое време.Кръвните които пуснах показаха че е много слабо наличието на желязо в организма.За това сега пускам всеки месец,поемам по голяма доза и даже и калций на таблетки ми изписа,те се дъвчат по 2 на ден  но са ужаснииииииииии #2gunfire,това е все едно да дъвчеш тебешир!!!
Немога да го преглътна в никакъв случай.
Вчера бях пак при него ,че кръвните ми бяха пак на някакъв хал,и сега ще посещавам всеки ден болницата да ми вливат системи(2),по простата причина че отказах да остана там и то за празниците.
Лек ден ви желая и много празнично настроение  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт