така 4е Мики когато искате идвай с Алекс при нас - със сигурнсот няма да ви изгонят 

дано не е нещо сериозно тази подутинка !
Със сигурност не ти е лесно. А и мъж ти, като се прави на остроумен 
Да е живо и здраво 

И не бяхме излизали от година сигурно с нея. Но последния уикенд излезнахме на заведение и бях просто потресена - седеше в леля си нормално, боцкаше с вилица от нейната чиния разни работи, пише си сока и това е. По едно време искаше да се поразходи, но нямаше това препускане по масите. Ходеше си съвресм спокойно и нормално, без да надзърта във всяка чужда чиния. Абе направо ме шашна
/. Спокойно, казват, че първите месеци са най-трудни, я питай Катето
/ и Констанс може, ама тя се затри нещо/. Просто му се чудя на мъж ти. Има късмет, че си такъв готин човек, че ако аз бях насреща му, щях да му отпоря някой шамар. Имам конструктивно предложение - правим среща в парка, аз се занимавам с Али и Писи, а ти си "почиваш" само с Лъчко. Какво ще кажеш? Звънни ми, когато се съвземеш окончателно 
звънкайте и на мен аз мога Лъчко с количката да го разхождам и така ще си починеш и от двамата 
като съм с един ми е жива почивка
а като ги няма и двамата ми е търсене
Откачена работа. 
Изпращам ти цялата положителна енергия и сили, които имам.
Така е в началото, първите месеци са кошмарни. Но после ще става все по-лесно. Обещавам ти.
Моите вече са на един режим горе-долу и на обяд като ги сложа да спят дори имам 2-3 часа спокойствие.
Нещо, за което до скоро само мечтаех. 
Предполагам, че е хранително, защото нищо друго и няма. И сега е на диета. И дупето и се зачерви, ужас. Сега заспа. Да видим как ще изкараме нощта. Че до сега и гости имахме и кухнята ме чака. 

Препоръчани теми