МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 349
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро,

мен снощи ме споходи неочакван късмет. Нашите бяха взели Алис да спи при тях през нощта. Оказах се съвсем сама вкъщи Shockedняма мъж, няма дете...за пръв път, откакто съм родила. Ядох, къпах се сто часа, четох книжка и си отспах. Сутринта Али ми обяснява по тел. "мамо, Аи пачкала ного мама-мама" скъса ми сърцето просто. Баба ми каза, че всъщност много малко е плакала и после се е разсеяла  с любимия си Аламинут.

Ели, браво на мъжа ти, много мил жест. И аз много обичам люляк, но не смея да накърша, че нали заподозряхме цветния пращец като виновник за Алините сополи.

Много гадно времето, бе. Да се обличате, че аз пак съм неподготвена и измръзнах. Мале, вчера как се вбесих. Тръгнах си 10 мин.по-късно от 5 и 30 и това ми коства час и половина прибране. 40 мин.чаках рейс, накрая му теглих една и се замъкнах до НДК, после пък се набих в задръстването на Университета. Полудях ви казвам.

# 166
Здравейте, днес времето е ужасно  Tired
Дейзи, още малко да избуташ с този градски транспорт и после с колата ще ти е супер  Peace не ,че няма да има задръствания и нерви ,но си е друго поне ще си седнала и ще си топло и сухо  Sunglasses

Ели ,като каза за яийцата ,тъкмо вчера си мислех да ви предложа ако искате  като боядисаме  яйцата да пуснеме по една снимка така за настроение ,че покрай празници обикновенно нямаме много време да пишеме и темата ни много запустява  Crazy Така ,че който боядисва днес да открие галерията  Crazy пък другите се включваме в събота.

# 167
Мики, надявам се Катя да не изпочупи всичко и поне да успея да ги снимам. Че тя като види яйца и обикновено ги хвърля на пода Crazy

# 168
Мики, надявам се Катя да не изпочупи всичко и поне да успея да ги снимам. Че тя като види яйца и обикновено ги хвърля на пода Crazy
ами ако не успееш да ги штракнеш здрави, снимай ги на земята счупени  Joy определено това ще е най оргиналната велигденска снимка  Wink въпреки ,че не се знае дали всички няма да изпаднеме в това положение /аз от Алекс го очаквам  Laughing/

# 169
Мики, и аз нямам търпение, явно имам много измъчен и изнервен вид, защото всички все ме питат - даже и колегите, кога най-сетне ще взема книжка Laughing а аз като гледам ще се точа половин година с тоя курс, мога само по уикендите, пък сега с тези празници пак пропускам  Crazy

Яйцата ще ги боядисваме в събота вечерта. Аз по се притеснявам, че Алис ще иска да ги изяде всичките. Луда е на тема яйца.

# 170
ами ако не успееш да ги штракнеш здрави, снимай ги на земята счупени  Joy определено това ще е най оргиналната велигденска снимка  Wink въпреки ,че не се знае дали всички няма да изпаднеме в това положение /аз от Алекс го очаквам  Laughing/
Ами да, сигурно ще е оригинално.

# 171
Аз ще се включа днес със снимки на яйца  Grinning Надявам се. Само дето нито съм ги сварила, нито съм си открила боите, дето ги купих пред месец и някъде са "подредени"  Mr. Green Явно ще боядисвам яйца до по нощите  Crazy

Дейзи, рахат си е с кола, душа  Grinning Аз, като новопръкнал се шофьор, мога да ти кажа, че задръстванията са нищо в сравнение с блъсканиците по градския транспорт. Вчера след работа си изтраях най-чинно задръстването по Околовръсното от Симеоновско до Джъмбо и обратно към Младост  Crazy Валяха ме няколко пороя, но си бях в колата и не ми пукаше  Whistling Така, че напред към книжката с пълна газ  Laughing

# 172
Предложението за снимки е супер, ще гледам да ги снимам, като се наканя да ги боядисам. Аз незнам защо но от как се е родил Иван, гледам да ги боядисам криво, ляво, ей така набързо...по рано така се стараех, а сега май щото нямам време newsm78...иначе палнове големи, но като дойде времето - нъц

Дани Heart Eyes, горе главата това е период, ще мине, с теб съм мила!!!

