Детски градини в Пловдив?

• 200 480
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Пловдив
Едва ли ще ги пуснат в неотоплен басейн, при нас поне заниманията започват когато се пусне парното. Тогава навсякъде е топло и няма опасност да настинат.
При нас  имаше случай миналата година температурата да не е достатъчно висока,  според изискванията на ХЕИ, и се наложи да се пропуснат тренировки, следващата седмица се наваксаха. Не са си позволявали компромиси само и само да мине тренировката.
Та предполагам и при вас са затоплили по някакъв начин.  Ще чакаме подробности, дано му е харесало на янака.

# 1 471
А от колко години ги пускате децата на плуване,моята дъщеря е на 4г. и ми се струва,че още и е рано или се лъжа  Rolling Eyes
Мисля догодина да я записвам на плуване,дали е добре според Вас?  Wink

# 1 472
  • До хладилника, който обичам
Придържайте се към обсъждания на конкретни градини в града - лични впечатления Peace
Общи въпроси като горните могат да се обсъждат в общите теми за детски градини от цялата страна.

# 1 473
  • Свиленград

Ясла е едно, Детска градина е съвсем друго  ooooh!
[/quote]

Да бе да, като че ли в детските градини децата на 3 или 4 години са толкова големи,че сами да преценят как, кога и с какво да се преобличат! ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 474
  • Свиленград

Разбира се,че трябва да ги преобличат ако се наложи .
Моята дъщеря,когато беше на ясла/все още не  тръгнала на градина/  винаги я преобличаха,ако се е изпотила,поляла,накапала или изцапала.Винаги ми се казваше да я обличам по-леко примерно,защото се изпотявала,винаги и махаха тениската над потника,ако преценят ,че и е топло.
Нали затова са оставени тези дрехи там и нали затова са тези лелки да се грижат за децата все едно майките им се грижат.Все пак детето се води сутрин,когато е хладно и не може всеки път да се прецени точно с какви дрехи ще му е добре.Времето се променя.Не може да се разита само на това ,с което е облякла майката детето.Нали ако си беше вкъщи нямаше да стои с едни и същи дрехи, а при необходимост майка му ще му ги смени.За какво са иначе всички тези дрехи,които стоят в шкафчето?
Надявам се и в градината да е така  Peace
[/quote]

Елфичка, много си права!
Напълно подкрепям разсъжденията ти! Simple Smile

# 1 475
Днес дъщеря ми беше за първи път на градина.
Много съм доволна.Градината е "Белослава" в Тракия.

Беше със сменена блузка,защото докато си мила ръцете капнала една капка върху ръкава и и тя поискала да и я сменят.Учителката я подменила веднага.
Изпишквала я е в тоалетната точно преди да ида.
Беше и облякла грейчица,защото преценила,че може да и е студено.
И въобще  нищо подобно,че не се грижели и не ги преобличали.
Според мен трябва навсякъде да е така,друг е въпросът,че някои си правят оглушки и не им се занимава  Tired

# 1 476
Какво Ви е мнението за свободните занимания в градините?Имам предвид- плуване,танци,футбол и т.н.Децата Ви посещават ли такива и ако-да-доволни ли сте?

По-конкретно се интересувам от плуването...ако има някой от Пловдив - да разкаже!
Благодаря!
Дъщеря ми ходи на плуване миналата година, тази също чака с нетърпение да почнат уроците. Децата са разделени по възрасти -1,2 3 група, по около 10-12 деца май са. Водата в басейна е м/у 28-30градуса, обикалят из вътре с едни дъски за плуване, щляпат с крачета хванати за парапетите отстрани на басейна. Аз съм доволна, тя също.
Тази година иска и на народни танци  да ходи, записала съм я. Доколкото съм виждала на тържества в градината, децата които ходят на народни танци добре се справят, танцуваха някакво хорце, танци.
Ако нещо по-конкретно те интересува питай, че не се сещам какво друго да пиша.

