Детски градини в Пловдив?

• 200 473
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Пловдив
М...да и тук е много сложно с местата,но явно имате нещо впредвид,нали?

# 1 486
И аз се зачудих как така се чуди майката ,коя градина да избере.

Като си представя какви драми бяха,уговорки,молби,телефони и т.н. ..направо незнам как ще стане,ако няма връзки или джоб  Laughing

# 1 487
  • Пловдив
И Ралица вече е на детска градина - в ОДЗ "Ралица" в Белащица. Впечатленията ми за 4-те дни - малко деца  Simple Smile -  до момента групата им е от 16 деца, очакват се до края на годината да станат 21. Просторно помещение за игра и отделно помещение за сън. Детската градина е добре отоплена, сервизните помещения  са основно ремонтирани и чисти, пригодени са за малки дечица. Материалната база е добра, събрали сме пари единствено за играчки.  Вода децата пият от диспенсър, с чашки за еднократна употреба /за това се заплаща такса от 2 лв. всеки месец/. За храната нямам впечатления, освен че Ралица всичко си изяжда  Laughing. Госпожите са изключително млади и приветливи,  имат добър контакт с родителите. Ралица се чуства добре засега, няма сръдни и драми, дори искаше и в събота да ходи на градина  Laughing.

# 1 488
Незнаех ,че в Белащица има градина  Grinning Браво!

# 1 489
Здравейте!
Има ли ОДЗ в района около 6-ти септември и бул. Руски?
Ако няма, коя ДГбихте препоръчали? Четох хубави отзиви за Незабравка май.

# 1 490
Здравейте!
Незабравка (зад Четв. пазара) и Майчина грижа (до Енергото) са там.

# 1 491
Здравейте,
Предстои ни местене от София в Пловдив и исках да събера мнения относно детските градини в Тракия-знам,че има и две нови такива.Къде бихте ми препоръчали да запиша малчо.Отзиви съм чувала само за Слънце,а и честно казано за други градини освен тази и новата- Червената Шапчица не се сещам.
Много ще съм ви благодарна за всякаква информация било то положителна или отрицателна,както и за препоръки   bouquet
Може би е добре първо да попитате къде имат свободни места за втора група в градините в Тракия и след това да се чудите  Peace
Благодаря за забележката,но не може ли да се информирам от първоизточника ( майките) преди да хукна да обикалям градините и изобщо какво нередно видяхте във въпроса ми  newsm78

# 1 492
  • Пловдив
Нищо нередно няма...не си въобразявай сега!
Просто ти казваме колко е сложно с местата в ДГ!Това е!Ти явно си имаш нещо впредвид...и дано се уредите!Успех!

# 1 493
От Тракия
Едгар бароу е ок
слънце е ок
червената шапчица /нова/ е ок
велимира /нова/ е ок
таня савичеви също не е зле
ориентирай се по която ти е близо
всичките са на едно ниво, новите просто са в нова база
за втора група не би трябвало да имаш проблем, абе, казано чисто по снобски досега не съм видяла дете, дошло от софия и да не взето. просто няма такова... как става номера, не знам. говоря за от втора група нагоре.

# 1 494
Здравейте!

ОДЗ с ясла ли значи? Щото и незабравка и Майчина грижа нямат ясла.Детски градини са. Peace

# 1 495
  • Пловдив
Здравейте,
Предстои ни местене от София в Пловдив и исках да събера мнения относно детските градини в Тракия-знам,че има и две нови такива.Къде бихте ми препоръчали да запиша малчо.Отзиви съм чувала само за Слънце,а и честно казано за други градини освен тази и новата- Червената Шапчица не се сещам.
Много ще съм ви благодарна за всякаква информация било то положителна или отрицателна,както и за препоръки   bouquet
Може би е добре първо да попитате къде имат свободни места за втора група в градините в Тракия и след това да се чудите  Peace
Благодаря за забележката,но не може ли да се информирам от първоизточника ( майките) преди да хукна да обикалям градините и изобщо какво нередно видяхте във въпроса ми  newsm78
Нищо лично и нищо нередно  Peace Просто и тук проблемът с местата в детските градини е доооста наболял и ако от примерно 5 градини в 3-те се окаже, че няма места, какъв е смисълът да събираш информация за тях. Това имах предвид с поста си  Peace
П.П. Ето и справка за свободните места в пловдивските градини http://plovdiv.bg/images/stories/10-Specializirana%20administrac … DG_01.10.2010.htm

# 1 496
ОДЗ с ясла ли значи? Щото и незабравка и Майчина грижа нямат ясла.Детски градини са. Peace
Да, с ясла означава. Големият ми син ходи в такова заведение и безпроблемно се адаптира в градината. все пак влиза в същия двор, в същата сграда, просто от другата врата. Вижда познатите сестри от яслата, познати дечица.
Затова и за малкото мисля да търся ОДЗ.

# 1 497
http://news.plovdiv24.bg/200401.html Вече в Тракия ще променят начина на прием и места ще има според статията!

# 1 498
Браво на кмета на Тракия !!!  Peace

# 1 499
Момичета, никъде на виждам мнение за ЦДГ Каменица. Ако някой има някакви впечатления, може ли да ги сподели да ги по обсъдим.
Сина ми е там от 15.септември, нямам забележки за сега, но ми е интересно някой с опит да сподели.
Всички възпитателки, лели...директорката дори изглеждат много симпатични и мили, но понеже не знам пред децата как са, а сина ми като всяко дете отказва да говори за това какво са правили през деня...ще се радвам някой да се включи с мнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт