Детски градини в Пловдив?

• 200 487
  • 1 568
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Пловдив

Не сме. Догодина на 1 септември, живот и здраве, ще правим нощно бдение  Wink

ще гледаме да се наредим заедно та да си правим лаф

момичета,щели да правят електронна система за градините като в София /от другата година,но не е сигурно,може и от 2012/
и това цялото подаване на молби и ходене,и висене може да се окаже излишно

# 1 441

Фъстък, гледам че синът ти е набор на моя. Предполагам, че не е бил в група "Смехорани"?
[/quote]
Вече не си спомням в коя точно беше, но и не мисля, че има кой знае какво значение.

# 1 442
  • Пловдив

Фъстък, гледам че синът ти е набор на моя. Предполагам, че не е бил в група "Смехорани"?
Вече не си спомням в коя точно беше, но и не мисля, че има кой знае какво значение.
[/quote]
Значение има до толкова, че във въпросната група няма такива учителки и отношение като описаните от теб.
Явно имаме късмет с "Албена", защото случихме за втори път на госпожи, този път с малкия син.

Успех на всички, които им предстои прием в градина догодина!  Simple Smile

# 1 443

Значение има до толкова, че във въпросната група няма такива учителки и отношение като описаните от теб.
Явно имаме късмет с "Албена", защото случихме за втори път на госпожи, този път с малкия син.

Успех на всички, които им предстои прием в градина догодина!  Simple Smile
[/quote]
Както писах в първия пост относно Албена - не съм казала, че всички госпожи слагам под един знаменател - има и изключения. Радвам се, че вие сте попаднали на такива.

# 1 444
Голямото ми момче е в 8 март, бебето също за там го глася.
Пада се да го поемат страхотни учителки отново. Party

Нашите госпожи издават подготвителна тази година, така че който се падне догодина при тях ще има да черпи много, особено за Ангелова.

# 1 445
Момичета и аз вече взех да се заглеждам в тази тема.

Искам да ви попитам какво мислите а следните 3 детски градини:
Албена
Малина
Мая
Аз живея в блока на  Малина, но хич не ми харесват битовите условия, иначе не съм чула например възпитателките да повишават глас или да се държат неадекватно. Иначе е супер да оставяш мъничето за 1 минута буквално  Simple Smile
За Албена - ясно е,че там трудно се влиза, дали ще има увеличаване на групите?
Аз а Мая тук четох някои смущаващи факти - постоянно искали пари и директорката била доста арогантна.

Тези трите са ми на 1-5 минути пеша  Simple Smile иначе на 10-15 минути е 8-ми март.

Засега фаворити ми са Албена и 8-ми март.

Каспър - при вас гледаха ли дали живееш близо до градината, тъй като ние ме близо до още 3 градини, пък живеем и в блока на едната  newsm78

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 16:32 от Mishe333

# 1 446
  • Пловдив

Нашите госпожи издават подготвителна тази година, така че който се падне догодина при тях ще има да черпи много, особено за Ангелова.
Така е  Peace

# 1 447

Така е  Peace

Е дано да съм от черпещите тогава ....

# 1 448
  • Пловдив
Имате ли информация в градините в Пловдив провежда ли се някаква флуорна профилактика?
Някъде да са раздавали декларации за съгласие на родителите?
Попаднах на една статия май за Варна беше и се стреснах дали не действат зад гърба ни без съгласие  newsm78

# 1 449
  • Пловдив
Имате ли информация в градините в Пловдив провежда ли се някаква флуорна профилактика?
Някъде да са раздавали декларации за съгласие на родителите?
Попаднах на една статия май за Варна беше и се стреснах дали не действат зад гърба ни без съгласие  newsm78

Миналата година ни даваха да подписваме документ за съгласие или несъгласие. Доколкото знам в нашата градина повечето са били против флуорно мляко и на децата се дава нормално.

# 1 450
  • Пловдив
Аууу значи задължително трябва да разпитам как е положението в нашата, че като нищо ще натъпчат децата със синтетика за здраве.
А това за съгласие-несъгласие на родителите, четох, че трябва да са повече от половината за да наклонят везните. Но половината на групата или на цялата градина?

# 1 451
  • Пловдив
За другите градини в Кичука не мога да кажа, за Мая мога.
Не съм забелязала директорката да е арогантна newsm78 Че вятър я вее на бял кон, вее я...
И пари не са ни искали за щяло и не щяло. Събирали сме по 30лв. в началото за книжките само и май по 5лв. през декември за дребни подаръчета на децата. Иначе носим всеки месец тх, сапун, кърпи, крушки! - разбирам го това, Общината отпуска пари за ремонти, но за дребните неща няма. За Мая преференциите са самотни майки, деца с брат/сестра в Мая, близнаци, хроничноболни, по реда на подаване.
Дали съм доволна? Зависи на какви госпожи ще попадне детето. Нашите не бяха особен келепир, но сега пък имаме нова титулярка и децата определено я обичат. Иначе децата са чисти, сухи и ... не сме изучили (или поне не употребяваме) нецензурни думи, което си е постижение.

# 1 452
benitta,
Със сигурност всеки трябва да подпише такава декларация, за да дават - при нас в яслата имаше такава профилактика и на въпроса, ако не желая - какво мляко ще дават - казаха ми, че ще дават обикновено мляко на детето /тук не мога да гарантирам дали наистина е така/.
Но те са длъжни да имат твоя подпис - бил отговора ти "да" или "не".
  bouquet

# 1 453
Във Варна отмениха "профилактиката" с флуор.
В пловдивските градина се попълва декларация , ако градината участва в тази "кампания" . В "Елица" например попълних ,че не желая детето ми да приема флуор. Учителката ми обясни ,че за да се въведе поне 50% от родителите трябва да са съгласни .И дори и да се въведе, които не са съгласни няма да получават такова мляко. Тогава не се събраха достатъчно желаещи и не се въведе въобще ...

# 1 454
  • Пловдив
При нас в " 8 март" тази година не са искали съгласие и до колкото си спомням беше прекратена тази програма  newsm78 Но довечера след род. среща ще разбера дали има нещо ново по темата.

Общи условия

Активация на акаунт