Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от методите за хранене на бебета?
Как мога да направя торта за рожден ден на дете, без да използвам яйца и прясно мляко?
Какви са някои методи за улесняване на нощния сън при деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от методите за хранене на бебета?
Някои от методите за хранене на бебета включват започване с бебешки каши, бурканчета с пюре от зеленчуци и плодове, както и домашно приготвени пюрета. Важно е да се отбележи, че в началото бебетата могат да имат предпочитания и откази на определени храни поради разликите във вкусовете им в сравнение с по-големите деца.
-
Как мога да направя торта за рожден ден на дете, без да използвам яйца и прясно мляко?
За торта без яйца и прясно мляко можете да използвате рецепта с крема сирене (като например Филаделфия), желатин, бадемов ликьор (или сок), течна сметана, готварски шоколад и бисквити. В тази рецепта се използва крем сирене, което може да замести яйца и прясно мляко, което води до вкусна торта, подходяща за деца.
-
Какви са някои методи за улесняване на нощния сън при деца?
Някои методи за улесняване на нощния сън при деца включват оставяне на детето да се успокои само, използване на кърмене като успокоителен метод и откриване на универсални успокоители, които детето предпочита. Важно е да се отбележи, че всяко дете е различно и методите за улесняване на нощния сън могат да варират в зависимост от индивидуалните нужди на детето.
-
Какво е розеола и какви са нейните симптоми?
-
Каква е рецептата за торта, която никога няма да стане суха?

Аз не вярвах че е възможно. Мислих, че истерично ще реве, но не! Пожелавам ти успех. Аз от 3 седмици насам съм човек отново. Преди това бях с бебе в ръце през 2-3 часа нощем
иначе всичко подаваш зедно 

Суров банан след навършен 7-ми месец, мое мнение.