# 173
Мики много бързо говори Алекс шашна ме,никога не бих преположила,4е са на една възраст с Дани.И ние сме от тези дето не можем да излезнем с Дани,защото той веднага хуква навън и,ако излезем на обяд примерно ядем на смени Crazy,докато другият ти4а след детето,ако пък се навие да седне на масата по4ва да удря с приборите по 4инията,хвърля ги по земята,мъ4и се да с4упи нещо,върля храна по пода,абе 4удо сме,ако пък нещо не му угодиш непременно ляга да си пореве на пода,а ако искам да го гушна ме удря и рита,въобще сме цирк"глобус",на кой му се ходеше на цирк да ни дойде на гости Joy
Дани искрено ти съ4увствам,няма ли кой да ти помага?А за антибиотика,по принцип е една пълна лъжица,но понеже Дани го разлива половината по пътя и винаги си иска още,затова съм му го разделила на малки дози4ки Laughing
Да се похваля,4е в яслата Дани ве4е си ходи без памперс,нямаме инциденти,само му слагат докато спи,4е тогава задължително пишка,оба4е като си дойде вкъщи отказва да седне на гърнето и се крие по ъглите да ака,и полсе си умира от кеф Crazy,така 4е сега сме нова мода,до 17 4аса сме без памперс,а след това с памперс ooooh!
В4ера ходихме на ушния на контролен преглед,Дани ве4е 4ува много добре,съвсем разли4на графика му излезе,носа каза,4е все още е леко запушен,защото още има кори4ка,която не е паднала,оба4е за кашлицата се 4удя дали да не звъня пак на педиатърката,защото продължава да си буха,нищо 4е не ми е правил кризи TiredПитах го за това главата,а той ми отговори,4е нищо не му бил правил на главата Crazy,аз му викам,4е знам,но все пак да погледне,пипна му лимфните възли каза,4е не са подути,едвам го накарах да му види главата,реакцията му беше,е тя не си ли му е така главата #Crazy,оказа се 4е не му е по специалноста,защото сви рамене newsm78
Аз полу4их боя по пощата и съм се навила да боядисвам яйца,оба4е не съм боядисвала пове4е от 10г и въобще не помня как ставаше номера Embarassed,ако не ме домързи и за козунак ще се пробвам,Дейзи нали щеше да даваш рецепта,нищо 4е първите два опита бяха неуспешни.

# 174
Боядисах яйцата, ама снимки утре, защото се оказа, че фотото е у майка ми Wink Иначе се счупиха доста и малко се изнервих, ама добре,ч е си бях взела от хубавите бои , че поне каквото остана стана хубаво. Peace

# 175
  • Варна
И у нас боядисвахме яйца, по-скоро свеки ги боядисва, докато аз усмирявам ревящата от корем Габриела. Tired Ей, как мразя болни деца.  Crossing ArmsИ сега ще трябва да я оставя, пък ние да ходим на Елена. Хем не ща да я оставям като не е добре, хем къде да я мъкна по балканите, че да вземе да се влоши и да се чудя какво да я правя.  Rolling Eyes Ама тя днес е по-добре, де. Дано утре вече да се закрепи. Praynig Че и обхват нямали М-тел и Глобул в туй Мийковци.  Crossing Arms И сега се чудя от къде да взема Вивателска карта, че да сме в контакт със свекитата. ooooh! Оф, много съм нервна. Twisted Evil И на един приятел баща му почина вчера в отделението на майка ми и тя като ми разказа днес подробности и съвсем ми се скапа настроението. Tired Оф, стига съм се оплаквала. Naughty
Снимки на яйцата утре ще направя, че днес не ми остана време от кривата Габи. Tired
Мики, много му се кефя на приказките на Алекс. Heart Eyes Кога и мойто диване ще говори така... Rolling Eyes

# 176
  • София
Кате, вземи си фонокарта. Може да има някой изостанал телефон.
А Вивател нямат ли карти като на прима   newsm78

# 177
  • София, център
Ето ме и мен...

Мария е на антибиотик, първия за 2 години! Мислих, че е гадно нещо, ама то... за няколко часа се подобри детето, че я беше заболяло ухо! Много е добре, спи си по цяла нощ, сополите и кашлицата са рядкост... оправяме се с пълна сила за празниците! Laughing

Вече излизаме от 2 дни, че с това делене от децата беше полудяла милата...

Аз съм добре, само дето това време ми е дно такова странно... искааааааааам топлоо!!!

Казах ли ви че ще ходим до Истамбул на формулата- вече не знам на кой споделих - на 8ми май заминаваме, без дете...за 4-5 дни!

айде лека

аааааа, да и успях и яйцата да боядисам днес, само с две счупени минахме. Първо мислих за боядисвам с Мария, за да и направя кефа, но набързо се отказах и до като тя спеше аз украсих къщата и боядисах!!!

чакам да разкажете за цирка... Mr. Green

# 178
Здравейте!

Вчера бях на погребение - на племенницата на мъжа ми Sad На 18г Sad Загинала в катастрофа предишната нощ на бул.България - с кола кабриолет, може да сте чели по нета. Няма такава мъка! Дано никой никога не осъзнае това Sad Родена на велики четвъртък и я изпратихме пак на велики четвъртък (в неделя щеше да стане на 19). От онзи ден съм на успокоителни и цигари (иначе не пуша).  В сряда вечерта даже пих и уиски вечерта, та се поомаях и успях да поспя Sad

Яйца не съм боядисвала, нали щяхме да пътуваме до Русе.... Ама сега ще поотложим за след великден, за другите почивни дни. Да се поосвестим малко след този шок... В събота ще боядисам няколко яйца, нали животът продължава  Confused

Това е! Съжалявам, че ви развалих настрооението, но исках да споделя с някой! По-късно, ако размисля, може и да си изтрия поста, ама за сега....

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 07:57 от simba21

# 179
simba21, съжалявам много за вашата загуба Praynig
Много е страшно това по пътищата. Наш приятел загина миналия месец, на 30 години беше, страхотен човек. За съжаление тази безумица отнема млади и невинни животи. Прегръщам те , много Hug

Общи условия

Активация на акаунт