Моля, споделете къде водите децата си на плуване в Пловдив?  Hug

# 1 477
  • Пловдив
Имаме си басейн в ДГ !Направо си е лукс,нали? Wink

# 1 478
Здравейте! Реших и аз да споделя моето мнение. Живеем в Кичука и дъщеря ми посещава ДГ "Мая". Мога да кажа, че съм доволна от градината като цяло. Персонала си върши работата много добре, дечицата се гледат много добре, при добро време ги извеждат на двора, топличко им е в градинката. Единственият недостатък е, че доста боледуваме, но вече това е индивидуално за всяко дете.
Искам да кажа за директорката, че според мен е отзивчива и ако и е възможно помага с каквото може и влиза в положение. Не мога да кажа същото за директорката на "Албена", с която също се сблъсках.

# 1 479
  • София
Какво Ви е мнението за свободните занимания в градините?Имам предвид- плуване,танци,футбол и т.н.Децата Ви посещават ли такива и ако-да-доволни ли сте?

По-конкретно се интересувам от плуването...ако има някой от Пловдив - да разкаже!
Благодаря!
Дъщеря ми ходи на плуване миналата година, тази също чака с нетърпение да почнат уроците. Децата са разделени по възрасти -1,2 3 група, по около 10-12 деца май са. Водата в басейна е м/у 28-30градуса, обикалят из вътре с едни дъски за плуване, щляпат с крачета хванати за парапетите отстрани на басейна. Аз съм доволна, тя също.
Тази година иска и на народни танци  да ходи, записала съм я. Доколкото съм виждала на тържества в градината, децата които ходят на народни танци добре се справят, танцуваха някакво хорце, танци.
Ако нещо по-конкретно те интересува питай, че не се сещам какво друго да пиша.

Моля, споделете къде водите децата си на плуване в Пловдив?  Hug

Проверих по този въпрос миналата седмица - има плуване в хотел Тримонциум, всеки ден от 16ч, а в събота от 11 ч, цена на посещение 10 лв., необходимо е да се носят джапанки, плувка и очила. Дамата се казва г-жа Раденкова, много беше отзивчива по телефона. Мога да дам координати при необходимост на ЛС.

Ако някой знае и другаде, нека ми пише, може и ЛС. На мен лично ми се струва малко скъпичко 10 лв на посещение.

# 1 480
  • До хладилника, който обичам
Не знам как да ви го кажа по-ясно: спрете да коментирате тук общи теми за детските градини по принцип или други занимания за деца в градинска възраст, които не касаят темата, а именно - конкретни впечатления от конкретни детски градини. За всички други мнения и въпроси има предостатъчно теми във форума.

# 1 481
Здравейте,
Предстои ни местене от София в Пловдив и исках да събера мнения относно детските градини в Тракия-знам,че има и две нови такива.Къде бихте ми препоръчали да запиша малчо.Отзиви съм чувала само за Слънце,а и честно казано за други градини освен тази и новата- Червената Шапчица не се сещам.
Много ще съм ви благодарна за всякаква информация било то положителна или отрицателна,както и за препоръки   bouquet

# 1 482
  • Пловдив
Ами ние сме в Слънце и само за тм мога да ти кажа...доволна съм,имат много занимания-моят ходи на плуване!А и базата е много добра!

# 1 483
  • Пловдив
Ние пък сме в Червената шапчица, аз съм доволна от там за сега, въпреки че още малката е зайче, в първа група  Laughing Базата е нова и хубава, сега родителското настоятелство работи за пускането на басейна тази година, персонала са много любезни и отзивчиви. Сайт нямат, но имат група във Фейсбук, ако нещо конкретно те вълнува може да питаш там http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=139769736068861&v=wall

# 1 484
  • Пловдив
Здравейте,
Предстои ни местене от София в Пловдив и исках да събера мнения относно детските градини в Тракия-знам,че има и две нови такива.Къде бихте ми препоръчали да запиша малчо.Отзиви съм чувала само за Слънце,а и честно казано за други градини освен тази и новата- Червената Шапчица не се сещам.
Много ще съм ви благодарна за всякаква информация било то положителна или отрицателна,както и за препоръки   bouquet
Може би е добре първо да попитате къде имат свободни места за втора група в градините в Тракия и след това да се чудите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт