МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 361
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Ние юни сме си тука със сигурност  Peace
Супер, ние около 17 юни ше сме в Сф, така че ще се видим, само да сме живи и здрави

# 151
Привет мацки!

Зоуи, Мики сладури голями са  Дани и Алекс!

Ооооо за ресторант не става Анна-Мария (освен нашия - там си слиза в кухнята и я занимават) иначе на друго място просто абсурд не може и 5 минути да седи, ще ни изгонят със сигурност Simple Smile така 4е Мики когато искате идвай с Алекс при нас - със сигурнсот няма да ви изгонят Simple Smile

Ели, как е Катето? Супер 4е ще идваш към Софето! Ще се видим непременно !

# 152

Ели, как е Катето? Супер 4е ще идваш към Софето! Ще се видим непременно !

Зори, крива е много и е сополива. Не и се седи вкъщи. Гледаме Шрек 1, 2, 3 по няколко пъти ня ден. Просто кеф. Но не искам да се оплаквам повече. Надявам се скоро да свърши.

# 153
Мики, на мен мис е изписва, че албумът е личен и не може да се види клипчето Sad

Зоуи, голям красавец е Дани! Всъщност колко лъжици антибиотик изпива ? Simple Smile дано не е нещо сериозно тази подутинка !

nyc, браво за отбиването!

аз съм на ръба на нервна криза вече, колкото и да съм търпелива на моменти просто ми избиват балансите, особено когато започнат да реват в един глас и да се чудя кого да гушкам и утешавам. Писи започна много често да се тръшка както описвате, че правят и вашите деца, и пищи, продължава да яде предимно прясно или кисело мляко, което вече много ме вбесява и се нервирам още повече, че не иска дори да опита яденето. Почвам да й викам,което сигурно не се отразява много добре на Лъчко, който същевременно дундуркам да му минат коликите. След това пък аз плача,явно депресията си ме е хванала. А и за капак получавам коментар от половинката "Нали искаше две деца?!". Не мога да съм по цял ден по парковете, където поне Лъчко ще спи непрекъснато, щото Писи трябва да спи следобед и тъкмо излезнеме и хайде обратно, че е време за обяд и спане. Трябваше да си излея някъде и аз мъката, извинявайте. Сега са се кротнали за половин час поне да ям нещо.

# 154
забравих поне да се похваля, днес станах леля, брат ми си има момченце! да са живи и здрави!

# 155
Дани - кураж , напълно те разбирам , в този момент май ти трябва помощник. А Писи явно ревнува и иска да подражава на бебето щом иска само мляко.Старай се да не и викаш , защото това усилва още поече нейните тревоги.За добро или лощо именно майките сме тези , които трябва да се справяме освен с нашите и с емоциите на децата си и това е за цял живот Rolling Eyes

Снощи докато бяхме в Ресторанта , Ели ми каза  ...."Икам отида туетата(в тоалетната)". Заведох я аз , смъкнахме гащите и тя се поогледа за гърне , ама   нъц.
Пробвах да я държа в пишкаща поза над тоалетната чиния , но тя се смути , после клекна , но и това не и хареса ....и накрая сложихме памперса.
Сега ще трябва малко по малко ад я приучвам направо в тоалетната , защото иначе ще са големи драми като сме извън къщи. В яслата се справя добре , като изключим следобедния сън.Веднага след като отвори очи и мокри гащите.
Но някак си ще се справим с това като с всичко останало Peace

Тези мисли ме върнаха назад във времето  , когато ни притесняваха елементарни неща: кога ще се усмихне , как да ги научим да казват чао  , захранване..... изпитвах тревога при всеки неуспех , но после всичко си става от самосебе си

# 156
Оправих го сега би трябвало да се вижда.

Дани, разбирам те напълно, стискай зъби ще мине този период  Peace  Честито ти племенниче да е живо и здраво  Hug

Аз да се похваля, че преди малко ми се обадиха ,че са ми намерили документите  Grinning утре ще ходя да си ги взема  Grinning

# 157
Дани Hug Още малко и ще свикнат , не се тревожи Hug
Мики,много се радвам.Много е неприятно да вадиш всичко наново. на мен така и не ми ги намериха преди години и знам , че е много неприятно.

# 158
Дани, кураж и много нерви  Hug Със сигурност не ти е лесно. А и мъж ти, като се прави на остроумен  Tired
Честито ти племениче   bouquet Да е живо и здраво  Grinning

Мики, добре, че поне си спести разправиите с нови документи  Peace

Цеци, и ние го имаме този проблем. Маги не иска и да чуе за тоалетна. Взех й седалка, но не иска. Иска си гърнето. Така един път, като бяхме в Джъмбо и явно й се пишкаше, взе едно от гърнетата там и се захвана да си сваля гащите  Laughing Насред магазина  Laughing Та се наложи и гърне да купуваме. Сега си го нося почти навсякъде, ако ще е за по-дълго. Надявам се, по някое време да се отпусне и за тоалетната. Или в краен случей ще чакаме да свикне, като я преместят в ДГ.

А по отношение на заведенията, с учудване установих, че Маги вече се държи много прилично /пу-пу/. Отдавна не бяхме излизале с нея на заведение, защото беше лудница - не иска да стои на масата, ходи по другите маси, бърка по чиниите, търчи, катери се  ooooh! И не бяхме излизали от година сигурно с нея. Но последния уикенд излезнахме на заведение и бях просто потресена - седеше в леля си нормално, боцкаше с вилица от нейната чиния разни работи, пише си сока и това е. По едно време искаше да се поразходи, но нямаше това препускане по масите. Ходеше си съвресм спокойно и нормално, без да надзърта във всяка чужда чиния. Абе направо ме шашна  Laughing Да се надяваме, че не е временно  Sunglasses

# 159
Дани, мила моя, вдъхвам ти всичките си сили и нерви /дето ги нямам всъщност Crazy/. Спокойно, казват, че първите месеци са най-трудни, я питай Катето Grinning / и Констанс може, ама тя се затри нещо/. Просто му се чудя на мъж ти. Има късмет, че си такъв готин човек, че ако аз бях насреща му, щях да му отпоря някой шамар. Имам конструктивно предложение - правим среща в парка, аз се занимавам с Али и Писи, а ти си "почиваш" само с Лъчко. Какво ще кажеш? Звънни ми, когато се съвземеш окончателно Hug

Цеци, ние най-редовно припикаваме тоалетните по заведенията. Докато се научи милата / аз я гушвам да клекне и я държа над чинията/, пишкаше в страни Rolling Eyesи мокрехме пода Rolling Eyes

# 160
Дани ,Дейзи добро предложение ти е дала  Peace звънкайте и на мен аз мога Лъчко с количката да го разхождам и така ще си починеш и от двамата  Crazy
Ох, да ти кажа изпадала съм в такива ситуаций /когато не са на градина/, понякога си мисля дали неможе някой за 2 часа да вземе поне едното дете нямам претенций кое  Crazy като съм с един ми е жива почивка  Grinning а като ги няма   и двамата ми е търсене  Joy Откачена работа.

# 161
Мики, голям клип извади, така се смях, мнооооого готин този Алекс, ей!Като майка си Wink
Дани, и аз ти съчувствам, ама знаеш, че е период.После ще е хубаво, поне ще сте група и те ще имат еднакви занимания и ще си играят заедно. Но трябва да има разбиране и подкрепа от таткото!
Ние сме доста изостанали с пишкането. Имаме 3 вида гърнета- за тоалетна, седящо и какво ли не, но само си ги реди там и слага играчките да пишкат. А тя си казва, ама след като е свършила работата. Разчитам на морето катое  гола да се научим.
Сега едно предложение- утре с Калина и Кайо и още една мама с мадама отваме на цирк от 16,30 до Мол-а. Който е свободен и иска да заповяда да увеличим компанията. И без това сигурно ще е празно по това време и в този ден. Но има доста животни, надявам се да им е интересно. Пък до когато издържим.

# 162
  • Варна
Ох, Дани, колко добре те разбирам. Tired Изпращам ти цялата положителна енергия и сили, които имам. Hug Hug Hug Така е в началото, първите месеци са кошмарни. Но после ще става все по-лесно. Обещавам ти.  Simple Smile Моите вече са на един режим горе-долу и на обяд като ги сложа да спят дори имам 2-3 часа спокойствие. Sunglasses Нещо, за което до скоро само мечтаех. Crazy
Знаех си, че не бива да се хваля, че не боледуват. Днес Габи беше с разстройство. Tired Предполагам, че е хранително, защото нищо друго и няма. И сега е на диета. И дупето и се зачерви, ужас. Сега заспа. Да видим как ще изкараме нощта. Че до сега и гости имахме и кухнята ме чака. Tired
nyc, браво за успешното отбиване!  bouquet

# 163
Беа, ние с Алекс може да дойдеме утре на цирк. Симона миналата седмица ходи с моя приятелка и каза ,че е хубав  Peace
Утре ще се видя към обяд със Зори и ако не е прочела ще я офертирам и нея  Wink

# 164
Добро утро!
Днес сме по-добре, май ( да не чува дявола). Тъкмо се канех да излезем и гледам , че времето не е много хубаво. Ама тука из квартала, ще се поразходим. Освен това мисля следобед да боядисаме яйцата. Взела съм страхотни бои, които пробвах миналата година и станаха разкошни, та ако се получи ще се похваля. Peace
Забравих да се похваля, че моя мъж е обрал един храст люляк до работата си и се прибра вчера с един огромен ароматен букет. Сега съм напълнила 3 вази и цялата къща ухае страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт