МАРТЕНСКИТЕ мами са супер готини мадами! ;))

• 16 312
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Мики, аз съм с болезнена овулация. Като ме свие и имам чувството, че ще умра. Така е от пубертета. Според лекарите нямам настинки и т.н. Просто при някои се случвало... Затова и бебеправенето е много трудно занимание. Трябва да се улучат часовете преди големите болки, че по време на тях последното нещо, за което се сещам е секс.
Ужас  ooooh! това незнам как се издържа боли наистина кошмарно. Вчера лекарката в Токуда като свършихме прегледа се измайтапи ,че сега е момента за правене на бебе  Joy ама така ме болеше ,че ако трябваше да избирам да правя бебе или да се самоубия бих избрала второто  Mr. Green Тази сутрин съм малко по добре ,поне успях да поспя тази нощт ,но мърдането все още ми е проблем . Днес как ще чистя и как ще боядисвам яйца не ми е ясно  Tired

Герчо ,ама всеки месец ли така те боли  #Crazy направо е кошмарно  ooooh!

# 211
Мики, всеки месец ми е така, но ми минава за по 2 часа обикновенно. През тези 2 чакса обаче човек да не е предмен...
Аз да се похваля. Боядисах ъм 60 яйда и направих козуваците 5-6 броя. Сега втасват и след това ако си намеря камела за фотото ще кача снимки

# 212
  • София
Привет! Hug

Мики,дано ти мине и не се повтаря повече това чудо!За пръв път чувам за болезнена овулация newsm78

Аз съм готова с яйчицата Simple Smile,ето ги моите http://tasinka.multiply.com/photos/album/12/Velikdenski_qica#1

# 213
Абе каво слагате във водата за да не се пукат яйцата  Tired изпотроших една кора  още при варенето  Close

# 214
Ох Мики и аз #Cussing out и сол сложих и оцет и все тая,тия които не ми се изпо4упиха при варенето ги с4упих при ваденето или пък при боядисването Rolling Eyes,направо ми се развали цялото удоволствие,от 12 яйца имам 3 боядисани Joy и като гледам вашите какви са красиви моите няма да ги снимам Mr. GreenДосега варени яйца не бях се сещала да дам на Дани,едвам го накарах да опита,ама много му харесаха,сега се 4удя какво да правя изпо4упените,освен на салата друго не се сещам newsm78

# 215
аз от 30 бр. до сега имам 8 боядисани 10 счупени и 12 сега ще ги варя ама съдбата май ще им е същата  Rolling Eyes
Иначе точно си пишех на скайпа с едни приятели където ще идват довечера на гости и им казах ,че на масата ще има основно салати с яйца и докато не ги изядат няма да си ходят  Mr. Green то май друго няма каво да я правиме фирата  Grinning

# 216
Яйцата трябва да са със стайна температура преди да се сложат да се варят... Аз от 2 кори имам 3-4 счупени и още толкова при боядисването, разбира се  Joy

# 217
Аз слагам доста сол във водата, за да не се изпочупят, и освен това ги варя на слаб огън - в случая на 3. Аз боядисах 10 яйца - и само в червено. Никакво настроение нямам. Sad Иначе като никога нито едно счупено нямам     chef А козунак купихме. Изглежа чудесно, но утре ще видим дали и вкусът му е такъв Simple Smile

За колите - ние сме с опел зафира. Много багаж събира. Казват уж, че возели твърдо зафирите, но аз не забелязвам подобно нещо. Не съм шофьор, но предпочитам големи коли. Вариантът миниван е чудесен за смейна кола  Peace
Тиграта и аз не я харесвам особено, именно заради двете врати и защото е супер ниска кола   Thinking

Надето, как направи тези звездички и кръгчета върху яйцата, много красиви изглеждат Simple Smile

# 218
Яйцата ми до момента са пълна скръб ,последните 6 ги варя предимно в сол с малко вода пък дано не се спукат
а има ли някой друг който да е довел ръцете си до подобно състояние /при това внимавайки да не се изцапа  Joy/
http://bmsa4.multiply.com/photos/album/1#5

От 30 яйца здравите са ми 12 и те станаха ужасни цветове  Sad егати провала. Пратих Боби за още яйца ,ще пробвам и с други бои /ох поне корема да не ме болеше толкова  Tired/

Последна редакция: сб, 26 апр 2008, 13:39 от miki3

# 219
  • София
Аз имам 5 пукнати от 34.И аз знам,че не се слагат да се варят веднага от хладилника,трябва да постоят малко на стайна температура.После слагам кърпа на дъното и да са наредени плътно едно до друго за да не се блъскат.Покривам само дъното на тенджерата,не редя върху тях друг ред,така варя на няколко пъти,ама....И да не се варят на висока температура,кротичко,това научих аз и тая година нямам много фира.
Мики и аз бях същата в ръцете,само,че с преобладаващо зелено Joy,но се изми.Купих някакви желирани бои и се увъртях цялата ooooh!

# 220
леле, Мики, преди 3 дни здрава, права те видях, сега какво чета...........................
Тази пък болезнена овулация откъде се взе така изведнъж? Аз имам ужасни болезнена менструация, но след раждането вече нищо не усещам. Май единственото положително нещо.Много са ви хубави яйцата, и аз боядисвах в четвъртък, но ако и аз си намеря кабела, ще ви ги покажа. При мен от 15- 5 фира, но ми дадоха вчера 4 , та горе-долу сметката излезе. Мики, добре, че не ти показах десният ми палец онзи ден на цирка..................Аз с ръкавици боядисвах,като по книга, ама кой да види, че десният палец скъсан? И тъкмо тръгвахме за цирк- бях в развратно лилаво със синъо-червени оттенъци, страхотия.Изчезна вече де.
Хайде да оздравявате всички и весели празници и по-лек махмурлук.

# 221
за яйцата и аз спазвам нещата, които Тасинка е описала + слагам сол във водата, само не бях чувала за кърпата на дъното. Тася, Наде, страхотни яйца, много са красиви! Забелязах, че на Тася има няколко яйца с петелчета, като истинска картинка седят, как ги направи, рисува ли ги?
Аз моите няма да ви показвам, защото много бързах, просто колкото да се каже, че имаме боядисани яйца и въобще не съм доволна, а и тъкмо мъж ми вика да внимавам Писи да не събори накоя боя и накрая белята я свърших аз, та сега си имаме бяла стена с червени пръски  Joy добре, че са в по-долната част и не се набиват на очи много.

Мики, какъв кошмар само, оправяй се бързо, и аз не бях чувала за такова нещо...дано не се повтаря вече!

Анетка, успех на изпита следващия път! не губи смелост, ще свикнеш!

весело изкарване на празниците на всички! много целувки!

# 222
Хайде готова съм и аз с яйцата криво ляво станаха някъква прилична бройка ама в сравнение с други години качеството им е под всякъква критика  Crazy
http://bmsa4.multiply.com/photos/album/1#6

# 223
  • София
Дани,нищо не съм рисувала Simple Smile,продават ги тези картинки,те са като найлонови, слагаш ги на яйцето и за секунда го потапяш в гореща вода и картинката се свива и обвива плътно яйцето.

мики,хубави са ти яйцата,не се коси Grinning

# 224
Ами по4ти вси4ко съм спазила зна4и и на стайна температура бяха и сол сложих,и на бавен огън,и малко яйца варих на няколко пъти и пак от 20 яйца имам 6 здрави #Cussing out,догодина едва ли ще си играя Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт